Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Naš mali vrt...
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Naš mali vrt...

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1920212223 35>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
vila2 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 904
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vila2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Listopad 2015 u 21:47
Draga miškice Hug , falila si mi... Moram ti se pohvaliti, sve biljčice koje si mi poslala su mi se krasno primile i obožavam ih, mazim i pazim. Hvala ti još jednom od Heart Sliknut ću ih ovih dana da vidiš, ljubičice su me posebno razveselile, imaju nekako krupno i lijepo lišće, koje su boje?
Drago mi je da ti se sviđaju jesenje sličice... iskreno, ja sam jako zadovoljna kako sada izgleda ta moja novonastala gredica sa trajnicama, vidjet ćemo kako će izgledati u proljeće...
Anemonama sam oduševljena skroz, napokon ugledah cvijet na onoj koju čekam već 3 godine i jako mi se sviđa. Nažalost, nisam ju uslikala...

zvjezdice - dobrodošla u naš mali vrt! Drago mi je da ti se sviđa... Dođi nam opet Smile

Što sam? Tko sam? Ja sam samo sanjar...
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Listopad 2015 u 23:17
Krasna cvjetna jesen, a sviđa mi se i onaj veliki vrč ili cvijetnjak uuu Heart
Na vrh
lucy View Drop Down
Trajnica
Trajnica
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 2541
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lucy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Studeni 2015 u 00:33
U vrtu vatromet zvjezdana, na kamenoj stazi jesen ostavlja svoj potpis žutim lišćem. Nije li jesen divna!?
Sutra je novi dan.
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Studeni 2015 u 08:45
slika s ćupom je za izložbu Thumbs Up predivna anemona, asteri, sedumiClap
Na vrh
rubensica View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 325
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rubensica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Studeni 2015 u 09:20
Divna jesen u tvom vrtu..
“Nije dovoljno samo živjeti!” – reče leptir, “Potrebno je imati malo sunca, malo slobode i malo cvijeća!” (H.C.Andersen)
Na vrh
vila2 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vila2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Studeni 2015 u 07:18
moon
lucy
Mari5510
rubensica

hvala vam drage moje, od Heart
Inače volim jesen, ali ove godine mi je posebno lijepa, biljke su me nagradile i na najljepši način mi uzvratile svu brigu i pozitivnu energiju koju sam im davala. Asteri su svi iz Slavujčicinog vrta, pa imaju za mene posebnu vrijednost, samo ću morati naučiti kako ih obuzdati jer se jako brzo šire, a na gredici nema baš puno mjesta...
Ovo proljeće sam dosta toga novog posadila, pa je sad još uzbudljivije isčekivanje proljeća... nadam se da će se sve biljke ponovo pojaviti na godinu...

Evo za vas koja slika seduma u cvatu...

I za kraj, mamin najljepši cvijetak...

Na vrh
zvjezdica View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 399
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvjezdica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Studeni 2015 u 08:04
Vila2, slažem se s tobom i meni je ova jesen nekako posebno draga, prekrasna je, još ima lijepih i sunčanih dana,  anemone, sedumi i asteri su divni. Svaka čast na trudu. Clap
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5957
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Studeni 2015 u 21:54
o mali slatkiš.tako mali a već se zanima za cvijeće

-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
Na vrh
kamenjarka1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1656
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjarka1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Studeni 2015 u 07:15
najljepši cvjetak sa kapicom
Na vrh
catalpa View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1763
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje catalpa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Studeni 2015 u 18:52
Ugođaj u tvom zaštićenom vrtu je poseban tako miran i pomalo tajanstven,divno je bilo prošetati nauživati se prekrasnih kombinacija biljaka, mali cvijetak uživa u čudesnom vrtu.
Na vrh
vila2 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vila2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Studeni 2015 u 21:47
zvjezdica, ajama, kamenjarka, catalpa - Hug

Moram nahvaliti moj mali cvijetak... ne samo da ga zanima cvijeće, već je jako nježan prema njemu, samo bi ga podragao i pomirišao... a i pomaže u radovima po vrtu... evo što smo ove jeseni posadili zajedno Heart

Posljednji cvijet u našem malom vrtu... sedum sieboldi...

Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Studeni 2015 u 23:00
Zadivila me jesen u tvojem malom vrtu a posebno mali princ ! Takav ti je bio i moj unuk
kad se poceo diviti cvijecu a sada je vec u 19.oj godini i nije ga popustilo  .........
                                                                                                                                      Kinder bilder
Volim ljude koji su kroz slucaj usli u moj zivot i odlucili u njemu ostati !
Na vrh
vila2 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vila2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Studeni 2015 u 16:27
Hvala ti draga gute Fee, baš si me razveselila pričom o tvom unuku... Stvarno sam ponosna kad vidim sa koliko poštovanja i znatiželje promatra biljke i taj predivni živi svijet oko sebe... Hug

Malo "prave" jeseni...

Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Studeni 2015 u 17:56
Krasni sedumi u cvatu i jesen u njenim bojama smile64
Na vrh
miska View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miska Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Studeni 2015 u 18:31
Draga Vilo,vidim da ćete ti i tvoj mali cvijetić
imati prekrasno šareno proljećekad svi ovi 
tulipani i šafrani procvatu,a i jesen ti je lijepa.
Drago mi je da su ti se moje biljčice primile i da napreduju.
Ljubičice su plave boje,Pusa malom medvjediću
Na vrh
kamenjarka1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1656
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjarka1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Studeni 2015 u 08:25
čuda prirode sjemenke omotane u faticu da im je toplo i da se lakše prime čarobna jesen i lipota u tvom zamku sa vilom i vilenjacima
Na vrh
rajski vrtovi View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1789
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rajski vrtovi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Studeni 2015 u 09:05
Predivno, bajkovito, tajanstveno ... I sa nagovještajem rascvjetanog i veselog proljeća. Smile Heart
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
Na vrh
vila2 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vila2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Studeni 2015 u 08:01
moon, miška, kamenjarka, rajski vrtovi - hvala vam drage žene, jesen je meni zaista krasna, kad biljke obuku svoje jesenje haljinice, a sunce da poseban zlatno- žuti odsjaj našem vrtu, dobijem želju da provedem što više vremena vani, da nešto radim i čeprkam...
Napokon sam se odlučila posaditi i malo više lukovica pa se nadam da će u proljeće zaista biti šareno i rascvjetano...
Evo za mišku jedna slika lijepih ljubičica... kako su brzo od onih malih bebica narasle u prave ljepotice Heart

Na vrh
miska View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miska Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Studeni 2015 u 14:05
Brzo rastu i brzo se šire,pa ćeš,
kad ti se njihove sjemenke razlete po dvorištu
imati "previše" ljubičica
Na vrh
vila2 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vila2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Studeni 2015 u 16:00
Neka ih je svuda, baš su mi krasne Heart

Lijepe boje jeseni... Hortenzija i Iglice su mi divne...

... kao i ova Hosta...

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1920212223 35>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.