Moj mini-mini vrtek |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1920212223> |
Korisnik | |
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kat.rea da u planu sam imala da se penje do balkona a možda i više, ali imam pitanje-dal ju sad smijem na drugo mjesto presaditi? Jer sam čula da kad se jednom posadi nesmije se više iskapati. Nebi ju ja sad dirala nego druge godine kad ću znati gdje će moći ostati za stalno. da i mene je začudila kad sam vidjela pupove.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Oriares ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 14 |
Drago mi je vidjeti ovako lijepe ideje za male prostore
![]() Samo naprijed!! |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Lilly, vrtek će biti super. Dok završe radovi oko kuće i cvijeće će se razrasti. pa će biti kućica u cvijeću
![]() |
|
![]() |
|
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
Moja mala glicinija je procvala!
![]() ![]() ![]() posadila sam ju prošle godine
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
I onda dodamo samo malo boje i sve je veselije, sunčanije, življe
![]() ![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Svima hvala na pohvalama! Za sada je tako,stalno se nadam da ću imati više prostora za sve. korijenko kao što sam ti u tvojoj temi rekla,ono što mi netko poklanja ne odbijam. A ti odluči dal mi hoćeš poslati,ja ću radosno prihvatiti. clematis je ljubičasti,a voljela bi kupiti si crvenog.
Da niho tako mi je rekal "striček" od kojeg sam ga dobila da će se razrasti i da se on tako reže. Njegov primjerak je ogroman a reko je da ga ima samo 5 godina,a viši je od mene znači- više od 174 cm
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
imam ga i ja pa to je ogromno ,planirala sam svij postaviti u cvijetnjak sa još nekim ali nekako mi žao ga dirati, a prekrasan je i taj će lili se obnoviti i biće ljepši jer sa strane pusta mlade pa izgleda kao neko drvo
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Lily , to je takav kaktus koji sam rekla da ću ti poslat, mislila sam da nemaš
da li biš ga svejedno htjela, dosta je visok.
Sad sam tek pogledala tvoj vrtek, baš je simpatičan, clematis ti je velik ko i moj koje je boje?
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Lili dobro si to sve osmislila i uredila pa kad sve procvate
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
kućica u novim bojama je ispala super! detalji u vrtu isto tako, stalak i ljestvice za pasifloru!
![]() |
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Lili pošalji znaš gdje ako te počnu boskati ---ma pravo je nema se šta reći
![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
lili kaktusici su ti preljepi..i meni stalak zapeo za oko,onako lijep i zut
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Lili super je sve, divim se bodljikavcima - naravno.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Imaš lijepu kolekciju svega i svačega.
Boje su odlična ideja a ja glasujem da stalak ostane žut!
![]() |
|
![]() |
|
Stalak je bio prvo crni,pa prošle godine plavi a sad sam se još malo igrala pa dodala i žute! Ko zna kakav bude drugo ljeto!!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Hvala vam cure,i meni je sad puno ljepše kad sam nešto napravila,ali ima tu još punooooooo posla. Danas je muž pokosio travu pa i vrtek dolati do izražaja bolje.
|
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Sviđa mi se sve a naročito stalak za cvijeće.Moram pokazati MM da dobije ideju za napraviti isti .
|
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
lilly ti radiš punom parom, čuda si u kratko vrijeme napravila- posebno mi se sviđaju žarke boje- tako mi je odmah veselije i toplije
![]() ![]() ![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Bravo Lilly lijepa kolekcija kaktusa, a i lijepo si ih posadila i obojila tegle. Onaj pjesak u bojama mi je super jer tako kaktusi više dolaze do izražaja.
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
zvrk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
Mali vrt ali je lijep, vidi da su vrijedne ruke iza toga.
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1920212223> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |