Morsko-cvjetni ugođaj |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 226227228229230 370> |
Korisnik | |
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Otok, Bergenija i Mira vi ste moje stalne posjetiteljice
![]() Freeland jesi se izgubila na Zlatnom ratu, sreća da tamo imamo spasioce pa će te naći ![]() Duda ma ja ti mislim da je anemonama bitno dosta vode i sunca, ni moje roza lani nisu cvale, preseli gomolje na drugo mjesto i bit će slijedeće jeseni cvjetova. Što se tiće rodbine i prijatelja preko lijeta to nam je sudbina ![]() ![]() Moja orhideja još uvijek cvate, ja ne mogu vjerovati da joj toliko traje cvijet, procvala je oko 28.7. ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
uvijek je užitak prošetati tvojim vrtom, a naročito kada u njemu cvatu krasne anemone, predivne su.
Ne vjerujem da ahimenes ne cvate zbog hladovine, on je zaista nezahtjevan po tom pitanju. Sasvim mu je svejedno kakvo je stanište, barem što se tiče mojih iskustava s njime. Kod mene jednako cvate i u hladovini i na suncu. Kada si posadila rizome, u kojem mjesecu? Ja ga sadim već u veljači, jer mu treba dosta vremena da procvate.
lijepi pozdrav
![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Lantanice cvjetanje orhideje u pravilu traje mjesecima (kod mene ponekad i 4 mjeseca) tako da imaš vremena još duuuuugo u njoj uživati!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
da sam znala da toliko traje cvijet od te orhideje odma bi ih je ponijela sa sobom a ja glupaća ništa ne znam o njima ----e dr. put se nečeš izvući čak ču ti pronaći i kaktuse koje je bura odnijela -možda neki ostao
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Cvijet orhideje zaista dugo traje
![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Cvijetovi moje orhidejice trajali su duuuuuuuuuugo duuuuuugo
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Draga moja, dobro curke kažu, traje ona i traje
![]() ![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
orhideja je lijepa, drago mi je znati da cvate jako dugo, ja sam kupila jednu negdje početkom 8. mjeseca i sve se čudim kako joj cvijet još traje.
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Šetnja kroz tvoj vrt je uvijek poseban gušt.
Ali ovaj put su mi zapele tri slike za oko:Ona na kojoj se vidi tvoja bugica u punom sjaju i visini! Prekrasno!
![]() I one dvije koje nisu iz tvog vrta, ali su iz tvog kraja....more,žalo...ovako nenapučeno djeluje strašno primamljivo!
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
evo i ja gustiram
![]() |
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Ona biljčica što ti rozo cvate je polygonum bistorta, ako je od mene, što sam ja naravno zaboravila
![]() Slike mora, plaže, borova...me bacaju u trans. Tko će dočekat iduće ljeto!!!
|
|
![]() |
|
kamilica ![]() Mladi grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 15 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 914 |
Eto, par dana me nema (tehničke prirode), a ono odmah da padnem u nesvijest
![]() |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Orhideja kod mene uvijek ima poćasno misto i poštovanje,a i tvoja je lipa
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Sara možda mu je do sada bilo prevruće, čini mi se kao da je krenuo, još ima nade...
Anči ![]() Anaida, Mali katus, Ivna, Antonija nisam znala da toliko dugo cvjetaju, mislila sam nekoliko tjedana, to je super, prekrasan ukras koji trajeee... Niho, našla sam sve kaktus i posadila, jednog sam našla poslije 7 dana u onoj padini ![]() Baka bugenvila je i meni u stanu bila u pitaru na balkonu i nije narasla pola metra, ali u ovih nekoliko godina u zemlji je narasla do 4 m, pustit ću je u vis sve do visine kuće... Gio samo guštaj Horti hvala na identifikaciji, posadit ću je u zemlju jer je bila u pitaru, a nisam znala koliko naraste. Kamilica i Mira hvala na posjeti. Evo da se Niho uvjeri da su kaktusi na broju, sad su ispod terse, zaklonjeni od bure ![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
![]() |
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
U tvom vrtu i poslije bure krasno, a kaktuseki su ti baš simpa, koliko god ja ne bio ljubitelj istih
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Vrijeme provedeno kod tebe najbolje je iskorišteno vrijeme, ti su mi trenuci baš dragocjeni.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Vidi se po stranicama tvog morsko cvjetnog ugođaja da je kod tebe gužva prošla, hvala Bogu sada ćemo opet imati više tvojih prekrasnih sličica.
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
kaktusi su ti lijepi, nadam se da im neće naškoditi bura
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 226227228229230 370> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |