Naš mali vrt... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1920212223 35> |
Korisnik | |
vila2 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 904 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Draga miškice
![]() ![]() Drago mi je da ti se sviđaju jesenje sličice... iskreno, ja sam jako zadovoljna kako sada izgleda ta moja novonastala gredica sa trajnicama, vidjet ćemo kako će izgledati u proljeće... Anemonama sam oduševljena skroz, napokon ugledah cvijet na onoj koju čekam već 3 godine i jako mi se sviđa. Nažalost, nisam ju uslikala... zvjezdice - dobrodošla u naš mali vrt! Drago mi je da ti se sviđa... Dođi nam opet ![]() ![]() ![]() |
|
Što sam? Tko sam? Ja sam samo sanjar...
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Krasna cvjetna jesen, a sviđa mi se i onaj veliki vrč ili cvijetnjak uuu
![]() |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
U vrtu vatromet zvjezdana, na kamenoj stazi jesen ostavlja svoj potpis žutim lišćem. Nije li jesen divna!?
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
slika s ćupom je za izložbu
![]() ![]() |
|
![]() |
|
rubensica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2013 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 325 |
Divna jesen u tvom vrtu..
|
|
“Nije dovoljno samo živjeti!” – reče leptir, “Potrebno je imati malo sunca, malo slobode i malo cvijeća!” (H.C.Andersen)
|
|
![]() |
|
vila2 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 904 |
moon
lucy Mari5510 rubensica hvala vam drage moje, od ![]() Inače volim jesen, ali ove godine mi je posebno lijepa, biljke su me nagradile i na najljepši način mi uzvratile svu brigu i pozitivnu energiju koju sam im davala. Asteri su svi iz Slavujčicinog vrta, pa imaju za mene posebnu vrijednost, samo ću morati naučiti kako ih obuzdati jer se jako brzo šire, a na gredici nema baš puno mjesta... Ovo proljeće sam dosta toga novog posadila, pa je sad još uzbudljivije isčekivanje proljeća... nadam se da će se sve biljke ponovo pojaviti na godinu... Evo za vas koja slika seduma u cvatu... ![]() ![]() I za kraj, mamin najljepši cvijetak... ![]() |
|
|
|
![]() |
|
zvjezdica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 13 Srpanj 2015 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 399 |
Vila2, slažem se s tobom i meni je ova jesen nekako posebno draga, prekrasna je, još ima lijepih i sunčanih dana, anemone, sedumi i asteri su divni. Svaka čast na trudu.
![]() |
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
o mali slatkiš.tako mali a već se zanima za cvijeće
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
kamenjarka1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2015 Lokacija: Drinovci BiH Status: Offline Bodovi: 1656 |
najljepši cvjetak sa kapicom
|
|
![]() |
|
catalpa ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2014 Lokacija: zagorje Status: Offline Bodovi: 1763 |
Ugođaj u tvom zaštićenom vrtu je poseban tako miran i pomalo tajanstven,divno je bilo prošetati nauživati se prekrasnih kombinacija biljaka, mali cvijetak uživa u čudesnom vrtu.
|
|
![]() |
|
zvjezdica, ajama, kamenjarka, catalpa -
![]() Moram nahvaliti moj mali cvijetak... ne samo da ga zanima cvijeće, već je jako nježan prema njemu, samo bi ga podragao i pomirišao... a i pomaže u radovima po vrtu... evo što smo ove jeseni posadili zajedno ![]() ![]() Posljednji cvijet u našem malom vrtu... sedum sieboldi... ![]() |
|
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Zadivila me jesen u tvojem malom vrtu a posebno mali princ ! Takav ti je bio i moj unuk
kad se poceo diviti cvijecu a sada je vec u 19.oj godini i nije ga popustilo ......... ![]() |
|
Volim ljude koji su kroz slucaj usli u moj zivot i odlucili u njemu ostati !
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Krasni sedumi u cvatu i jesen u njenim bojama
![]() |
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() |
|
kamenjarka1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2015 Lokacija: Drinovci BiH Status: Offline Bodovi: 1656 |
čuda prirode sjemenke omotane u faticu da im je toplo i da se lakše prime čarobna jesen i lipota u tvom zamku sa vilom i vilenjacima
|
|
![]() |
|
rajski vrtovi ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Srpanj 2014 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1789 |
Predivno, bajkovito, tajanstveno ... I sa nagovještajem rascvjetanog i veselog proljeća.
![]() ![]() |
|
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
|
|
![]() |
|
moon, miška, kamenjarka, rajski vrtovi - hvala vam drage žene, jesen je meni zaista krasna, kad biljke obuku svoje jesenje haljinice, a sunce da poseban zlatno- žuti odsjaj našem vrtu, dobijem želju da provedem što više vremena vani, da nešto radim i čeprkam...
Napokon sam se odlučila posaditi i malo više lukovica pa se nadam da će u proljeće zaista biti šareno i rascvjetano... Evo za mišku jedna slika lijepih ljubičica... kako su brzo od onih malih bebica narasle u prave ljepotice ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1920212223 35> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |