Sarita - upoznavanje |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324 172> |
Korisnik | |
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Sasha ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 237 |
Sara super rokovnik! Nego vidim ja tu još nešto super a to je lampa, nažalost ne vidim je cijelu ali i toliko je dovoljno da vidim da je to nešto skroz po mom ukusu
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
Super si ukomponirala motiv, boju, cipku, rokovnik je odlican
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
pegla ti je izvrsna i sama imam dvije u podrumu i da znaš dala si mi ideju da i ja nešto pokušam napraviti od svojih, bravo majstorice
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
motiv je jako ljep,rokovnik me oduševio
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
Sarita zavidim ti na toliko slobodnog vremena,ali mi je istovremeno drago da si se ovako dobro usavršila u radu,"ma bravo carice"
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Baš zanimljivo.Kad tad se ta pegla može vratiti u prvobitni izgled.Ma gdje li nalaziš te nikad viđene salvete?
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Odličan odabir boja, prekrasni motivi, čipka-sve skupa si skombinirala izuzetno zanimljivo i onako da izgleda planski osmišljen i napravljen-nije ovo bilo: ajmo krenut, pa šta ispadne.
Meni je pogođen, u svakom pogledu! ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
svima vama od srca hvala,hvala
![]() |
|
|
|
![]() |
|
drage moje,hvala puno na komentarima,u istinu ste mi uljepsale ovaj kisni mostarski dan.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
krasna izvedba rokovnika, od podloge do motiva!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
ti me draga moja iz rada u rad sve više oduševljavaš.......jako mi se sviđa kako radiš,kako biraš motive i moja ocjena za ukupan umjetnički dojam ti je čista 10.....(ko milka babović sam
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
rokovnik je predobar,krasan motiv,odlično složene boje.......mogu samo reći |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
dobroooooo!!!!!! Peglica savršena!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
Pegla - krasna preobrazba, majstorski si to izvela (znam da kad te uhvati ono nešto i onda sve što padne pod ruku ide na uljepšavanje). Ali kako Kiki kaže - uvijek se može vratiti u prvobitno stanje.Ja bi osobno ostavila u onakvu kakva je (možda samo malo neke "hrđave" boje i raspucavanja pa da izgleda još starije ) jesam ti dala na razmišljanje????? A rokovnik, prekrasno doista prekrasno tu nemam komentara osim
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
mima051 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 325 |
Moje čestitke za rokovnik krasna kombinacija .
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324 172> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |