Bi-Biljana i salvete |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324 29> |
Korisnik | |
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Izvanredan odgovor Konte.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
TB, znam za Konte ali ni ti me ne vooooliš
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Slike koje slijede prikazuju decoupage tehniku na novi način. hvala Tei iz NB-a što nas je podučila.
Ne kužim.Molim kratko objašnjenje.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
Bi-Biljana ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 702 |
kiki, imaš pp.
curke, samo vi zachatavajte, volim zdravu zafrkanciju
![]() |
|
Mi žene smo anđeli. Ako nam polomite krila, i dalje letimo - na metli....jer smo fleksibilne.
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Sve jasno.Super.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Ivna a kaj sam ja to krivo napisala. Nema smisla plakati
zbog zafrkancije.Za Konte i onako sve znamo, nemože raditi dekupaž a niti kopati. |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
prekrasna daska, a svijećnjak u novoj tehnici krasan
![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
nooo dobro...bum nekaj namackala (moram si par tegli urediti, do proljeća valjda budem
![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Konte propo bu svijet.
|
|
![]() |
|
Bi-Biljana ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 702 |
Saro hvala na posjeti
![]() a vas dvije se nemojte prepucavati jer bum vas obljepila salvetama
![]() |
|
Mi žene smo anđeli. Ako nam polomite krila, i dalje letimo - na metli....jer smo fleksibilne.
|
|
![]() |
|
Ja se jako jako bojim.
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
interesantno kako se na fotkama vidi rižin papir, u stvarnosti se jako teško skuži
![]() |
|
|
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
krasan poklon za princezu
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Baš dobro skomponirani motivi. Fora je da su glavni motivi na kutiji dolje i bočno a ne odozgor. Glede fotoaparata, da, on često istakne mane koje nismo ni vidjeli dok nismo poslikali rad. Ja nekad još dorađujem nakon što poslikam i vidim kako to izgleda uvećano na ekranu.
|
|
![]() |
|
Može se reči da je super, krasno si to izvela.
|
|
![]() |
|
curke, hvala na komentarima
![]() mima, mislim da je kvaka u blicu koji bljeska na bijelu površinu. ali opet mi je čudno jer je i na kraćim stranicama rižin papir pa se na fotkama ne ističe tako jako kao na fotki na kojoj je zadnja strana kutije. u stvarnosti čak ni ja nisam uspjevala skužiti gdje prestaje papir.
ivna - sva sreća da sam nedavno kupila drvofix pa ne moram brinuti
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324 29> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |