KARMEN |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324 42> |
Korisnik | |
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
karmen divni radovi,kao i uvijek uostalom,tanjur mi je favorit
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
tanjur mi je prelijep!
|
|
![]() |
|
goga-osijek ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
nije me bilo desetak dana na forumu...imam sto i vidjeti...nakit za leptiricu vrlo domisljat...odlican komplet s macuhicama, a kao favorit izdvojila bih tanjur sa suncokretima...jako mi se svida podloga....sve pohvale!!!
|
|
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Hvala vam drage moje Kaćo, Monna i Goga
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
Mamma mia
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Hvala ti Primavera na lijepim komplimentima jer ja isto imam samo duboki naklon za sve što ti radiš i sve tvoje radove. Zaista nešto posebno lijepo.
|
|
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
mačuhice u svim varijantama i namjenama, ni ostalo nije manje važno na pr, suncokreti u košarici , zaista lijepo
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Karmen šta se događa, gdje su ti novi radovi???
|
|
![]() |
|
tinaw ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 106 |
moram pohvaliti tvoje radove jer prije nisam bila u mogućnosti sve je jako lijepo
|
|
![]() |
|
Hvala vam nada-m i tinaw na lijepim riječima.
Drago moje proljeće malo zabušavam. Imam nekakove radove ( čitaj majstore ) u kući pa stalno moram za njima spremati, osim toga stigla su mi moja velika djeca pa se družim s njima tako da i nešto malo što sam uspjela napraviti nisam stigla poslikati. Osim toga od ponedjeljka sam na GO ( jedva čekam ). A nemaš pojma koliko bi radila. Već sam sve pripremila u vidu materijala. Bit će vremena i za to.
Ispričavam se svima ovo je možda bilo za chat rubriku.
|
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
nema veze, bitno da znamod a si tu još sa nama, samo uživaj sa velikima, decoupage i mi ćemo pričekati.. pozdrav i ugodnu zabavu želim...
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
Hvala Nataša............aaaaaaaaaaa ne možete se vi mene tako lako riješiti
|
|
![]() |
|
Drage moje djevojčice, odoh na zasluženi godišnji odmor. Lijep pozdrav svima, škicat ću vas pomalo kada budem u prilici. A sada
![]() |
|
![]() |
|
Drage moje, evo me .......... e da znate samo kako ste mi nedostajale........ Još sam na GO ali konačno mi je kod kuće proradio internet kako spada pa sada mogu uživati u vašim radovima. Vidim da ima novih članova pozdrav svima i dobrodošlicu im želim.
I da sada vidim i sve one slikice koje do sada nisam mogla koje li radosti!
|
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
dobro nam došla natrag... moramo ovaj tjedan dogovoriti neu kavicu kada si već kod kuće i kada si još uvijek na GO
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
Slažem se i jedva čekam
|
|
![]() |
|
![]() |
|
omnia violet ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 28 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 274 |
|
|
![]() |
|
Božica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
I zelena i crno-bijela kombinacija.....prekrasno!!!!!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324 42> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |