Prepoznajte mi ovo |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 222223224225226 243> |
Korisnik | ||
vila2 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 904 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Što sam? Tko sam? Ja sam samo sanjar...
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
|
vila2 to je (dukat) zlatnik, asteriscus maritimus
|
||
![]() |
||
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
|
![]() |
||
divno je biti nekome nesto....
|
||
![]() |
||
vila2 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 904 |
|
Hvala ti Mari!
![]() |
||
Što sam? Tko sam? Ja sam samo sanjar...
|
||
![]() |
||
Diamond2000 ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 30 Travanj 2015 Lokacija: zagreb Status: Offline Bodovi: 4 |
|
Pozdrav
Nedavno sam kupila ovu biljku. Nije pisao naziv niti kako ju njegovati. vec je klonula, pa molim pomoc ![]() |
||
![]() |
||
rajski vrtovi ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Srpanj 2014 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1789 |
|
Da nije nešto od juncusa, možda onaj spiralni (juncus effusus spiralis)
![]() |
||
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
|
||
![]() |
||
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
|
Diamond2000, ovdje imaš temu od Juncus filiformis 'Spiralis'
|
||
![]() |
||
Diamond2000 ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 30 Travanj 2015 Lokacija: zagreb Status: Offline Bodovi: 4 |
|
Izgleda da je. Puno puno hvala
|
||
![]() |
||
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
|
mozda netko prepozna..jos je mladica al je nekakav puzavac... ![]() |
||
divno je biti nekome nesto....
|
||
![]() |
||
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
|
Josipa, mislim da je to pavitina - clematis.
|
||
![]() |
||
AdrijanaM ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2014 Lokacija: Čakovec Status: Offline Bodovi: 384 |
|
http://www.cvijet.info/slike_cvijeca/vrtno_cvijece/identifikacija/78862.aspx -
![]() http://www.cvijet.info/slike_cvijeca/vrtno_cvijece/identifikacija/78866.aspx - ![]() Molim pomagajte . Koja je ovo biljka ?Vidjela sam je u Vinkovcima . Ima bijelo krem duguljasti cvijet nalik na Spatifil . Navodno korijen prezimi vani . Grmolikog je rasta i listova nježnih i krhkih.
|
||
![]() |
||
NinettA ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Fiume Status: Offline Bodovi: 1030 |
|
AdrijanaM to je Arum italicum
|
||
Što ne možeš promijeniti, prihvati. Ako ne možeš prihvatiti... odkantaj...
|
||
![]() |
||
AdrijanaM ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2014 Lokacija: Čakovec Status: Offline Bodovi: 384 |
|
Hvala .
![]() |
||
![]() |
||
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
|
![]() |
||
filo ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 25 Rujan 2012 Status: Offline Bodovi: 8 |
|
Jel zna netko ovu malu biljku? raste kod bake u cvjetnjaku, ona ju zove suzica. ![]() |
||
![]() |
||
Monna ![]() Trajnica ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
||
![]() |
||
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
|
Mona, tvoja biljčica je geranium - iglica. Koja? -možda Geranium sanguineum...
|
||
![]() |
||
Monna ![]() Trajnica ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
|
hvala cimi....je, ta je
|
||
pozdrav iz Zlatne doline
|
||
![]() |
||
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
||
![]() |
||
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
|
Monna, dvornik
|
||
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 222223224225226 243> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |