dio mog vrta |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324 119> |
Korisnik | |
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sarajka draga, prekrasno cvijeće, prekrasne slike ali priroda je nešto što bi svatko trebao "uživo" vidjeti...stvarno na prekrasnom mjestu živiš!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
draga ivna hvala ti na lijepim riječima imaš poziv kad god želiš da dođeš ,mjesta ima i da bar malo uživaš u pogledu sa mog imanja
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
o alisa nema na čemu i vi svi pomažete meni i ja nađem dobrih savjeta pa tu smo da jedni drugima pomažemo
|
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Svratit cu drugi put!Nego ,ako ima nešto kod mene a da ti se sviđa za te rupe u tvom cvjetnjaku,slobodno mi trazi!Pa jako smo blizu i steta bi bila da kupujemo biljke koje neka od nas ima duple.Tu su i Jos.i Magnolia! ![]() Ima jedna teta na pijaci ciglane,ona uzgaja razne trajnice koje je teško naći u garden centrima.Ove godine sam uzela od nje rudbeckie,delphiniume,penstemon,vanilin zbun i jos puno toga...Cijene su nekada manje nego u garden centrima nekada skuplje.Sve zavisi od biljke..Ja sam zadovoljna kvalitetom i izborom! |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Ruže su mi zamirisale, gladiole očarale, a begonije oduševile
|
|
![]() |
|
hvala alisa svakako ću svračati malo češće na pijacu ciglane jer mi je stan na katedrali pa tamo idem na pijacu a za cvječke ću se javiti a i ti ,josipa i magnolija isto tražite ako nešto ima kod mene
|
|
![]() |
|
a meni moja draga čim vidim otok a da ne govorim o prelijepim slikama cvijeća i panorama zamiriše more i sve što ide uz more,ali šta mogu jedino uživati u tvojim slikama i zamišljati da sam tu negdje
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
predivan vrt imas
![]() |
|
![]() |
|
hvala gioiaa i ako sada baš i nije naj dugački cvjetnjak ,moram nešto poraditi na njemu za iduče ljeto
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Kakve su ti begonije...
![]() Moje su jedne cvale i sad više ništa a druge dvije štrajkaju s cvijećem.
Tvoje su preprekrasne!
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
šećem ja tvojim vrtom od 7. stranice gdje sam zadnji puta bila
![]() sarajka, cvijeće ti je predivno....ruže, plavi clematis, begonije....ma da dalje ne nabrajam jer sve je stvarno prekokrasno ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
hvala bako ali su stvarno zahvalne za uzgajanje i ne traže posebnu njegu a zaista pružaju predivne cvjetove da ste bliže rado bih vam dala jednu -dvije jer dođu po tri gomolja u kesici tako da imam od svake boje 2-ili 3 pokoju sam dala
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
draga kontesaa hvala ti na strpljenju da pregledaš moj vrt več sam napisala da sam ožilila jedan plavi klematis pa ako mogu kome da ga poklonim nek se javi,da napomenem da u petak na subotu čerka ide do makarske pa na bol pa ako je neko u blizini i nešto mu se dopada iz mog vrta bujrum da mu pošaljem
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() |
|
![]() |
|
evo još najnovijih slikica moja vinova loza koja pravi hlad za begonije i fuksije
![]() |
|
![]() |
|
moja bugica koja je ponovo počela da cvjeta
![]() |
|
![]() |
|
p
![]() |
|
![]() |
|
moj sobni javor koji je sada vani
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324 119> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |