Prepoznajte mi ovo |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 216217218219220 243> |
Korisnik | |
muhlenbergia ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 18 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 2241 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
milica7 - možda doronicum
|
|
From the earth we come to the earth we return in between we garden
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Muhlenbergia,
![]() |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
kasim1 ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 16 Veljača 2012 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 12 |
Hvala vam lijepa ,po nazivu sam provjerio na netu ,zaista jeste...
|
|
![]() |
|
kasim1 ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 16 Veljača 2012 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 12 |
Molim vas kako se zove ova ljepotica........
|
|
![]() |
|
http://www.cvijet.info/slike_cvijeca/slike_od_clanova/slika5/75083.aspx
|
|
![]() |
|
Paulinjo ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 05 Studeni 2014 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 21 |
Ime ove biljke molim, hvala puno ! :)
![]() |
|
![]() |
|
dea78 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Ožujak 2014 Lokacija: zagreb Status: Offline Bodovi: 661 |
mislim da je aeonimus
|
|
Pozdrav iz Zagreba!
|
|
![]() |
|
muhlenbergia ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 18 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 2241 |
kasim1 - sliči na japansku mirtu,Cuphea hyssopifolia
Paulinjo - možda neka vrsta variegatirane hebe |
|
From the earth we come to the earth we return in between we garden
|
|
![]() |
|
Baka Bea ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
Heba
|
|
![]() |
|
Hvala lijepa,jeste mirta
|
|
![]() |
|
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
kako se zove ovaj ljepotan? na njemu nepise ime njegovo
![]() |
|
divno je biti nekome nesto....
|
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Josipa to ti je Faucaria tigrina.
|
|
![]() |
|
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
camelija hvala...zao mi je samo sto ga nisam sa cvijetom nasla nego je vec ocvao kad sam ga uzela...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Ovo je, navodno, opako izdužena echeveria, samo ne znam koja. Ide pod nož...
|
|
![]() |
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
Je, hvala puno!
![]() |
|
![]() |
|
![]() molim ako mi mozete pomoci oko prepoznavanja....opet sam samo gurnula granu u rahlo tlo pored glicinije i evo stoji nesmeta mu ni snijeg ni mraz...
|
|
|
|
![]() |
|
cpirider ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 10 Veljača 2015 Lokacija: zrenjanin Status: Offline Bodovi: 2 |
Pozdrav svima, hteo sam da zamolim ako mozete da mi pomognete, dobio sam na poklon neko bilje i nikako ne mogu da otkrijem koja je sorta u pitanju. U pitanju su dva kaktusa iste vrste i jos neka biljka,evo slike pa ako neko zna puno bi mi pomoglo zbog odrzavanja biljaka i pruzanja najboljih uslova za rast. Unapred hvala svima
http://www.cvijet.info/slike_cvijeca/sobno_cvijece/kaktus1/76925.aspx - ![]() http://www.cvijet.info//slike_cvijeca/kaktusi/kaktus2/76926.aspx - ![]() http://www.cvijet.info//slike_cvijeca/bozicni_ukrasiepoznato/76927.aspx - ![]() http://www.cvijet.info//slike_cvijeca/bozicni_ukrasiepoznato2/76928.aspx -
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 216217218219220 243> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |