Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - LORIN vrt i cvijeće
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

LORIN vrt i cvijeće

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1920212223 111>
Korisnik
Poruka
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3344
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Listopad 2009 u 22:27

Mrak je taj Shirley...bum sutra odma prošnjofkala na jednom mjestu jel ima takvih!!!....ja sam dobila jednu lukovicu nedavno...sličan je...zove se Aria...slična kombinacija boja, samo su reckasti rubovi...baš me zanima kakav će bit ak potjera na proljeće! Puno hvala na informaciji smile79

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Listopad 2009 u 22:32
a da ti pošaljem jednu lukovicu?

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3344
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Listopad 2009 u 22:36

Dobra moja Lora....nemoj ništa slati...hvala ti puno na dobroj volji...sutra ću ja prošnjofkat...a ja kad zapnem..nema da nema...ima da bude nađeno! smile72

...ako baš i ne bude tako...predlažem change....možemo mijenjat....slobodno virni po mojoj temi....sve kaj je kupljeno sad na jesen, dokumentirano je slikicama, a još nije posađeno, osim fritilarija koje sam morala posadit jer su već počele puštat klice! WinkWink
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Listopad 2009 u 22:59
Nema šta nisi kupila Lorica, ima da bude ljepotica do ljepotice u vrtu. smile57Bit će posla smile161

Taj sobni cvijet sam imala ali mi je uginuoCry Prekrasan je.

TM je dobar kad te pita za posudu za cvijeće. Kod mog bi bili što će mi i cvijet. Jednom me davno toliko naljutio da sam pobacala svo cvijeće iz kuće, cvijeće mu je bilo kao da je u kokošinjcu.  Vrlo brzo je rekao da je sve ćelavo i da moramo ponovo kupiti cvijećeConfused. Takođe je rekao da je kićenje jelke za Božić primitivno i ukrašavanje kuće takođe. Sve sam pobacala i sad nema nikakvog ugođaja, sad priča da će da napravi i balkonsku jelku, i ponovo bi kitio sve. Ali sam ovaj put rekla nikad više, sad smo ateistiLOL

Otok znam koji je to prozor , uvijek sam sa čežnjom gledala ( već 10 god) u njega. Preko puta Mime je ( salona namještaja).Embarrassed
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Listopad 2009 u 23:14
 Hvala Smrčko
Ma nije meni teško , samo dok mogu. Polako nikud mi se ne žuri, svaki dan ponešto, ništa ne pretjerujem.Malo sadim, malo sredjujem, pa sjednem na terasi odmorim, pa onda nastavim.Presretna sam da sam ponovo u staroj formi. Samo neka tako i ostane, i da moj vrtić ponovo barem djelomično bude kao nekada.....
MM se definitivno pomirio s tim da kad god idem negdje gsdje ima cvijeća, sigurno neću izaći bez cvijeta.....Big%20smile.

Rijeka

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Listopad 2009 u 09:59

Lora lukovice su mrak, srećom nisu kineske, kao češnjak koji sam neki dan kupila i koji uopće ne smrdi po češnjaku.

Alohazija je moja tiha patnja, ali je zbilja nemam kamo, ima je zato kćerka i stvarno je predivna biljka.

Uživaj u sadnji - valjda ćeš ima naći mjesto ???????????
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Listopad 2009 u 11:53
Triša nasmijala si me. kak si češnjak ugurala na ovu stranicu i još da "ne smrdi".a Lorin vrt sigurno lijepo miriši i sad! Jel netko čuo za scvijet "smrdljivac"?Imala ga je moja mama i zbilja smrdio je po dre..časna riječ!
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Listopad 2009 u 14:42
Triša Alocasia je sada u kući, a u proljeće ide van. Lukovice kad kupujem uvijek tražim holandske, jer s njima imam najbolje iskustvo, a i mogu ti reći da su veće od ostalihWink.

Hahaha piramida, poznam dosta cvijeća, ali za taj smrdljivac nikad čulaBig%20smile

Rijeka

Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Listopad 2009 u 17:43
Originalno poslano od člana Lora Lora napisao:

danas sam bila u kupovini u Kauflandu, i slučajno naišla na vrlo povoljnu cijenu Alocasie Sanderiane

pa sad vi meni objasnite kako sam mogla doći kući bez njeWink
MM me samo pitao pa šta nečemo kupiti i vazu?Big%20smile
 Vau prekrasna biljka. Thumbs%20Up
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Listopad 2009 u 19:27
Bravo Lora, kupila si lijepe lukovice.
A alokazija je isto prekrasna, vjerujem da to znaš - nemoj ju puno zalijevati
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Listopad 2009 u 19:51
Originalno poslano od člana Lora Lora napisao:

I za kraj Begonia Velvet Blue nakon godišnjeg na terasi

Nisam sigurna, ali mislim da imam takovu begoniju, dobila sam pelcić ovoga proljeća,  evo stranica u mom vrtu http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=2769&PN=33, pa te molim da mi odgonetneš je li to ista begonija
Inače jesenske kombinacije su ti super, vrtići i kamenjar u novom izdanju također. Od prije tjedan dana imam i ja viseće maćuhice, pa ćemo vidjeti gdje će bolje uspjeti, na moru ili kontinentu Wink.
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Listopad 2009 u 19:55
Uh, ispričavam se zbog veličine slova u prethodnom postu, ali najviše mrzim kada nešto napišem, ništa ne čačkam po veličini slova, a ono buhice, a sada pokušavajući popraviti ispade "bapski molitvenik" Confused.
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Listopad 2009 u 20:27
Hvala na pohvalama.....uskoro završavam sredjivanje pa će biti još jesenjih slikica.....
Otok hvala na upozorenju, no ja sam ti manijak, uvijek po netu  tražim najbolju informaciju i to odmah isprintam. No ni to mi nije dosta obavezno tražim dodatne informacije od onoga tko biljku već ima, pa mi je tvoj savjet dragocjen......

Kat Rea, mislim da nije, ako si obratila pažnju ova moja ima pet nazubljenja na listu, ne znam kako da ih drugačije nazovem.Tih begonija ima jako puno vrsta i samo mali detalj ukazuje na drugu vrstu.....
Ako možeš poslati slike na pp odrasle biljke, pokušat ću ti otkriti koja je.....

Rijeka

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Listopad 2009 u 20:39
Ej draga spremam ti jedan biznis ako budeš od volje - ja ću šljakati, a ti mozgati.
Mogle bi napraviti popis biljki koje imamo ti i ja , naravno pojedinačno (meni su najzanimljiviji kaktusi i sukulenti) i napisati nešto kratko o njima, a najviše o tome koji može podnijeti zimu vani i koliko hladno, koliko veliki naraste, dali u vrt ili vazu, dali cvjeta i kako, jer ja se u tim uputstvima na netu slabo snalazim,  - sve to naravno sa slikama, jer tko bi znao kako se koji zove.

Ustvari stranica od "Dekore" ima nešto slično.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
rosa2 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2168
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rosa2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Listopad 2009 u 20:42
bravo lora lijepo si se ti ponovila na proljece ce biti svega jedva cekam slike onih rozo bijelih tulipana predivni su
cvijet za cvijet=buket
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Listopad 2009 u 20:45
Hej Lorica pa zar nisi išla u Sloveniju?Shocked
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Listopad 2009 u 21:17
Triša dogovorit ćemo se pa ćemo nešto pokušati napravitiWink

Smrčko sutra ujutro idemo, u 9 dolazi sestrična po nas, a ti dok dodjem
prenajela si se gljiva

Rijeka

Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Listopad 2009 u 21:30
Evo sad pravim poluotrovne u sirovom stanjuWinkpa ću onda
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Listopad 2009 u 21:33
kakve poluotrovne, sutra kad se vratim evo me tu i hoću da se javiš pod hitno, jedi ono što uvijek

Rijeka

Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Listopad 2009 u 21:39
smile176Kad ih bereš su otrovne, prokuhaš i termički slomiš otrov. Gljiva se zove preslica.Wink
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1920212223 111>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.