Trišino dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324 243> |
Korisnik | |
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Meni se sviđa ovaj Uskršnji kaktus, baš je super. Da li cvate?
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Amarilis je
![]() Kava ima predivne listove. Zvat češ nas u berbu ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Kika namjerno sam to prepisala s cedulje koja je bila zaljepljena - i sumnjala sam u točnost papirića, evo sada ću si odmah zapisati pravi nazil - hvala ti.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Najviše se raznježim kad vidim ove svjetlozelene, mlade listove na biljci. To mi dođe kao neka nagrada. |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
predivno,svega ima....
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Triša, ako je to ova biljka onda ovako cvjeta
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Je neuračunjiva sam ili kako se to kaže po novome neubrojiva - kad uđem u rasadnik nikad ne izlazim praznih ruku, a kako ste me svi vi zarazili kaktusima, sukulentima, sedumima sad radim kolekciju istih i baš uživam.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Biljčice su za 10 i ukrasne teglice baš prigodne za sada
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
amarilis je predivan
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
vrt u boci je presladak!
krumpirko,plumbago ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Triša, ti se nešto stalno ponavljaš
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Zahvaljujući novom rasadniku u Rijeci moja se kolekcija cvijeća povećala za jednu plavu ljubicu, kakvu nisam imala i za hatioru gaertneri (to je valjda naziv biljke). i nekoliko zgodnih keramičkih posudica za iste, koje su bile po 10 kn.
Ujedno sam kupila tri takve posudice za poklon za tri prijateljice i time riješila jedan dio novogodišnjih poklona.
![]() |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
taj kaktus je bas
![]() |
|
![]() |
|
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
Trisa,jest-u pitanju je euphorbia lactea..jako lijepa biljka..
![]() |
|
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
![]() |
|
kika ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Srpanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 969 |
Triša, keramičke teglice su za +9, a biljčice u njima za +10. Dobar izbor.
Nadam se da mi nećeš zamjeriti jednu malu ispravku? Biljka lijevo je Hatoria salicornioides.
Hatiora gaertneri je tzv. Rhipsalidopsis gaertneri, kod nas poznatiji kao Uskršnji kaktus.
|
|
![]() |
|
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
vera4 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: American Samoa Status: Offline Bodovi: 2922 |
I uživaj! Tako i treba.
|
|
Ne znaš da ti je dosta dok ti nije više nego dosta (ne odnosi se na hranu nego puno ozbiljnije)
|
|
![]() |
|
ljubičica je predivna
|
|
![]() |
|
Evo jučer sam se opet ponovila
euphorbia lactea - piše na biljci, ako nije molim lijepo ispravak.
![]() Procvao amarilis s jednim cvjetom još su tri ogromna pupoljka
![]() Od kada su kod mene bili Miha i Šefi, koja je dala upute o održavanju kave, napreduje ko luda
![]() |
|
RIJEKA
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324 243> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |