kaca-moja salvetna.. |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324 80> |
Korisnik | |
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bez riječi sam!!! stvarno divno!!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
cleopatra ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 320 |
ponavljam se svaki put, ali radovi su ti fantastični. .predivni. .ma nemam rijeći zaista. . |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
buba,cleo hvala najljepsa,pusaaaaaa
![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Slažem sa Cleo,ma ko bi više izmišljao riječi kojima bi se opisala tvoja djela
![]() ![]() |
|
![]() |
|
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
Pitala sam se ja gdje si. Drago mi je da si tu. Radovi su ti mraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak. Totalno su odlični. Meni je umjetnost jedno vrijeme išla samo kad bi bila "slomljena". Vidjet ćeš to je ona faza sa slomljenim staklom i slične faze tome. Drago mi je da si zadovoljna radovima, ja sam oduševljena i nadam se da će sve bit ko radovi. Bravo, bravo
|
|
![]() |
|
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
![]() |
|
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
hej kaća...nije me dugo bilo, a vidi tebe šta si svašta krasno napravila!! o pitarima neću više
![]() ![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Kaća....
![]() Svi radovi su na svoj način prelijepi....super si sve ukomponirala super su ti i podloge....ma rekla sam ja ti si meni pravi umjetnik!!!
Vidim počela si sa 2k i super ti ide...ja još nisam počela ali vjerujem da kada počnem samo ću to raditi jer mi je ta tehnika jaaaaako lijepa...
U svakom slučaju ti si mi
![]() P.S. Salvete su mi stigle i sve su na broju i sve su prelijepe!!!
Hvala ti još jednom.
|
|
![]() |
|
nadalivz ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 124 |
Preeeedivno, koji motivi pa pitorico, ma sve je mrak
![]() |
|
![]() |
|
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
cure moje lipe i drage,puno,puno hvala,od srca..malo ste me "podigle" sa prekrasnim komplimentima,a stvarno mi nije lako,jer mi je dijete u bolnici,i mozete zamislit kako se osijecam..no,dijete je sad puno bolje,pa smo i mi,doma prodisali..hvala jos jednom,divne ste,pusaaaaaa
|
|
![]() |
|
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
Izbriši poruke pun ti je pretinac ne mogu ti odgovorit
![]() |
|
![]() |
|
evo jesan ![]() ![]() |
|
![]() |
|
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Prekrasni radovi majstorice, Mozart mi je naj i masline također.
Vidim da si bila baš vrijedna.........
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Kaća htjela sam ti nešto predložiti...kada drugi puta budeš radila ove kovčege, prije nego što počneš uzmi šraubencier i odšarafi sve ove male bravice ili kako se već ti metalni dijelovi zovu.
I kada je sve gotovo onda ponovno iz zašarafiš na mjesto...bit će neusporedivo. Ja sam kod onoga kovčega kojeg sam radila prvo to napravila i stvarno je efektno...
To mi je netko dao savjet, više se niti ne sjećam vjerojatno je bilo davno...
|
|
![]() |
|
dori, draga puno hvala
![]() proljece,draga hvala ti na super savjetu,da znas da me bas namuce ti metalni dijelovi ![]() |
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
i ja sam na prvoj kutijici pomuljala bravicu pa se otelila dok sam oprala sa štapićima za uho. Onda sam preko bravica ljepila pik traku , e to je tek zaj.. i pimplanje obljepiti. I vidla da nema druge nego sve odšrafiti - pjesmica za raditi kutijicu
|
|
![]() |
|
evo sto sam radila kroz protekli tjedan.
![]() ![]() nisam mogla pronac malu,kriznu kacavidu,pa nisan odvidavala metalne dijelove na ovoj skrinjici,pa san opet sve pomuljala,kako rece gogs ![]() ![]() boje na skrinjici i ovoj slici nemaju veze sa onim u prirodi,podloga na slici je skroz zuta,a skrinjica je kivi zelena ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
predivno,meni ko i uvjek najdraze oni s motivom ruze
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324 80> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |