Gioiaa-dnevnik |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324 39> |
Korisnik | |
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
i ja
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
pre neki dan sam uslikala jastreba,svako jutro je na orahu,ceka
![]() ![]() |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Priroda zna biti stvarno okrutna...stvarno šteta za patka.
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ne volim ga niti vidjeti, to je neravnopravna borba, nek si nađe nekog sebi ravnog, a patkice nek pusti u miru. Reci mu to sutra kad ga vidiš i pusti Nera neka ga napraši.
Imače moram priznati predivna ptica.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
lisac,cim mu pridjemo on odleti
![]() |
|
![]() |
|
ma sta je ona tu sakrila,mora da ima nesto za mene
![]() jaaa???!!! ma nista ne radim,igram se ![]() ![]() evo ko je gazda u vrtu,naravno patka,a Zika je prati u stopu ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Slatke životinjice.
Bez njih bi dvorište bilo pusto. |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Gio, Žika je predivan, da su mi se ovo ljeto svidjele patke već sam ti rekla, ali ja sam ti bolesno zaljubljena u pse.
Ovaj tvoj je presladak!
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
i ja sam,pa iako je nestasan
![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Zato je i simaptičan. Naš je maza, krpica - pa i on mi je simpatičan ! |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() eto kakav je dan, znam da ce jedino Nero uzivati ![]() |
|
![]() |
|
dok vi sijete,sadite i presadjujete,ja sam danas napokon resila da sredim akvarijum,prokuvala pesak,nalila vodu,sad prokuvavam kamenje,predvecer cu posaditi travu(bar to mogu) i sutra vratiti ribice da uzivaju u cistoj vodi
![]() napolju nemam sta raditi,sve je pod snegom,fontana jutros bila zaledjena,pa smo izlupali da bi patkice plivale. |
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Kod nas je isto jako zima,sve štipa za nos
![]() Uživaj u svom kučnom vodenom " vrtu",sa svojim ribicama, jer kad vani zatopli skakutat češ po svom vrtu ko i svi mi ostali ![]() |
|
![]() |
|
jucerasnji prizor
![]() sreca sto danas sija sunce,topi se...al jutros je bilo bas hladno,patkice nemaju taj problem,jutros sam ih uhvatila kako izlaze iz vode ![]() |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
sve je ovo čista idila na fotografiji, ali ja željno očekujem da se sve počne zelenjeti i šareniti od cvijeća i drveča, pozz Neru i patkicama, a i ribicama u akvariju.
|
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Uh snijeg, opet....e to si više ne želim ove godine
![]() |
|
![]() |
|
kako ja zeljno ocekujem prolece!
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ja tebi i Neru i patkicama isto želim proljeće - neka vam što prije dođe na vrata - tek onda tvoja basta ima pravi smisao.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
|
![]() |
|
zeza me "K"
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324 39> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |