Voštani cvijet - Hoya |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1920212223 25> |
Korisnik | |
agava1504 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 24 Siječanj 2013 Lokacija: Moslavina Status: Offline Bodovi: 204 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
dobila sam četiri pelcera hoje i stavila ih u vodu, pustili su male korjenčiće i šta da sad radim, da li da ih još malo pustim da su u vodi ili da ih sad posadim, u kakvu zemlju, posudu,..koliko sam shvatila,ne treba biti velika..da li da ih stavim svakog posebno ili npr. dva u jednu teglu...
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Pelceri neka se dobro zakorijene, i zemlju koju imaš za cvijeće malo u rolu pregrij, da se unište bakterije, tako je moj suprug uvijek radio.Moji su pelceri već 5 ili 6 mjeseci u vodi i imaju dosta korijena, pa ču ih sada tek posaditi.Kad bude veća , tjedno za ljetnih vručina pošpricaj, moja je hoja na istoku, i vidjela sam već imam pup za cvijet, a cvala je skoro do 11 mj. |
|
![]() |
|
agava1504 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 24 Siječanj 2013 Lokacija: Moslavina Status: Offline Bodovi: 204 |
tatjana hvala..ja ču ih još malo onda držati u vodi, jer korjenčići su zaista mali..neka oni malo ojačaju..a napraviti ču svakako kako si mi rekla..i imam več mjesto na istočnom prozoru, samo čeka
![]() |
|
![]() |
|
patrysa09 ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 19 Veljača 2013 Status: Offline Bodovi: 13 |
cure ispricavam se kaj upadam dali neko mozda im apelcer hoje viska...bila bih jako zahvalna..hvala
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
patrysa09.....dobrodošla na forum S obzirom da si nova i da se još ne snalaziš, postoji mjesto gdje se biljke potražuju.... PRAVILA ZA KATEGORIJU OGLASI (klik). No postoje i određena pravila a bi ih mogla potraživati, a njih ćeš šrpnaći u - PRAVILA FORUMA - .
|
|
![]() |
|
patrysa09 ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 19 Veljača 2013 Status: Offline Bodovi: 13 |
moomja se dubolo ispricavam nece se ponoviti,oprostite sve sto sam bila slobodna pitati
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Monna ![]() Trajnica ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
ajde javi se meni na pp pa cu ti poslati pelcer kad zatopli
|
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Evo da se i ja pohvalim da sam odnedavno ponosna vlasnica ove prekrasne biljke, ali ne bilo koje. Naime to je potomak Klimatisove "zvijeri" od biljke, koju su mi to dvoje dragih ljudi donijeli prije par dana:
![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Hoji stavi ljestvice, da se penje, i ne frči oko glavne biljke, ona voli jako puno zraka, najbolje je na jugu, pošpricati lišće kada je ljeto bar jednom tjedno, od jakog sunca zaštiti na prozore papirom
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Hoću, hoću Tatjana, hvala.
|
|
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
MermaidDreamer ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 10 Prosinac 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 343 |
Triša, prekrasna je, ali baš ono: PREKRASNA
|
|
Nikada ga nije bilo, nikada ga neće biti, a još malo ga ima.
|
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Ja imam hoyu već dobrih 7 godina i još nisam imala tu sreću da procvijeta
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Hvala vam. I ja sam dosta čekala prvi cvijet, ali 7 godina mi se ipak čini malo predugo. A da je možda presadiš, ili baš promjeniš mjesto, moja je na jako osvjetljenom mjestu. Ili da jednostavno budeš strpljiva.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Triša, krasna je
|
|
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Trisa bas je lepa,a tek miris,moja je u pupoljcima i jedva cekam cvetanje.
![]() |
|
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Klimatis ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
|
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
Jao divote, ma to je biljka ! Šta biljka, cvjetna giga-hobotnica !
|
|
|
|
![]() |
|
Bravo, tvoja je hoja dala sve od sebe, ja jošmoju nisam slikala, ali isto je puna cvjetova.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1920212223 25> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |