Adenium obesum - Pustinjska ruža |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 209210211212213 407> |
Korisnik | |||
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
|||
Sponzorirani linkovi | |||
![]() |
|||
mememe ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: ZG / PU Status: Offline Bodovi: 578 |
||
Odlično, svaka čast, tolko o pelcerima i caudexima
|
|||
![]() |
|||
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
||
![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
||
Netko je spomenuo neki doktorat....Pinus je doktor za adeniume
![]() |
|||
![]() |
|||
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
||
![]() |
|||
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
||
Bože, kako su krasni!!!
Pinus, divim ti se! Ja sam potpisala kapitulaciju pred njima, ali ovu temu obiđem svaki dan... |
|||
Pozdravi iz Baranje!
|
|||
![]() |
|||
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
||
pinus divim se adeniumima,ali i okolici (priznaj da je to namjerno)
![]() |
|||
![]() |
|||
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
||
@Pinus, malci su ti bombončići
![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
||
![]() |
|||
![]() |
|||
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
||
Pinus,svaka ti čast
![]() ![]() ![]() ![]() Bebolina,ovi cveteki stvarno vesele ![]() ![]() |
|||
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|||
![]() |
|||
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
||
Bebolina , Pinus pa vi ste genijalci, sve Vam uspjeva što zamislite, ma BRAVO
|
|||
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|||
![]() |
|||
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
||
bebolina pa znaju oni da nas sve moraju još veseliti,jer dolaze sumorni dani.dala si im dovoljno snage preko ljeta pa sada vraćaju
|
|||
![]() |
|||
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
||
Pinus- krasni rascvjetani sijani, trenutno mi je ljepši ovaj na drugoj slivi, malo zakrivljen, baš je sladak
Bebolina - ti bi nas lišila te ljepote cvjetanja, sreća pa te ne slušaju, nego i dalje cvjetaju
|
|||
![]() |
|||
||
ajama, priznam ali samo pod uvjetom da mi pola oprostiš ![]() ![]() ![]() bebolina, kažeš da si ih preselila u kuću. Zar im ne bi bilo bolje ispred stakla ? Moji dane provode ispred a noći iza stakla. Kod mene su dnevne temp. od 15 – 20 C. Danas su najavili čak 23 C, noćne od 5 – 10 C.
moon, slažem se i meni je taj poseban. Kao da bi želio iskočiti iz tegle. |
|||
![]() |
|||
||
@Pinus, moji adeniumi su iza stakla već dva tjedna. Jedini je razlog tome što sam bila bolesna i nije mi baš bilo moguće selit ih dva X dnevno. Sad su se prilagodili pa neka tu i ostanu do proljeća
|
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
||
Pinus, imam terasu koju cijeli dan prži sunce, ništa na njoj ne opstaje da ne zakuha... nadala sam se da bi adeniumi mogli... a uz to su još i tako božanstveni!
Možda na proljeće zaista pokušam ponovo. Hvala na podršci! |
|||
Pozdravi iz Baranje!
|
|||
![]() |
|||
||
ajama, priznam ali samo pod uvjetom da mi pola oprostiš
![]() ![]() ![]() -----------------------------------------------------------------------------------------
ma,za tako divan pogled ti sve opraštam |
|||
![]() |
|||
||
Moj je unutra, iza stakla, južna strana (sve po uputama |
|||
![]() |
|||
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
||
Moji su u kući sve dok ne dođem s posla nekako oko 15. 40 imaju sunce do 14 sati a onda van , strah me je ostaviti ih ujutrao van kad je tem. oko 12 C , sijanci nisu van oni imaju sunca približno 6 sati ali iza stakla. Molim Pinus , Bebolina što radit jer kažu da će biti sunčano naredih 10 dana da li da ih iznesem vani odmaj ujutro ???????
|
|||
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|||
![]() |
|||
||
Teško mi je reč. Ne poznam situaciju kod tebe. Svoje iznosim na balkonske prozore kada se raziđe magla tamo oko 10 h. temp. su preko dana od 15 – 20 C po noć od 5 – 10 C. Na suncu su ako ga ima po par sati dnevno. A ostalo svijetla sijena. Pred večer ponovno unosim adeniume na police iza prozora.
aralija, ako bi tih tvojih 12 C ujutro bilo sa suncem ja bi adeniume ipak iznio. Najvažnije je sunce, a 12 C još nije tako kritično. |
|||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 209210211212213 407> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |