LORIN vrt i cvijeće |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1920212223 111> |
Korisnik | |
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mrak je taj Shirley...bum sutra odma prošnjofkala na jednom mjestu jel ima takvih!!!....ja sam dobila jednu lukovicu nedavno...sličan je...zove se Aria...slična kombinacija boja, samo su reckasti rubovi...baš me zanima kakav će bit ak potjera na proljeće! Puno hvala na informaciji |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
a da ti pošaljem jednu lukovicu?
|
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Dobra moja Lora....nemoj ništa slati...hvala ti puno na dobroj volji...sutra ću ja prošnjofkat...a ja kad zapnem..nema da nema...ima da bude nađeno! ![]() ![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Nema šta nisi kupila Lorica, ima da bude ljepotica do ljepotice u vrtu.
![]() ![]() Taj sobni cvijet sam imala ali mi je uginuo ![]() TM je dobar kad te pita za posudu za cvijeće. Kod mog bi bili što će mi i cvijet. Jednom me davno toliko naljutio da sam pobacala svo cvijeće iz kuće, cvijeće mu je bilo kao da je u kokošinjcu. Vrlo brzo je rekao da je sve ćelavo i da moramo ponovo kupiti cvijeće ![]() ![]() Otok znam koji je to prozor , uvijek sam sa čežnjom gledala ( već 10 god) u njega. Preko puta Mime je ( salona namještaja). ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Hvala Smrčko
![]() Ma nije meni teško , samo dok mogu. Polako nikud mi se ne žuri, svaki dan ponešto, ništa ne pretjerujem.Malo sadim, malo sredjujem, pa sjednem na terasi odmorim, pa onda nastavim.Presretna sam da sam ponovo u staroj formi. Samo neka tako i ostane, i da moj vrtić ponovo barem djelomično bude kao nekada.....
MM se definitivno pomirio s tim da kad god idem negdje gsdje ima cvijeća, sigurno neću izaći bez cvijeta.....
![]() |
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Lora lukovice su mrak, srećom nisu kineske, kao češnjak koji sam neki dan kupila i koji uopće ne smrdi po češnjaku. Alohazija je moja tiha patnja, ali je zbilja nemam kamo, ima je zato kćerka i stvarno je predivna biljka.
Uživaj u sadnji - valjda ćeš ima naći mjesto ???????????
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Triša nasmijala si me.
![]() |
|
![]() |
|
Triša Alocasia je sada u kući, a u proljeće ide van. Lukovice kad kupujem uvijek tražim holandske, jer s njima imam najbolje iskustvo, a i mogu ti reći da su veće od ostalih
![]() Hahaha piramida, poznam dosta cvijeća, ali za taj smrdljivac nikad čula
![]() |
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Vau prekrasna biljka.
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Bravo Lora, kupila si lijepe lukovice.
A alokazija je isto prekrasna, vjerujem da to znaš - nemoj ju puno zalijevati |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Nisam sigurna, ali mislim da imam takovu begoniju, dobila sam pelcić ovoga proljeća, evo stranica u mom vrtu http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=2769&PN=33, pa te molim da mi odgonetneš je li to ista begonija
Inače jesenske kombinacije su ti super, vrtići i kamenjar u novom izdanju također. Od prije tjedan dana imam i ja viseće maćuhice, pa ćemo vidjeti gdje će bolje uspjeti, na moru ili kontinentu
![]() |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Uh, ispričavam se zbog veličine slova u prethodnom postu, ali najviše mrzim kada nešto napišem, ništa ne čačkam po veličini slova, a ono buhice, a sada pokušavajući popraviti ispade "bapski molitvenik"
![]() |
|
![]() |
|
Hvala na pohvalama.....uskoro završavam sredjivanje pa će biti još jesenjih slikica.....
![]() Otok hvala na upozorenju, no ja sam ti manijak, uvijek po netu tražim najbolju informaciju i to odmah isprintam. No ni to mi nije dosta obavezno tražim dodatne informacije od onoga tko biljku već ima, pa mi je tvoj savjet dragocjen......
Kat Rea, mislim da nije, ako si obratila pažnju ova moja ima pet nazubljenja na listu, ne znam kako da ih drugačije nazovem.Tih begonija ima jako puno vrsta i samo mali detalj ukazuje na drugu vrstu.....
Ako možeš poslati slike na pp odrasle biljke, pokušat ću ti otkriti koja je.....
|
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ej draga spremam ti jedan biznis ako budeš od volje - ja ću šljakati, a ti mozgati.
Mogle bi napraviti popis biljki koje imamo ti i ja , naravno pojedinačno (meni su najzanimljiviji kaktusi i sukulenti) i napisati nešto kratko o njima, a najviše o tome koji može podnijeti zimu vani i koliko hladno, koliko veliki naraste, dali u vrt ili vazu, dali cvjeta i kako, jer ja se u tim uputstvima na netu slabo snalazim, - sve to naravno sa slikama, jer tko bi znao kako se koji zove.
Ustvari stranica od "Dekore" ima nešto slično.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
bravo lora lijepo si se ti ponovila na proljece ce biti svega jedva cekam slike onih rozo bijelih tulipana predivni su
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Hej Lorica pa zar nisi išla u Sloveniju?
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Triša dogovorit ćemo se pa ćemo nešto pokušati napraviti
![]() Smrčko sutra ujutro idemo, u 9 dolazi sestrična po nas, a ti dok dodjem
![]() prenajela si se gljiva
![]() |
|
|
![]() |
|
Evo sad pravim poluotrovne u sirovom stanju
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
kakve poluotrovne, sutra kad se vratim evo me tu i hoću da se javiš pod hitno, jedi ono što uvijek
![]() |
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1920212223 111> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |