OTOK- moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 210211212213214 374> |
Korisnik | |
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Da krenem od šćira koji ima predivne boje, slak Mogu li se " predbilježiti sa štovanjem" ako bude koja reznica, sjeme ili sadnica!!!?????
![]() DA, zaboravila sam na tvoje mjesto predivno !!!!!!!!!! more, borovi, plaža, kamen
![]() ![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Prosim te lepeko, neko te treba kod mene u temi, dođi mi malo...
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Otok, evo me malo i kod tebe. Doduše u veeeelikom sam zaostatku, ali nema veze čitat ću sve preko zime.
Vrt ti je prekrasan sa svakim tvojim cvijetom, ali mi se je također sviđa što ubacuješ i slike mora.
Uživala sam kod tebe a sada idem malo googlati Mali Lošinj....
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
O pa ja sam bila u odsta velikom zaostatku,trebalo mi je vremena da sve pogledam.Dobro sam se nasmijala kad sam vidjela kako si uspjela prevariti Anaidu.
![]() ![]() A najviše od svega su mi se dopale slike Lošinja,ni ja neću dobiti
![]() A dojmio me je i ulaz u tvoje dvorište s cikasicom i borom
![]() Dobila obavjest od poštara,moram na poštu po paket
![]() |
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
OTOK prekrasno ti je sve. Mi smo ko klinci dosta ljetovali na ML i slabo ga se sjećam. Mislim da ću morat navratit pa malo evocirat uspomene iz djetinjstva...
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Nisam više ratoborno raspoložena, pa možete slobodno šetati.
Lilie, budleju imam bijelu i jednu malu plavu, roza nemam. |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Dok su drugi spavali, ja sam nešto radila po vrtu, dok se još komarci nisu probudili, jer su ovih dana baš podivljali.
Božić i Nova godina su još daleko? Mislite? Eto ja sam počela spremati poklone - ovakve ![]() Do tada bi se trebali ukorjeniti i malo narasti, pa po par komada u male teglice, mašna, i to je to - pa je li kriza ili nije A sebi sam složila ovo ![]() |
|
![]() |
|
U vrtu je šareno
lantane ![]() ![]() mini ruža ![]() ![]() jedan zakašnjeli pakujac ![]() asarina ![]() i malo crveno- bijelog svijeta (da ne bude uvijek crno-bijeli) - budleja i pelargonija ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
pokloni
![]() lantane preslatke,i moja sad cvjeta al nije kao tvoje,asarina divna,zuta ruza ko bombona,pakujac i mene u mom vrtu isto tako iznenadi,a lj.jorgovan moram i ja takav kupiti,ionako nemam puno bijelog u vrtu. ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Otok sjajna si. Koja dobra ideja. Rasteretiti malo vaze i složiti poklone.
Sve jedno ljepše od drugog!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Ovi poklončići......tko bi im odolio!
OTOK, strašna si!
![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
nisam bila par dana kod tebe, a već toliko novih slika i prekrasnog cvijeća
![]() a ona fotka lošinja iz zraka gdje je tvoja kuća je za mene nešto posve novo, lijepa ke plaža gdje se kupaš i zgleda vrlo mirna i prirodna ![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
![]()
![]() Nikle su mi lantane iz Lorinog sjemena, tek sad vidim da mi nije žuta nego naranžasta kad stoji pored limun žute. ![]() Žuta ruža je prekrasna ![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
prekrasno ti je cvijeće, tako je intezivne boje, lantane su mi favoriti
![]() ![]() ![]() |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Pozdrav otok! Uživala sam listajući tvoje stranice, nisam prošla sve ali dovoljno za nahraniti tijelo i duh. Ja ne bi imala ništa protiv onakvih darova za Božić.
![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
Prelijepi pokloni za Bozic/Novu Godinu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Po meni najlipši poklon koji se može pokloniti je cviće i to koje raste,ovakav čin me kod tebe ne iznenađuje jer ti si jednostavno takva
![]() ![]() |
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
eighteen yellow roses...
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Svatko će biti sretan tko dobije poklon od tebe ![]() |
|
![]() |
|
Kornjača ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 03 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 145 |
prekrasno ti je cvijece,lantane su mi posebne!!! ideja za poklone odlicna...
![]() |
|
vladati nad sobom
najveca je vlast |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 210211212213214 374> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |