Početna stranica Početna stranica > Ostalo - Sve i svašta o biljkama i cvijeću > Dnevnik radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Monnin dnevnik
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Monnin dnevnik

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2122232425 27>
Korisnik
Poruka
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Lipanj 2009 u 08:03
Željka, nema ih više!!! Sve čisto! Prezadovoljna sam ovom akcijom s običnim pepelom.
 Travnjak je pokošen, vrt okopan, danas odoh u ribičiju!smile213
"Friends are Flowers in the Garden of Life"
cvjetnavila.blogspot
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Željka23 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Željka23 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Lipanj 2009 u 08:48
smile126.
Baš mi je drago za bube !!!
Uživaj u ribičiji !
Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Lipanj 2009 u 09:09
Evo malo fotki s jučerašnje ribičije:

..ovo je Đo, roda koja već godinama dolazi na isto mjesto i odgaja mlade; svi ribolovci je vole i hrane ribom kada dođe na most, a dolazi svaki puta kad vidi da netko drži štap Wink Trenutno ima 2 mala koje hrani...
..jučer smo je dobrano nahranili!

cvjetnavila.blogspot
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Lipanj 2009 u 12:09
za Dzo-a,i naravno za tebe zbog ovako divnih slika
Na vrh
Željka23 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Željka23 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2009 u 15:42
Pogled na rijeku...uh ,da se mogu teleportirati...
A roda je super!
Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Lipanj 2009 u 09:04
Danas ću veći dio dana provestiu kuhinji..spremam se na kuhanje džema od jagoda, ali prvo da pripremim bočice i celofan smile50
cvjetnavila.blogspot
Na vrh
salomon View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 496
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje salomon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Lipanj 2009 u 09:36
mmmmmmm....džem od jagodaaaa....nekako mi se jedu palačinke..LOL
Neke dane si golub...a neke kip...
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Lipanj 2009 u 10:58

Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Lipanj 2009 u 11:18

jagode su oprane i nasjeckane na pola, stavila sam šećer da se malo otopi pa ću ih skuhati u đem. Flašice su skoro pripremljene, a napravila sam i prigodne naljepnice!
cvjetnavila.blogspot
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Lipanj 2009 u 16:21
ajme smile39, trebaš pomoć?
Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Lipanj 2009 u 17:24
Hana, hvala na ponuđenoj pomoći, ali već je gotovo i spakirano!

cvjetnavila.blogspot
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Lipanj 2009 u 17:44
a kad ideš sa tim na poštu? Da znam čekati poštara? smile140

šalim se, naravno, prekrasni su ti pekmezi,sad mi je žao da nisam slikala svoj sirup od bazge, napravila sam 27 litara a još imamo oko 10l. Moram bar to dokumentirati dok još ima. Meni je to gušt raditi,sve takve stvari
Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Lipanj 2009 u 21:44
a da ja to odmah zamotam u palačinke i pošaljem? Wink

volim i ja pripremu zimnice,  kad su flašice lijepe i još gore dobra naljepnica, odmah mi je ukusnije smile50
cvjetnavila.blogspot
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Lipanj 2009 u 23:10
Jagode izgledaju bajno, a teglice, naljepnice, ma stvarno si vrijeda, dođi u Skradnik i ponesi jednu teglicu bit će dosta, a hana neka radi palačinke.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2009 u 19:15

Trišra, hvala na pozivu, ali nemogu, ovaj vikend sam "rasprodana" na sve strane, što ne znači da se nećemo sresti jednom...Wink

cvjetnavila.blogspot
Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Lipanj 2009 u 19:04
danas smo malo bili  na vodi, opet smo nahranili rodu...

cvjetnavila.blogspot
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Lipanj 2009 u 21:13
roooodaaaaaaaaa,dami ju je vidit uživo
Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Lipanj 2009 u 23:05

Od danas imamo doma novog privremenog ljubimca! Našli smo malog vrapca koji je ispao iz gnijezda i udomili ga. Napravili mu gnijezdo od papirnatih maramica i hranimo ga crvićima! Držite palčeve da lijepo odraste smile92 pa da ga pustimo u njegovo jato!

cvjetnavila.blogspot
Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2009 u 13:31
Evo i mene!!! zovu me Cvrčak jer stalno pjevam..upravo sa ručao pa je vrijeme za spavanje smile45

cvjetnavila.blogspot
Na vrh
Željka23 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Željka23 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2009 u 22:27
Ajme baš je sladak vrapčić!

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2122232425 27>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.