Hoya - moje dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 213214215216217 272> |
Korisnik | |
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Adam izgleda odlično!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Vidim ja da lantana-kopriva još uvijek traje, a Triši se sve primi to smo već vidjeli, a tebi još jednom želim svu sreću i puno lijepog cvijeća.
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
I moja će kopriva biti lantana ne zvala se ja Šmrcko.
Ne smijem staviti čestitku , te ćemo ovako. Najljepša si cura, najljepše cvijeće imaš, cvijet hoje ti je onakav kakav sanjam, kakav nar tek imaš, marmelade skrivene u podu ( tajni sef), đubriva od kopriv na litre, darežljiva si te najljepše cvijeće u mom vrtu je od tebe, rastu mi tvoje divlje orhideje ...... ![]() ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
HOJAAAAAAA SRETAN TI ROĐENDAN
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Hej ostavila sam ti nešto kod čempresa, pazi da se nespotakneš.
Dobit ću krunu ![]() |
|
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Triša, ja moram dobro pogledati tvoje ruke. Ne samo da si stalno u zelenom nego imaš najzeleniju ruku na forumu. Ako je to od zime - to je Lantanina.
Ne valja mi fotoaparat, ali vam moram slikati od svih niknulih lantana što sam sebi ostavila pa da Niho i šmrcko vide što je picmoljak.
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
lantana ti je super
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
da, daaa prava pravcata lantana.....
|
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Da su dva cvijeta i dva grma u jednoj vazi, još bih žrtvovala, no kupit ćemo mi druge godine gomolj, pa ćemo čekati, ionako mi je plavi puno ljepši od bijelog.
Moram ti nešto pokazati. Kad je Lantana poslala one biljčice i kad si nam ih ti podjelila, bilo neko čudno lišće, mirisalo na mentu, a nije bilo menta. Posadim ja to negdje u vazu i stavim iza neke javorike u skrovit dio dvorišta. Danas slučajno pogledam tamo (inače tamo držim ocvale lukovice i ono što će čekati drugu godinu) kad imam što vidjeti
Nije smokva vjeruj,
![]() ![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Idemo ga, Triša kupiti - pa kud puklo da puklo!
|
|
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Hoja, što je ovo kod tebe u vrtu monarhija, empirij, ma nemam pojma što se događa, ali znam da bi ti bijeli agapantus baš pasao, uz svu tu ljepotu.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Smrcko, kad dozrije - dođi - predat ću ti krunu.
Kat.rea - MPK se puno puta izvinila, bilo joj je teško. A ne mogu je tjerati da mi još i cvijeće kupuje - kupila mi je 4 gume za auto. Dosta se istrošila. Je l' da je?
Niho, nar će tek za mjesec, dva ... morat ćeš opet doći. Za sada će ti biti dosta kopriva i trava... i još što poželiš.
proljeće, dobro je sve , samo neka ne uvene. Stalno mislim da može i bolje, a i ovo je svega previše.
|
|
|
|
![]() |
|
Ahooooj
![]() |
|
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
HOJAAAAAAAAAAAAA
![]() |
|
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Hoya, ti si nezadovoljna svojim adamom?
Pa ne mogu vjerovati, a prekrasan je.
A kupine su ti također za "izložbu". I mi imamo nešto malo na vrtu, ali meni je tuđe uvijek slađe...
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
sipak je bas ko carevic,
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
I ja došla vidjeti šta ti PK kupila, a ono stalno ja pa ja. Ne mogu vjerovati da si odustala od škole.
Šipak (mislim nar)
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Baš ti je cakani ta šipak izgleda kao kraljević
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 213214215216217 272> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |