more - moji radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1920212223 29> |
Korisnik | |
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
uh, uh, nikako da na svoj blog stavim nešto. ulinila sam se. sram me bilo!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Sve pohvale ...tvojim radovima. Divila sam se tvom božićnom swapu tamo gdje je Izzy složila one prekrasne kolaže, ali sad kad pročitah da si sama od das mase radila onajčajnik-sat...mogu samo reći ...fenomenalno, koja si ti majstorica. Skidam ti kapu!!!!
![]() |
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
Drage moje od srca vam želim sretnu Novu godinu! Nadam se da ste je lijepo dočekale. Ja sam Novu dočekala doma sa svojima, sva prehlađena. Ali ok, sad je bolje
![]() Sjećate se sata od das mase koji sam poklonila Tatjani (onaj tko nije vidio može pogledati u temi Božićni swap)? Kada je moja mama vidila taj sat bila je sva oduševljena. Međutim, to oduševljenje je nestalo kada je čula da taj sat neće ostat doma. Znala bi ona pogledat slike na kompjutoru i čula bi je kako govori "Šteta što to nije ostalo kod kuće." Čvrsto sam odlučila da joj napravim jedan sat u obliku čajnika za rođendan. A rođendan joj je točno na Novu
![]() Ponoć otkucala, svi se izgrlili, izljubili, popili malo šampanjca. Onda smo svi mami dali poklone. I to redom: brat, ja pa tata. Kad sam joj dala svoj poklon i kad je vidila što je dobila... Ljudi moji, ne mogu vam opisat reakciju. To je trebalo vidit. Smješak od uha do uha, oduševljenje. Sav onaj moj trud, sva ona muka... Isplatilo se. Itekako se isplatilo. Taj izraz lica, taj smješak, to oduševljenje... To je nešto što neću nikad zaboravit.
Da vas više ne gnjavim sa svojim romanom, same pogledajte slike. Malo sam se igrala sa photoshopom za promjenu. To je Izzy kriva. Nisam odavno petljala po photoshopu i sad sam opet počela
![]() Još nešto. Jednom sam rekla da ću napravit tutorial kako napraviti sat u obliku čajnika od das mase. Tutorial je napravljen i uskoro ću ga stavit u svoju drugu galeriju koju možete vidit gdje su ručni radovi i izrada nakita.
|
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
more moja, oduševljena sam...
rekla sam ti da ćeš na kraju uspjeti zato što me tvoja priča toliko podsjetila kako i ja hrpu puta imam savršenu ideju za nekoga, ali izvedba bude toliko kaotična i u toliko faza da ni sama ne znam kako će na kraju ispasti... Jako mi je drago da si odabrala ove suncokrete jer su mi oni tvoji radovi na daščicama bili toliko vedri i pozitivni da i tvoja mama sad ima injekciju raspoloženja kad pogleda na satić (pa makar nekamo kasnila ![]() A i sama radim nešto u svježim žuto/zelenim bojama pa tko zna kako će to završiti ![]() I ja ti volim ove romane jer se često imam potrebu "sažeto" opisati kako i zašto je nešto nastalo... Svaka čast za tutorijal, objasnila si baš po mom ukusu... Uronila si u 2010. vrlo obećavajuće, a kako je meni ostalo malo više od pola das-mase, tko zna što će od nje nastati ![]() |
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
I kako nisam pohvalila one tirkizno-azurne vodene tanjure...
Odmah su mi bili predivni kad si ih stavila, i orhideja i lopoč, odlično si tonove spojila, a ovaj drugi kao da je plutajući makar je za na zid ![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
Drago More, ti si pravo mamino zlato
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
piramidal ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 29 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 287 |
Mama ti je sa razlogom bila oduševljena poklonom,sat je prekrasan!
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
more ja obozavan ove tvoje romane,svaki put me duboko dirnes sa svojim pricama
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
@ kami: Kod mene uglavnom sve naopako krene kad nešto planiram. Da to nije bio poklon za mamu, odustala bih od sata pa ga napravila neki drugi put. Ali sada sam imala pravi razlog da ne odustanem i na kraju mi je bilo dovoljno vidit njezin smješak, znam da mi se trud isplatio. Što se romana tiče, trebaš vidit moje mailove
![]() ![]() ![]() @ Kaća: Hvala! Kao što sam rekla Kami, da tek vidiš moje mailove. Romani pravi.
|
|
![]() |
|
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
šta da kažem..ova priča sa satom me totalno raznježila.sat je fantastičan,kao i onaj prošli.predivno napravljeno i čim nabavim satni mehanizam morat ću isprobati nešto slično,možda vrč ili šalicu.sjajna ideja!!
![]() |
|
![]() |
|
@ prila, hvala! Svakako probaj nešto napraviti i OBAVEZNO nam pokaži.
![]() |
|
![]() |
|
Još jedan rad na staklu. Leptir i cvjetići. Staklo je od sata koji sam kupila zbog satnog mehanizma (jeftinije nego kupovat tj. naručit sam satni mehanizam u hobby dućane). Ne znam za koju funkciju da namijenim staklo. Kao podlogu za vrč (onda bi trebala nalijepit nešto ispod) ili da bude kao slika na zidu. Što vi mislite? |
|
![]() |
|
Sasha ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 237 |
More ja ti uvijek nekako kasno palim
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
na zid sa tim!!!divno,proljetno,veselo
![]() |
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
di sa staklom,pojma nemam ,ali znam da su ti radovi super a satovi su ludilo
![]() |
|
![]() |
|
Hvala svima
![]() |
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
izvrsni su ti "vodeni" radovi. pravo osvježenje!
a priča o satu za mamu.... bravo... to je bila prava avantura. sa najboljim mogućim završetkom.
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
draga more kako ti dobro slazes boje,fantazija cista,preljepo ti je ovo staklo sta ne znas di ces s njim,a vec ces ti smislit nesto
![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
draga moja,satovi čajnici su genijalna ideja a ti si ih tako lijepo napravila da su gotovo umjetničko djelo
![]() a staklo s leptirićem je preslatko
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1920212223 29> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |