dvorište malog kaktusa |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 210211212213214 222> |
Korisnik | |
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Iako vas sve pratim,po vašim vrtovima,ne stavljam komentare no tebi moram.Da ti je sve krasno,to već znaš no moram ti se još jednom zahvaliti,osim na krasnom društvu,i na prekrasnoj graničici.Joooj kak je medena
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Cure moje drage,hvala što ste posjetile moj vrt,nemojte toliko hvaliti,pocrvetit ću Svima velika
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Uživo, uživo vrt Malog kaktusa treba vidjeti!! Sve je tada još ljepše nego na slikicama. Koliko god mi slikale, ipak je dojam najposebniji kada dođeš u vrtić i uživaš. Ja sam jučer imala tu sreću! Predivan "kaktusnjak" ima naš Kaktusić uz kuću. A i sve je ostalo lijepo, rascvijetano, bujno, puno tegli, žardinjera i cvjetnjaka. A i povrtnjak je tu!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
astibe
![]() |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Astilbe je užitak pogledati. Boja cvijeta je prekrasna, baš po mom ukusu.
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Izgleda da je tako, i moje takve hoste cvjetaju.
Još jednom, pohvala za ružičnjak, prekrasan je |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opet sam vidjela ružičnjak i opet sam ostala "paf"!
Misty i moje takve hoste cvatu, valjda ove rano cvjetaju!
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Zar već????
![]() ![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Tvoja ruža stablašica je ne vijerovatno prelijepa nisi ni svijesna ja bi je uvijek slikala ma ja patim za njom
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Draga Niho,hvala ti što si posjetila moj vrt,ti si za mene kraljica kaktusa
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Kraljicaaaaaaaaaaaaaaa si postala svaka čast
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Korijenko od srca ti hvala
![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Ivna,Otok,Triša,Kontesa,Štefkaja,hvala,dođite mi opet
![]() |
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Kao i većini i meni su astilbe favoriti (valjda zato što moje cmolje, pa se osjećam malo frustrirano
![]() ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Lijepo je sve, a ovaj put biram bijele astilbe - prekrasne su
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Meni su zapele za oko žute graničice, baš su slatke, a tek astilbe, prava raskoš.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
kaktusek stvarno imaš predivne ruže, oduševile su me
![]() ostele cvijećke ni malo ne zaostaju za ružama, cvijećke su ti lijepe, zdrave i plijene pažnju ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Stablašica je prekrasna kao i astilbe i sve ostalo..
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 210211212213214 222> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |