Adenium obesum - Pustinjska ruža |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 212213214215216 407> |
Korisnik | |
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Glikice,malci su ti preslatki
![]() ![]() moon,bit će cveeeteeeka ![]() ![]() ![]() |
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
ovo su moji sijanci i 1 od beboline sta je prezivio prosli put. Koji je tocno vise ,neznam
![]() p.s. zanemarite stapice to je da ih drze jer su se toliko krivili da vec nije bilo normalno. i da posudice suprasnjave, ipak se kod mene radi,hehehh ![]() |
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
a ovo su nove bebe od beboline, tek pustaju korjenje kod mene
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
maslacak
![]() ![]() |
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
![]() |
|
Svaki svoju politiku vodi. Svi su spigani, sad tek krecu ravno. Al gledam od drugih,tako su veliki i cvatu a moji nista
![]() |
|
![]() |
|
marsha ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 17 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 576 |
maslačak7, a koliko su ti stari?
|
|
![]() |
|
cek da se sjetim...ove godine su sijani ja mislim
![]() nasla sam post... od 3. mjeseca ove godine su a jedan je od prosle godine sijanac.iako se to ne vidi na njima. Ima jedan od beboline jer ostali nisu tada prezivjeli..a koji je , neznam ![]() |
|
![]() |
|
marsha ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 17 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 576 |
Maslacak7, ne trebas se brinut jer su ti lijepi i zdravi. Moji sijani krajem 5mj(skroz krajem negdej 28.6.tak negdje) su presisali sijance sijane pocetkom 4 mjeseca. Razlika skoro 2 mjeseca al drugaciji uvjeti sijanja. Ocito su jaci ovi nikli u toplijim uvjetima. Moji su malo veci od tvojih. Da sam znala da ih mogu gnojit pomalo svaki dan preko ljeta bih al sam to naknadno saznala (Pinus :-) ) sigurno bi bili veci.
|
|
![]() |
|
Nisam ni ja svoje gnojila svaki dan. Al poradit cemo na tome iducom turom i iduce godine. Hvala bogu, jesu zdravi su i s malim trbuscicima. al udebljat cu ja njih
![]() |
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Dobit će oni trbušćiuće samo treba pratiti Bebolinu i Pinusa na proljeće. Sretno svima ovu zimu da ih sačuvamo a na proljeće sa suncem biti će lakše. |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
maslačak7....baš su slatki
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
ja sam moja 2 od 3 presadila. virile im žile na rupice. jedan cvijeta i ima još pupova skoro za otvoriti. šta će se dogoditi vidjeti ću. naprskala sam ih nekom zamjenom za comfidor jer ga u nas nema. teta u butigi mi je rekla da na onu prskalicu od 750 ml stavim suzu. ja stavila 5 kapi. neznam jesam li pretjerala. ona bočica koju sam kupila razblažuje se sa 150 lit. vode. trećega nisam prskala, tek kad vidim kako će se ovi ponašati. neka mi barem jedan ostane!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Evo ja moje skratila za glave prije dvadesetak dana i sad izbacili mnoštvo izdanaka i što sad(to je sve u minijaturi)? a moraju unutra sunca je i u Dalmaciji sve manje( iznenadilo ove godine) jer lani je bilo sunca napretek, kad ima sunca imaju ga po pet šest sati dnevno . Do danas sam ih iznosila vani . Pitance da li mogu iza stakla biti isto uspješni kao i vani jer su mi na prozoru istok - zapad i biti će sunca naravno ako vrijeme dopusti
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
@maslačak7, lijepi su ti bebolinići, sad samo poradi na prihrani:-) a to što se krive, neka se krive, tako su još interesantniji
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 212213214215216 407> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |