Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj mini-mini vrtek
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj mini-mini vrtek

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1920212223>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Lilly View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1503
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lilly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2009 u 19:40
kat.rea da u planu sam imala da se penje do balkona a možda i više, ali imam pitanje-dal ju sad smijem na drugo mjesto presaditi? Jer sam čula da kad se jednom posadi nesmije se više iskapati. Nebi ju ja sad dirala nego druge godine kad ću znati gdje će moći ostati za stalno. da i mene je začudila kad sam vidjela pupove.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Oriares View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 14
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Oriares Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2009 u 19:14
Drago mi je vidjeti ovako lijepe ideje za male prostoresmile55
Samo naprijed!!
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2009 u 16:02
Lilly, vrtek će biti super. Dok završe radovi oko kuće i cvijeće će se razrasti. pa će biti kućica u cvijećuClap. Glicinija ti več druge godine procvala, ma bravo, sada joj osiguraj jači i veči potporanj ako je misliš pustiti u visinu, a ako ju misliš formirati kao stablo onda nemoj na novim granama ostavljati više od 3 pupa.
Na vrh
Lilly View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lilly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2009 u 14:28
Moja mala glicinija je procvala!

posadila sam ju prošle godine
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Travanj 2009 u 16:30
I onda dodamo samo malo boje i sve je veselije, sunčanije, življe SmileSmile !! Bravo!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Lilly View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lilly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Travanj 2009 u 20:03

Svima hvala na pohvalama! Za sada je tako,stalno se nadam da ću imati više prostora za sve.

korijenko kao što sam ti u tvojoj temi rekla,ono što mi netko poklanja ne odbijam. A ti odluči dal mi hoćeš poslati,ja ću radosno prihvatiti. clematis je ljubičasti,a voljela bi kupiti si crvenog.

Da niho tako mi je rekal "striček" od kojeg sam ga dobila da će se razrasti i da se on tako reže. Njegov primjerak je ogroman a reko je da ga ima samo 5 godina,a viši je od mene znači- više od 174 cm
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Travanj 2009 u 12:02
imam ga i ja pa to je ogromno ,planirala sam svij postaviti u cvijetnjak sa još nekim ali nekako mi žao ga dirati, a prekrasan je i taj će lili se obnoviti i biće ljepši jer sa strane pusta mlade pa izgleda kao neko drvo
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Travanj 2009 u 11:59
Originalno poslano od člana Lilly Lilly napisao:

to je onaj (novi) kaktus. Za sad izgleda ko štap.

Lily , to je takav kaktus koji sam rekla da ću ti poslat, mislila sam da nemaš
da li biš ga svejedno htjela, dosta je visok.
 Sad sam tek pogledala tvoj vrtek, baš je simpatičan, clematis ti je velik ko i moj koje je boje?
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Travanj 2009 u 23:20
Lili dobro si to sve osmislila i uredila pa kad sve procvate smile57 
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
minimode View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1418
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje minimode Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Travanj 2009 u 21:39
kućica u novim bojama je ispala super! detalji u vrtu isto tako, stalak i ljestvice za pasifloru! Thumbs%20Up 
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Travanj 2009 u 21:13
Lili pošalji znaš gdje ako te počnu boskati ---ma pravo je nema se šta rećismile95
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Travanj 2009 u 20:32
lili kaktusici su ti preljepi..i meni stalak zapeo za oko,onako lijep i zutsmile141smile57
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Travanj 2009 u 20:14
Lili super je sve, divim se bodljikavcima - naravno.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Travanj 2009 u 08:11
Imaš lijepu kolekciju svega i svačega.
Boje su odlična ideja a ja glasujem da stalak ostane žut!Big%20smile Baš je prekrasano ovako sve veselo žuto!
Na vrh
Lilly View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lilly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Travanj 2009 u 23:27
Stalak je bio prvo crni,pa prošle godine plavi a sad sam se još malo igrala pa dodala i žute! Ko zna kakav bude drugo ljeto!! LOLLOL
Na vrh
Lilly View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lilly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Travanj 2009 u 23:26
Hvala vam cure,i meni je sad puno ljepše kad sam nešto napravila,ali ima tu još punooooooo posla. Danas je muž pokosio travu pa i vrtek dolati do izražaja bolje.
Na vrh
Štefica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1800
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Štefica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Travanj 2009 u 22:30
Sviđa mi se sve a naročito stalak za cvijeće.Moram pokazati MM da dobije ideju za napraviti isti .
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4461
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Travanj 2009 u 22:22
lilly ti radiš punom parom, čuda si u kratko vrijeme napravila- posebno mi se sviđaju žarke boje- tako mi je odmah veselije i toplijeSmileSmileSmile
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Travanj 2009 u 22:12
Bravo Lilly lijepa kolekcija kaktusa, a i lijepo si ih posadila i obojila tegle.  Onaj pjesak u bojama mi je super jer tako kaktusi više dolaze do izražaja.
život je more
Na vrh
zvrk View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvrk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Travanj 2009 u 22:08
Mali vrt ali je lijep, vidi da su vrijedne ruke iza toga.Clap
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1920212223>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.