Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - KARMEN
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

KARMEN

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2021222324 42>
Korisnik
Poruka
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Srpanj 2009 u 12:51
karmen divni radovi,kao i uvijek uostalom,tanjur mi je favoritsmile141
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Srpanj 2009 u 13:58
tanjur mi je prelijep!
"Friends are Flowers in the Garden of Life"
cvjetnavila.blogspot
Na vrh
goga-osijek View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 683
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje goga-osijek Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Srpanj 2009 u 19:39
nije me bilo desetak dana na forumu...imam sto i vidjeti...nakit za leptiricu vrlo domisljat...odlican komplet s macuhicama, a kao favorit izdvojila bih tanjur sa suncokretima...jako mi se svida podloga....sve pohvale!!!
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
Na vrh
KARMEN View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KARMEN Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Srpanj 2009 u 08:16
Hvala vam drage moje Kaćo, Monna i Goga smile79
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Srpanj 2009 u 14:08
Mamma mia 
  nema me par dana i imam kaj za vidjeti... Kakve divote radiš draga Karmen, onaj ljubičasti (boje lavande) komplet s maćuhicama je toliko lijep da nemam dovoljno bogat rječnik kojim bi ga nahvalila smile39...pa preslatke, vesele i odlično napravljene narukvice za leptiricu  , a tek tanjur sa suncokretima.... prepreprekrasan...
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
KARMEN View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KARMEN Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Srpanj 2009 u 15:12
Hvala ti Primavera na lijepim komplimentima jer ja isto imam samo duboki naklon za sve što ti radiš i sve tvoje radove. Zaista nešto posebno lijepo.
Na vrh
nada-m View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1087
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nada-m Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Srpanj 2009 u 22:13
mačuhice u svim varijantama i namjenama, ni ostalo nije manje važno na pr, suncokreti u košarici , zaista lijepo
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2009 u 14:54
Karmen šta se događa, gdje su ti novi radovi???

Na vrh
tinaw View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 106
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tinaw Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2009 u 19:06

moram pohvaliti tvoje radove jer prije nisam bila u mogućnosti

sve je jako lijepo
Na vrh
KARMEN View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KARMEN Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Srpanj 2009 u 08:23
Hvala vam nada-m i tinaw na lijepim riječima.
Drago moje proljeće malo zabušavam. Imam nekakove radove ( čitaj majstore ) u kući pa stalno moram za njima spremati, osim toga stigla su mi moja velika djeca pa se družim s njima tako da i nešto malo što sam uspjela napraviti nisam stigla poslikati. Osim toga od ponedjeljka sam na GO ( jedva čekam ). A nemaš pojma koliko bi radila. Već sam sve pripremila u vidu materijala. Bit će vremena i za to.
Ispričavam se svima ovo je možda bilo za chat rubriku.
Na vrh
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1427
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Srpanj 2009 u 11:15
nema veze, bitno da znamod a si tu još sa nama, samo uživaj sa velikima, decoupage i mi ćemo pričekati.. pozdrav i ugodnu zabavu želim...
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
Na vrh
KARMEN View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KARMEN Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Srpanj 2009 u 08:07
Originalno poslano od člana mnataša1 mnataša1 napisao:

nema veze, bitno da znamod a si tu još sa nama, samo uživaj sa velikima, decoupage i mi ćemo pričekati.. pozdrav i ugodnu zabavu želim...

Hvala Nataša............aaaaaaaaaaa ne možete se vi mene tako lako riješiti
Na vrh
KARMEN View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KARMEN Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Srpanj 2009 u 14:02
Drage moje djevojčice, odoh na zasluženi godišnji odmor. Lijep pozdrav svima, škicat ću vas pomalo kada budem u prilici. A sada smile213
Na vrh
KARMEN View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KARMEN Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Kolovoz 2009 u 20:57
Drage moje, evo me .......... e da znate samo kako ste mi nedostajale........ Još sam na GO ali konačno mi je kod kuće proradio internet kako spada pa sada mogu uživati u vašim radovima. Vidim da ima novih članova pozdrav svima i dobrodošlicu im želim.
I da sada vidim i sve one slikice koje do sada nisam mogla koje li radosti!
Na vrh
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1427
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Kolovoz 2009 u 22:47
dobro nam došla natrag... moramo ovaj tjedan dogovoriti neu kavicu kada si već kod kuće i kada si još uvijek na GO
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Kolovoz 2009 u 22:54
...oooooh, okupljamo se ponovo...dobrodošla natrag draga Karmen, punih baterija valjda ćeš nas uskoro razveseliti kojom slikicom
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
KARMEN View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KARMEN Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Kolovoz 2009 u 01:08
Originalno poslano od člana mnataša1 mnataša1 napisao:

dobro nam došla natrag... moramo ovaj tjedan dogovoriti neu kavicu kada si već kod kuće i kada si još uvijek na GO

Slažem se i jedva čekam
Na vrh
KARMEN View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KARMEN Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Kolovoz 2009 u 01:09
Originalno poslano od člana Primavera Primavera napisao:

...oooooh, okupljamo se ponovo...dobrodošla natrag draga Karmen, punih baterija valjda ćeš nas uskoro razveseliti kojom slikicom

Hvala draga nisam baš bila jako vrijedna ali ima nešto malo radova
Na vrh
omnia violet View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 274
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje omnia violet Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Kolovoz 2009 u 13:29
Originalno poslano od člana KARMEN KARMEN napisao:

Hvala svima. Bila sam vrijedna i evo još nekoliko radova. Slobodno komentirajte da znam da li da nešto mjenjam i da li griješim u nečemu s obzirom da se ovim bavim samo 2 mjeseca
IMG_0247.JPG
nešto što još nije olakirano ali sam htjela da vidite
IMG_0243.JPG
pa još malo
IMG_0244.JPG
ova crno bijela kombinacija me oduševila......jel ovo rađeno sa salvetama?
Na vrh
Božica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 565
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Božica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Kolovoz 2009 u 14:14
I zelena i crno-bijela kombinacija.....prekrasno!!!!!smile55
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2021222324 42>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.