OTOK- moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 227228229230231 374> |
Korisnik | |
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
O pa kod tebe ima vitamina koliko hočeš,ništa ti ne može nikakva gripa
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
otok , spremaš mladice, kaj je sigurno je sigurno
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Voće sa juga.......mmmmmmmmm
![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
mljac, mljac, idemo svi raditi na imunitetu |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
i ja sam navalila na vitamine
![]() |
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Kod tebe je sve uvjek doista posebno, ruže su sada prave ljepotice a tek ovo voće, kaki jabuka još malo za papati.
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Kod tebe je sve još tako rascvjetano, kao da nije došla jesen......ružice u cvatu, sukulenti prekrasni. Ma kakva sibirska zima, mora da su naši prognostičari negdje vidjeli ili čuli da indijanci gomilaju drva
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Kod vas će zimus biti ovakva pjesma - "Zima, zima - e pa šta! Zima, zima nije lav, ne boji se tko je zdrav"!! |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Evo i mog današnjeg izvještaja (zapravo prekjučerašnjeg, jučer je padala kiša, a i danas nije puno bolje)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kad bi ove slike poredali jednu do druge baš tim redom, to bi bila slika cijelog mog dvorišta |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
A zašto su slike sad najedamput ovako velike, to stvarno neznam, nije mi bila namjera
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
ma ne smetaju one tako velike, bolje se vidi
![]() prošetala sam i fino sve pregledala, divila se vatrometu boja kod sukulenata, noina arka je odlična ideja ( za nikad se ne zna), ova felicia je pravi grm ![]() ne znam jesam li preskočila negdje podatak, ali koliko je ukupno vrsta sukulenata u dvorištu? ![]() bome nas je vakula sve uplašio tom zimom ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Super izgleda dvorište!
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
Stvarno imam puno vrsta (naravno ako npr. sve echeverie ne brojim kao jednu vrstu nego e. zelena, e. crna, e. dlakava, e. špičasta - sve sami latinski nazivi
![]() Pokušavam poslikati sve vrste, pa ću onda napraviti slajdić |
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Predivne su ti biljke bila slika velika ili mala, da li ti ovi sukulenti i echeverie svi moraju ići na zimovanje ili dio ostaje vani s obzirom na blažu klimu.
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
Svi će biti vani, samo neki pod balkonom. Tako je bilo i do sada, valjda su se već privikli
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Jedva čekam slajd sa sukulentima. Ajme kako ti je lipa felicija ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
izvještaju sve pohvale
![]() |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Evo mene, korak po korak, pogled po ogled i prošetala ja tvojim dvorištem! Svega lijapoga vidjeh, mira se nauživah i budem ti došla opet, tak da odmah i to znaš!!
I na posljetku, oduševila si me ovim - "e. zelena, e. crna, e. dlakava, e. špičasta"
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
koje krasote ovog kišnog dana kao melem na rane! |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Još ti je sve prekrasno rascvjetalo, pravi vatromet boja kod tvojih sekulentića, aloe su ti pravi kapitalci, a tek japanska jabuka- kaki, prekrasna!!!Bit će vitamina kod tebe, ne trebaš se bojat gripe!!! Lako češ ti sa njom
![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 227228229230231 374> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |