Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Morsko-cvjetni ugođaj
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Morsko-cvjetni ugođaj

Odgovori Odgovori Stranica  <1 226227228229230 370>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Rujan 2010 u 22:51
Otok, Bergenija i Mira vi ste moje stalne posjetiteljice smile79
Freeland jesi se izgubila na Zlatnom ratu, sreća da tamo imamo spasioce pa će te naći Wink

Duda ma ja ti mislim da je anemonama bitno dosta vode i sunca, ni moje roza lani nisu cvale, preseli gomolje na drugo mjesto i bit će slijedeće jeseni cvjetova. Što se tiće rodbine i prijatelja preko lijeta to nam je sudbina LOL, a bilo bi dosadno da ih nema Wink

Moja orhideja još uvijek cvate, ja ne mogu vjerovati da joj toliko traje cvijet, procvala je oko 28.7.

život je more
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Rujan 2010 u 23:00
uvijek je užitak prošetati tvojim vrtom, a naročito kada u njemu cvatu krasne anemone, predivne su.
Ne vjerujem da ahimenes ne cvate zbog hladovine, on je zaista nezahtjevan po tom pitanju. Sasvim mu je svejedno kakvo je stanište, barem što se tiče mojih iskustava s njime. Kod mene jednako cvate i u hladovini i na suncu. Kada si posadila rizome, u kojem mjesecu? Ja ga sadim već u veljači, jer mu treba dosta vremena da procvate.
lijepi pozdravSmile
Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Rujan 2010 u 23:59
Što bi čovijek još mogao poželjetu u ovom raju na zemlji
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Rujan 2010 u 09:30
Lantanice cvjetanje orhideje u pravilu traje mjesecima (kod mene ponekad i 4 mjeseca) tako da imaš vremena još duuuuugo u njoj uživati!!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Rujan 2010 u 10:24
da sam znala da toliko traje cvijet od te orhideje odma bi ih je ponijela sa sobom  a ja glupaća ništa ne znam o njima ----e dr. put se nečeš izvući čak ču ti pronaći i kaktuse koje je bura odnijela -možda neki ostaosmile156
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Rujan 2010 u 20:11
Cvijet orhideje zaista dugo trajeClap,zato možemo dugo uživati u njima
Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Rujan 2010 u 21:57
Cvijetovi moje orhidejice  trajali su duuuuuuuuuugo duuuuuugo
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2773
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Rujan 2010 u 07:49
Draga moja, dobro curke kažu, traje ona i traje LOL...Moja prva orhideja je stara tri godine, duže je cvijetala već što je bila bez cvijeta, baš sam jučer o tome razmišljala i ne mogu se sjetiti kad sam ju zadnji put vidjela a da mi ne cvate, zahvalan i prelijep cvijet Smile.
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Rujan 2010 u 07:56
orhideja je lijepa, drago mi je znati da cvate jako dugo, ja sam kupila jednu negdje početkom 8. mjeseca i sve se čudim kako joj cvijet još traje.
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Rujan 2010 u 08:00
Šetnja kroz tvoj vrt je uvijek poseban gušt.
Ali ovaj put su mi zapele tri slike za oko:Ona na kojoj se vidi tvoja bugica u punom sjaju i visini! Prekrasno!Clap
I one dvije koje nisu iz tvog vrta, ali su iz tvog kraja....more,žalo...ovako nenapučeno djeluje strašno primamljivo!Big%20smile
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Rujan 2010 u 08:03
evo i ja gustiram
Na vrh
Horti View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1187
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Horti Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Rujan 2010 u 08:33
Ona biljčica što ti rozo cvate je polygonum bistorta, ako je od mene, što sam ja naravno zaboravila Wacko.
Slike mora, plaže, borova...me bacaju u trans. Tko će dočekat iduće ljeto!!! 
Na vrh
kamilica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamilica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Rujan 2010 u 10:09
Eto, par dana me nema (tehničke prirode), a ono odmah da padnem u nesvijest smile39 kod tebe uvijek tolike ljepote, da mi sline cure...prekrasno..
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Rujan 2010 u 10:36
Orhideja kod mene uvijek ima poćasno misto i poštovanje,a i tvoja je lipasmile55
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Rujan 2010 u 14:44
Sara možda mu je do sada bilo prevruće, čini mi se kao da je krenuo, još ima nade...

Anči Wink

Anaida, Mali katus, Ivna, Antonija nisam znala da toliko dugo cvjetaju, mislila sam nekoliko tjedana, to je super, prekrasan ukras koji trajeee...

Niho, našla sam sve kaktus i posadila, jednog sam našla poslije 7 dana u onoj padini LOL, evo slike da se uvjeriš...

Baka bugenvila je i meni u stanu bila u pitaru na balkonu i nije narasla pola metra, ali u ovih nekoliko godina u zemlji je narasla do 4 m, pustit ću je u vis sve do visine kuće...

Gio samo guštaj

Horti hvala na identifikaciji, posadit ću je u zemlju jer je bila u pitaru, a nisam znala koliko naraste.

Kamilica i Mira hvala na posjeti.

Evo da se Niho uvjeri da su kaktusi na broju, sad su ispod terse, zaklonjeni od bure

život je more
Na vrh
VILMAČ View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1530
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje VILMAČ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Rujan 2010 u 14:49
smile183 krasni!
Na vrh
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1640
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Rujan 2010 u 15:30
U tvom vrtu i poslije bure krasno, a kaktuseki su ti baš simpa, koliko god ja ne bio ljubitelj istih
Živi svaki dan kao da ti je prvi
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Rujan 2010 u 19:30
Vrijeme provedeno kod tebe najbolje je iskorišteno vrijeme, ti su mi trenuci baš dragocjeni.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Rujan 2010 u 00:16
Vidi se po stranicama tvog morsko cvjetnog ugođaja da je kod tebe gužva prošla, hvala Bogu sada ćemo opet imati više  tvojih prekrasnih sličica.
Zadržite samo vesele prijatelje.
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Rujan 2010 u 08:29
kaktusi su ti lijepi, nadam se da im neće naškoditi bura
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 226227228229230 370>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,469 sekundi.