Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - dio mog vrta
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

dio mog vrta

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2021222324 119>
Korisnik
Poruka
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2773
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Kolovoz 2010 u 08:10
Sarajka draga, prekrasno cvijeće, prekrasne slike ali priroda je nešto što bi svatko trebao "uživo" vidjeti...stvarno na prekrasnom mjestu živiš!
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3644
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Kolovoz 2010 u 11:00
draga ivna hvala ti na lijepim riječima imaš poziv kad god želiš da dođeš ,mjesta ima i da bar malo uživaš u pogledu sa mog imanja
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Kolovoz 2010 u 11:04
o alisa nema na čemu i vi svi pomažete meni  i ja nađem dobrih savjeta pa tu smo da jedni drugima pomažemo

Na vrh
alisa View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2545
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Kolovoz 2010 u 13:37
Originalno poslano od člana sarajka sarajka napisao:

draga alisa hvala ti na lijepim riječima ali samo da si prečla most i još 700.m i ja sam tu bilo bi mi drago da si navratila ,a begonije i moje samo što nisu istruhle od previše kiša ali sam im izvadila tacne i onda su krenule,i ja jedva čekam jer opet moram nešto činiti sa onim dugačkim cvjetnjakom jer je sad tako siromašan malo šta cvjeta,e pa drugi put nemoj me zaobiči već svrati

Svratit cu drugi put!Nego ,ako ima nešto kod mene a da ti se sviđa za te rupe u tvom cvjetnjaku,slobodno mi trazi!Pa jako smo blizu i steta bi bila da kupujemo biljke koje neka od nas ima duple.Tu su i Jos.i Magnolia!LOL
Ima jedna teta na pijaci ciglane,ona uzgaja razne trajnice koje je teško naći u garden centrima.Ove godine sam uzela od nje rudbeckie,delphiniume,penstemon,vanilin zbun i jos puno toga...Cijene su nekada manje nego u garden centrima nekada skuplje.Sve zavisi od biljke..Ja sam zadovoljna kvalitetom i izborom!
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Kolovoz 2010 u 13:45
Ruže su mi zamirisale, gladiole očarale, a begonije oduševile
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Kolovoz 2010 u 22:22
hvala alisa svakako ću svračati malo češće na pijacu  ciglane jer mi je stan na katedrali pa tamo idem na pijacu a za cvječke ću se javiti a i ti ,josipa i magnolija isto tražite ako nešto ima kod mene
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Kolovoz 2010 u 22:25
a meni moja draga čim vidim  otok a da ne govorim o prelijepim slikama cvijeća i panorama zamiriše more i sve što ide uz more,ali šta mogu jedino uživati u tvojim slikama i zamišljati da sam tu negdje
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Kolovoz 2010 u 08:59
predivan vrt imas
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Kolovoz 2010 u 09:13
hvala gioiaa i ako sada baš i nije naj dugački cvjetnjak ,moram nešto poraditi na njemu za iduče ljeto
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Kolovoz 2010 u 09:17
Kakve su ti begonije...smile227Nemam riječi.
Moje su jedne cvale i sad više ništa a druge dvije štrajkaju s cvijećem.
Tvoje su preprekrasne!
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Kolovoz 2010 u 16:37
šećem ja tvojim vrtom od 7. stranice gdje sam zadnji puta bila Wink i dobro da sam se vratila skroz do tamo jer sam pročitala savjet o gnojenju fuksija...
sarajka, cvijeće ti je predivno....ruže, plavi clematis, begonije....ma da dalje ne nabrajam jer sve je stvarno prekokrasno Clap
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Kolovoz 2010 u 22:04
hvala bako ali su stvarno zahvalne za uzgajanje i ne traže posebnu njegu a zaista pružaju predivne cvjetove  da ste bliže rado bih vam dala jednu -dvije jer dođu po tri gomolja u kesici tako da imam od svake boje 2-ili 3 pokoju sam dala 
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Kolovoz 2010 u 22:05
ovako krasnih begonija dugo nisam vidjela. A tek tritome, pa lupinus, savršeno!
lijepi pozdrav
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Kolovoz 2010 u 22:08
draga kontesaa hvala ti na strpljenju da pregledaš moj vrt več sam napisala da sam ožilila jedan plavi klematis pa ako mogu kome da ga poklonim nek se javi,da napomenem da u petak na subotu čerka ide do makarske pa na bol pa ako je neko u blizini  i nešto mu se dopada iz mog vrta bujrum da mu pošaljem

Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Kolovoz 2010 u 23:13
smile141
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Kolovoz 2010 u 23:12
evo još najnovijih slikica moja vinova loza koja pravi hlad za begonije i fuksije
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Kolovoz 2010 u 23:14
moja bugica koja je ponovo počela da cvjeta
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Kolovoz 2010 u 23:16
pa jedan mali detalj sa čuvarkučama
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Kolovoz 2010 u 23:18
moj sobni javor koji je sada vani
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Kolovoz 2010 u 23:20
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2021222324 119>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.