Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - mare-nostrum početak
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

mare-nostrum početak

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1920212223 100>
Korisnik
Poruka
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Listopad 2009 u 19:55
Tvoju temu sam još jučer pregledala i vjerojatno mi je komp zaštekao koliko sam"slinila" po tvojim radovima(ostala online cijelu noć,dok MM u jutro nije popravio kompLOL)
Ne znam opisati riječima ono što mislim,oduševilo me toliko raznolikosti kod tebe...ti doslovno sve preurediš što ti dođe pod rukusmile211
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
mare-nostrum View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Listopad 2009 u 23:08
Shasha pao mi kamen sa srca što ti je komp ipak proradio,ne bi ga imala na duši.TongueTongue
I da odbacim lažnu skromnost baš mi godi tvoja pohvala i tvoje "slinjenje".smile198
Hvala da si me posjetila i nemoj da ti bude teško navratiti još koju putsmile219
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Listopad 2009 u 10:17
Ja jednostavno moram ovdje pohvaliti našu Mare, svi smo na kavi dobili poklone, prekrasne naravno, prava je majstorica u ovom poslu i nadam se daće nas poučiti neke stvari smile79
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Listopad 2009 u 21:39
Trišice evo ti jedna velika smile78
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Studeni 2009 u 10:05
Evo i moj skromni doprinos božioćnoj atmosferi.
Teglica za cvijeće i kutija za fine sitne kolačiće

Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Studeni 2009 u 11:00
Nije to baš skromno! Radovi su savršeni!
ANĐELKA
Na vrh
lilian View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 398
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lilian Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Studeni 2009 u 11:11
bravo :) Radovi su ti superishka! Teglica mi se poooooosebno jako svidja
Na vrh
lluvia View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 626
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lluvia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Studeni 2009 u 11:45
Jao Mare... doprinos ti je jaaako lijep..Tongue
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Studeni 2009 u 12:11
mare fenomenalne su ti i teglica i kutija,odusevljena samsmile141,pedantnost,odabir motiva,slaganje boja,ma sve ti je mraksmile211
Na vrh
piramidal View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 287
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramidal Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Studeni 2009 u 13:32
I meni se jako sviđa tvoj doprinos Božiću,posebno teglica.
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Studeni 2009 u 14:26
...ajme Mare moja, doprinos ti je više nego dobar  ...teglica je saaaaavrrrrršena, a kutija, mogu si samo zamišljati koje divote ćeš unutra skrivati, odličan je motiv i baš mami poglede, ja bi ipak malo zavirila i ispod poklopca Present
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
prila View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 551
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje prila Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Studeni 2009 u 16:34
kutija za kolačesmile94
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Studeni 2009 u 17:50
teglica i kutijica su savrsene,jako ljepe i bogate bozićnim motivom
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Studeni 2009 u 18:31
Drage moje  da vas sad sve ne nabrajam i ne daj bože nekoga zaboravim,puno vam hvala smile79smile79smile79
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Studeni 2009 u 19:08
Danas dok sam slikala baterija mi je "kaput" i nisam uspjela staviti ovu sliku.To je moj pokušaj da dostignem tzv.Primavera sjajCool.Nisam nezadovoljna rezultatom ali nakon pet slojeva laka i tri tvrdokorna mjehuriće moglo je biti i boljeConfused

Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Studeni 2009 u 19:16
sta joj fali? ajde mare ne zezaj,odlična je,nemoj da ti dođem po tu kutiju 
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Studeni 2009 u 19:28
Ajd dođi Hug,čekam te
Kutija je lijepa ali ima mjehuriće po poklopcu,krivo mi je moglo je i bez njih

Na vrh
Božica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 565
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Božica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Studeni 2009 u 19:28
Ma Mare...ne sitnicari....bozicni uradci.....smile120
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2446
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Studeni 2009 u 19:57
Sjajni doprinosi - nemam riječi! Jako mi se sviđa tvoj stil jer je veoma jednostavan, a elegantan - ničega nema ni previše ni premalo, baš kako treba! smile71
Extraordinary in the mundane.
Moj blog

Na vrh
Sasha View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 237
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Studeni 2009 u 20:23
mare, iako ne volim božićne motive ( i nemojte misliti da sam Grinč Embarrassed, jednostavno su mi prekičasti) ova vaza i kutija su prekrasne! Baš kao što je Izzy rekla - jednostavne i elegantne! Clap
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1920212223 100>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.