Monnin dnevnik |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2122232425 27> |
Korisnik | |
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Željka, nema ih više!!! Sve čisto! Prezadovoljna sam ovom akcijom s običnim pepelom.
Travnjak je pokošen, vrt okopan, danas odoh u ribičiju!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
![]() Baš mi je drago za bube !!!
Uživaj u ribičiji !
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Evo malo fotki s jučerašnje ribičije:
![]() ..ovo je Đo, roda koja već godinama dolazi na isto mjesto i odgaja mlade; svi ribolovci je vole i hrane ribom kada dođe na most, a dolazi svaki puta kad vidi da netko drži štap
![]() ..jučer smo je dobrano nahranili!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Pogled na rijeku...uh ,da se mogu teleportirati...
A roda je super!
|
|
![]() |
|
Danas ću veći dio dana provestiu kuhinji..spremam se na kuhanje džema od jagoda, ali prvo da pripremim bočice i celofan
![]() |
|
![]() |
|
salomon ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 19 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 496 |
mmmmmmm....džem od jagodaaaa....nekako mi se jedu palačinke..
![]() |
|
Neke dane si golub...a neke kip...
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
![]() jagode su oprane i nasjeckane na pola, stavila sam šećer da se malo otopi pa ću ih skuhati u đem. Flašice su skoro pripremljene, a napravila sam i prigodne naljepnice!
|
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
ajme
![]() |
|
![]() |
|
Hana, hvala na ponuđenoj pomoći, ali već je gotovo i spakirano!
![]() |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
a kad ideš sa tim na poštu? Da znam čekati poštara?
![]() šalim se, naravno, prekrasni su ti pekmezi,sad mi je žao da nisam slikala svoj sirup od bazge, napravila sam 27 litara a još imamo oko 10l. Moram bar to dokumentirati dok još ima. Meni je to gušt raditi,sve takve stvari
|
|
![]() |
|
a da ja to odmah zamotam u palačinke i pošaljem?
![]() volim i ja pripremu zimnice, kad su flašice lijepe i još gore dobra naljepnica, odmah mi je ukusnije
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Jagode izgledaju bajno, a teglice, naljepnice, ma stvarno si vrijeda, dođi u Skradnik i ponesi jednu teglicu bit će dosta, a hana neka radi palačinke.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Trišra, hvala na pozivu, ali nemogu, ovaj vikend sam "rasprodana" na sve strane, što ne znači da se nećemo sresti jednom... |
|
![]() |
|
danas smo malo bili na vodi, opet smo nahranili rodu...
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
roooodaaaaaaaaa,dami ju je vidit uživo
|
|
![]() |
|
Od danas imamo doma novog privremenog ljubimca! Našli smo malog vrapca koji je ispao iz gnijezda i udomili ga. Napravili mu gnijezdo od papirnatih maramica i hranimo ga crvićima! Držite palčeve da lijepo odraste |
|
![]() |
|
Evo i mene!!! zovu me Cvrčak jer stalno pjevam..upravo sa ručao pa je vrijeme za spavanje
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ajme baš je sladak vrapčić!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2122232425 27> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |