Bi-Biljana i salvete |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1920212223 29> |
Korisnik | |
goce1 ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 09 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 37 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Predivni su ti radovi!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Bi-Biljana ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 702 |
Mi žene smo anđeli. Ako nam polomite krila, i dalje letimo - na metli....jer smo fleksibilne.
|
|
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Baš zgodno. Moram pitati kćer koji je to lik, je li palčica ili nešto drugo. Glede pošte, mama mi je rekla da oni često "zagube" ako nije preporučena pošiljka. Baš šteta.
|
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
zar vila nije ženski vilenjak? ili ja sve ove godine živim u zabludi
![]() kako god... ova daska je preslatka. |
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Sad moramo misliti kako se zovu vile, e moš si misliiti. Dasku sam uživo vidjela i mogu reči da je perfa.
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
prekrasna daska,stati pa gledati!
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
Bi-Biljana ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 702 |
hvala curke
![]() a da li je vila ili vilenjak, zapravo je nebitno. osoba koja je ovo dobila je zadovoljna (barem ja tako zaključujem obzirom da me nije klepnula tom daskom
![]() |
|
Mi žene smo anđeli. Ako nam polomite krila, i dalje letimo - na metli....jer smo fleksibilne.
|
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Mislim da te je trebala klepnuti po.......
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Djeluje tako starinski.Stvarno si se napipala sa pupoljcima.Nikad kraja,ha?Print ili salveta?
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
Kiki koliko ja znam to je rižin papir. kupljen u NBu.
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
vila/vilenjak je savršen(a)
|
|
![]() |
|
hvala rose
![]() |
|
|
|
![]() |
|
super.
![]() |
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Prekrasan svijećnjak Bibi
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Od kakvog je to materijala sviječnjak? |
|
![]() |
|
Ivna - hoćem napraviti radionicu kod tebe?? vjeruj mi, jako je jednostavno. i nije salveta nego rižin papir. a da li je vilica
![]() ![]() Mima - svjećnjak je napravljen od das mase, objasnim ti u petak....
|
|
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
bila bila ili vilenjak, ja sam jaaaaaaaaaako zadovoljna svojim poklonom
![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Bibi , zgodna ideja
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
ivnaaaaaa
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1920212223 29> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |