Moj senjski vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1920212223 152> |
Korisnik | |
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Preljepe poklone si dobila ,a za zardinjeru svaka cast malo je takvih stanara u zgradama kao ti
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kockavica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 12 Studeni 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 227 |
prekrasni pokloni a žardinjere također...
|
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Predivne poklone si dobila...
|
|
![]() |
|
makk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1162 |
Ja opet malo navratila kod tebe. Prošetala sam tvojim vrtom, obišla oko zgrade i nešto mi nije jasno. Ili sam ja postala toliko senilna (nema mog komentara), da sam zaboravila napisati komentar ili je moj komentar "pojela maca". Nije ni bitno.
Pa onda još jednom veliko hvala za predivan pogled na more i to ne jedan, nego njih nekoliko. Vidim da si imala puno posla, ali se vide i rezultati. Tu je i puno novih i interesantnih biljčica. Senjski vrt se mijenja......Lijep pozdrav |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
cvaknuta ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 11 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 10 |
Joj ne mogu odabarti. Prekrasna su.
Ipak sam našla svoje. Još jednom Sretan Uskrs. |
|
![]() |
|
goga-zg ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 573 |
lijepo si uredila te žardinjere.saada više nitko tamo neće bacati smeće.
bravo za tebe ![]() |
|
![]() |
|
dragi prijatelji, za svakoga od vas, u senjskom vrtu je sakriveno po jedno jaje...Sretan vam Uskrs!
![]() |
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Prilaz u zgradu je savršen
![]() A šta da kažem na Lantanin poklon,veliko nam veselje poklanja ![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Bravo za žardinjere, a kaktuse i rođaka buritta si baš lijepo ukrasila.
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
I ja, i ja!
![]() ![]() Sretan Uskrs još jednom!
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
jupiiii puno lijepih cveteka si dobila
![]() ![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
žardinjere su savršene a kaktusi sređeni pic-pic
![]() |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Sretan Uskrs Sara..
|
|
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
pokloni su
![]() |
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Skriveno je jedno manje, ja sam svoje našlaaaaaa
![]() ![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Krasno je sarice, vidim Lantana nam uređuje sve vrtove, bravo.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1920212223 152> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |