VA DIHE MORA |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1920212223 43> |
Korisnik | |
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hvala ti Carol na posjeti,tvoja crna travica dobro napreduje,a o pakujcima malo znam,ali da me vesele,to je!
![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Belinice moja draga, zaista je kod tebe šaroliko i cjetno kuda god se okrenem.. Divne si nam slikice biljaka pokazala!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
sanja9802 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 276 |
Da i ja ostavim trag. Pregledala sam sve i napasla oči. Ne zna se što je od čega ljepše, trava kaktusi kamenjar...
Samo tako nastavi dalje, a mi čemo napasati oči. Pozdrav! |
|
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
![]() |
|
![]() |
|
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
pogledala malo tvoj vrt, prekrasno
![]() |
|
![]() |
|
Draga Anaida, Nadam se da ćemo ovo ljeto,bar kavicu popiti
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Draga Sanja. Navrati,kad god uhvatiš vremena,jako se veselim
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Draga Anđelka, Drago mi je da si imala vremena i kod mene navratiti, vlasulja-festuca cinerea,poklom moje Triše....god.kod mene prva, hoste su malo na suncu,malo u hladu(cedra). nemam ih dugo ovo je druga god.kažu da svaka sljedeća god.one su ljepše,ali ih puževi vole.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
draga,samo ti koji put navrati,
![]() |
|
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Svaki puta kada svratim do tebe na šetnjicu, opet moram prekrižiti biljčicu sa popisa koji imam spremljen za ovo kaj ti nemaš !!! Pa kada si pobogu nakupila toliko haucera i hosti ?? Vidim imaš i rođendanski salix, bijelo zeleni, a ja imam viška salixa sa rozo-bijelin mladicama !! E to nemaš, pa se nadam da ga nećeš nabaviti dok ja dođem do tebe !! Malo je preveliki za slanje u paketu !!
![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Draga Belina, navratih ovoga kišnog jutra i u tvoj vrtek, pregledala sam sve zaostatke i mogu ti samo reći da sam oduševljena kako je tvoj vrt doživio preobražaj s puno novih biljaka koje tako krasno njeguješ da djeluju izvanredno, kao npr. tvoje hoste izgledaju tako bujno i zdravo kao hoste u nekoj vlažnoj kontinetalnoj klimi.
Bravo draga, puno te pozdravljamo Bela i ja:
![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
Draga Free, samo ti meni navrati,šetaj po mom vrtu koliko hoćeš,nadiši se morskog zraka,sadi,vadi,premeštaj,veselim se tome
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Draga RS,jako mi je drago vidjeti Vas obe u mom vrtu. Imaš pravo puno sam naučila od kada sam sa Vama,zato vam velika HVALA. Naše Bele su prekrasne,a ja vas čekam ![]() |
|
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Belina....ako si primijetila nekoga u tvom vrtu tko šeta jako, jako dugo, od prve do ove stranice - to sam ja. Sve sam ispregledala i jako sam zadovoljna viđenim
![]() |
|
![]() |
|
zribal ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Listopad 2011 Lokacija: tu blizu Vas Status: Offline Bodovi: 822 |
Moon, nisi jedina, i ja se tu često zavučem i uživam. Draga Belina, sve je tako profinjeno.
|
|
Tko ne voli cvita ne voli ni svita.
|
|
![]() |
|
Draga Moon,draga Zribal!
drago mi je vidjeti Vas u svojoj okolini,navratite kada god budete imale vremena! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Ola Belina, javljam ti se samo da znaš da sam prije Sarajeva svratila do Omišlja da vidim u kakvom stanju ostavljaš vrt. Krasno ti je, a po našim planovima uživo ću to vidjeti u lipnju ![]() |
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Dobro jutro! Već dugo nisam bila. Prekrasno!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1920212223 43> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |