Trišino dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 210211212213214 243> |
Korisnik | |
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sve je lijepo i ugodno oku a kod mene još hrpice snijega. Nadam se da će se sutra konačno sav otopiti. Procvjetali jaglaci, visibabe i šafrani a ostalo bilje tek proviruje.
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Drage moje, vidim prošetale dvorištem malo razgledale i drago mi je da vam se sviđa.
Toni, uvijek te rado ugostim, no voljela bih to stvarno jednom učiniti.
Svima
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Lijepo si ti to sve sredila. Vidim da ti pretumbavanje dobro ide, skoro kao i meni
![]() Tratinćice su prelijepe i puno ti je toga u cvatu ![]() ![]() ![]() Kolika razlika od mene do tebe, meni neke biljčice tek izviruju ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
A kod Triše sve naprednije.
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Lora je mi volimo pretumbavanje, a vidim i Otok uživa stalno nešto premještati, valjda je to neki izazov, iako ne znam kako je biljkama, ali za sada se ne bune.
Bergenija neku vitaminsku bombu bi dala najprije sebi, da mi višak od nekoliko kila ode u visinu, baš bi bilo dobro.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Od tratinčica pa nadalje gledam sliku za slikom i divim se,ne znam šta mi je lipše
![]() ![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Najprije da te pohvalim jer ti je vrtić uz stepenice dobro uspio
![]() ![]() Baš sam kod Hoye napisala da smo tako blizu a tako daleko..... kod mene pola biljki još spi
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
opsjena ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 227 |
baš je krasan onaj plavi jaglac. A imaš i zavidnu kolekciju kaktusa, predivno.Uživam u tvom vrtu,
|
|
![]() |
|
mali gogo ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 780 |
Uh, ovako sam panično izgledao tražeći tvoju temu:
![]() Uplašio sam se da je nestala, a ti si se samo primirila i sakrila na trećoj strani.
Sve mi se čini da imam simptome ovisnosti o razgledavanju tvog vrta. Uhvatila me apstinencijska kriza, kad sam pomislio da si obrisala temu, hehe.
|
|
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Triška tvoj vrtek me oduševi kod svakog posjeta
![]() ![]() baš sam se neki dan sjetila te tvoje police za kaktuse, ali sam zaboravila pitati kako je to izgledalo preko zime 5 za crvene tratinčice ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
1234DRENOVA ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 535 |
uživala sam šetajući kroz tvoje dvorište,sve se probudilo,crvene tratinčice su krasne,baš razveseljavaju,drvenasti božur je predivan , sve ti je lijepo složeno
![]() |
|
![]() |
|
Mira021 samo ti dođi, a kad ja dođem popit ćemo kavu uživo!
Korijenko, normalno da je vela razlika između naših pozicija, ali kad kod tebe počme cvjetati duže bude lijepo, jer kod mene suša sve uništi.
Opsjena, kaktusi su moja posebna ljubav, pa kolekcija se povećava, jer ne mogu niti jednome reći "ne".
Mali Gogo, uvijek rado viđen gost, a da si samo malo bliže mislim da bi se češće družili. Ne mogu ja nestati vidi broj mojih poruka - tu nema konkurencije.
Konte, pa sve je nekako izdržalo zimu, ali uvijek čovjek nešto pogriješi, pa se nešto i smrzlo, no protiv toga se jednostavno ne može - jedino da preko cjelog vrta dignem šator, pa i to bi bilo moguće
Drenova, ti bar ne moraš virtualno šetati, jednostavno došetaj nisam ti daleko
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Niho, niho, dođi malo da te vidim, nemoj kukati - bit će sve super!
Konačno je uređena moja gredica s heucherama jutros posađene, nadam se da im neće biti pretjesno, iako su one lijepe kad se guraju.
![]() Jetrenka je posađena, malo je šokirana pa jedva sam se izborila za nju
Cimi - predivna je !
![]() Ovo je nova biljka u mom dvorištu tiarella - kad sam malo proguglala baš mi je drago što je sada u mom vlasništvu
![]() Hoyin plavi jastučac (mislim da se zove aubretia) počeo polako otvarati cvjetove
![]() Kerija je već procvjetala, a ima još puno,puno cvjetova
![]() Šeboj čeka prvi dan proljeća - valjda?
![]() Kamelijama je otpao po neki pupoljak, ali svejedno su predivne
![]() Ima još toga sa jučerašnje kave, nekih noviteta, no ovo su slikice od danas.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1337 |
Prekrasne slikice!
A kod mene još tako hladno! Brrrr!
|
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Bome
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Lijepo si poredala heucere |
|
![]() |
|
opsjena ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 227 |
vidim da je kod tebe proljeće stiglo , gredica je slatka , a i sve ostalo osvaja
![]() |
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Vidim da si bila vrijedna jučer, za razliku od mene (moje biljčice su u popikane u vazicu u kući). Imaš puno noviteta ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 210211212213214 243> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |