Morsko-cvjetni ugođaj |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 218219220221222 370> |
Korisnik | |
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
jučer su mi plivaće kožice na nogama počele rasti
![]() i mene je baš zanimalo kakva je to kamenjarka jer sam dobila sjeme od Lantane i baš je lijepa cvijećka..nadam se da će niknuti ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Pa i je nekakva puzajuća, viseća, mislim da bi bila super s nećim plavim u kombinaciji, cvate od proljeća i cijelo ljeto, a čak su joj i listovi dekorativni. evo stavit ću i tu sliku, jer sam svima slala sjeme od tog cvijeta, pisalo je ili žuto ili žuta kamenjarka, a Korijenku sam poslala jedan komad da proba zakorijeniti.
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
dakle Lantana ti kao da živiš u tropskim krajevima, prekrasno
![]() I naravno i ovdje se zahvaljujem na predivnom iznenadjenu od sinoć
![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Ekspresno ,nema šta
![]() ![]() Konte,ja čuvam svoje jajnike ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Lantana imaš veeeliki
![]() ![]() Ivna ajd se malo kupati nije ti hladno more (skoro sam napisala voda ![]() ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Ivna mi to zovemo trstika (možda je najsličnije bambusu), a na vrhu ima cvat nešto slično kao pampas trava. Slikat ću ti jednom. Kod Sare sam ti stavila sliku one "žute Kamenarke".
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
![]() ![]() ![]() ![]() P.S. kakav je to "čupavi" grm? Drač ili ...? Izgleda super što god da je ![]() |
|
![]() |
|
Triša i Hoya
![]() Rose meni je kod nas najljepši prizor mendule u cvatu, to mi je nešto posebno još od djetinstva, ali sve ih manje ima, a ja sam baš jednu posadila da je gledam dok cvate. Niho, a ko će njemu prevoditi, tu je već 25 godina, a još uvijek mora prevoditi tako da vuće korijen riječi iz latinskog ![]() Kontesaa nikako da se uslišaju tvoje molitve za suncem, meni je žao, ja bi ti poslala da mogu, evo ti zato jedna mala sličica da te malo ugrije, ali more je hladnoo ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
je je bitno da su spomenuli snijeg za kontinent
![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Bem ti jezike poćeću i ja da govorim engleski umijesto Njemaćkog ali kako god meni će sad Mirko prevoditi meni bitno da se mi dopisivama -
![]() ![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Evo me da nadopunim niz onih koje si sinoć ugodno iznenadila. Lantana, hvala ti i znaj da ću misliti na tebe!
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Lantana hvala ti što si nam poslala sunce, a i sve ono čudo biljaka, koje danas čekaju sadnju.
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Stefi vjerujem ti da vam već treba malo sunca, evo nešto su za sutra najavili.
Ivna istina malo sam se uljenila, ali sutra ću slikati, ima puno novih cvjetića... ![]() Kontesaa, nije nitko spomenuo sunce na bregima... ![]() Niho mendule su bademi, bajami i oni sada beharaju... ha, ha sve jezike od ovega svita govorin... Smrcko drago mi je da te obradovalo. Mari, Niho ti zna što su to behari... ![]() Jagoda ostići kod mene cvatu u zimu i proljeće, a onda ljeti ništa, valjda im je prevruće, sada su u punom cvatu i tako će biti skoro do ljeta. Sedum Aurora (rođak od burrita) je crven samo ako je vani čim ga uneseš u kuću odmah pozeleni i izduži se. Kod mene vegetacija krene negdje sredinom siječnja, pa eto čak i karasule cvatu. Mislim da je japanska dunja kod svih ista samo ovisi kako ostane na slici. Strelicija je i moja tiha patnja, dobila sam sjeme, posijala, narasla 15 cm i onda sam je presadila u vrt i od tada ne mrda, nešto joj ne odgovara, morat ću je natrag vratiti u pitar, a treba joj puno sunca i mislim ne previše vode. Drago mi je da vam se svidjela pošiljka... |
|
život je more
|
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Lantana draga, konačno sam navratila u tvoj vrt...Pregledala sam zadnjih 10 stranica i našla puno lipih rascvjetalih biljaka, kao da je proljeće...
Reci mi molim te da li ostići sada cvjetaju onako bogato, odnosno da li je to slika iz sječnja? Mendula je super ima predivan cvijet, moja još spava...Rođak od burita je super, zar je uvijek onako crven? Krasula, phlox, aloa, bugica su ti predivni, nije za vjerovati da su slikani ovih dana....Japanska dunja cvjeta i meni, ali čini mi se da je tvoja crvene boje, dok je moja više roza. Ako želiš mogu ti poslati reznice moje da složiš dvije boje...Na limunu ti zavidim jer ti lijep i zdrav, dok je moj ostao osakaćen od ove zime, tako da nema ni cvijeta ni ploda, koji su se smrzli.Nadam se da će se oporaviti....Za kraj sam ostavila komentar za streliciju. To mi je predivna biljka, pa sam u Holandiji kupila sjeme i posadila... Još uvijek ništa ne mrda možda joj fali sunca i topline...Imaš li ti iskustva sa njom?
To bi uglavnom sve za večeras i nadam se da ću sada češće navraćati u tvoj vrt. Hvala na pošiljci koju si za sve nas poslala za Riječku kavu...
![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
sad neka nam niho objasni šta su
behari a jeste polupale lončiće ![]() ![]() ![]() bajami dok mirišu ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Joj kod tebe sve rascvjetano i rumeno, pravo proljeće
![]() Hvala, baš me obradovalo ono od Korjenčice ![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Lantana šta su mendule
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
netko je spomenuo sunce????
![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Dobro jel ti štrajkaš ovih par dana
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 218219220221222 370> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |