Moj vrt u Norveskoj |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2122232425 53> |
Korisnik | |
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fuksija evo me nakon dužeg vremena u tvom vrtu.Tu uvijek ima nove ljepote....Prekrasni su cytisus,tayberi,zlatna kiša a vidim i pupove makova.Kakve su boje makovi?Tayberi još nisam vidijela,što je to cvijetni grm ili neka voćka?Stavljam se na listu za sjeme makova i cytisusa i unaprijed zahvaljujem.
![]() ![]() ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
fuksija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2008 Lokacija: Norway Status: Offline Bodovi: 750 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nekoliko slikica jasmoina iz razlicitih kutova i crvene tratincice, kako smo ih mi u Slavoniji zvali. Hvala Tajcice, Kat.rea, Smrcko i Jagoda na posjeti. Kat.rea, hvala na lijepim komentarima. Zlatna kisa ima veoma blag miris, nije kao wisterija, jer ona prekrasno mirise. Danas je najduzi dan u Norveskoj, pa od sutra su vec kraci dani. Smrcko, dragoljub vec cvjeta, zato sto je bio posijan u ozujku i bio u sobi sve do svibnja, kada sam ga premjestila van u plastenik, a kasnije posadila u vrt. Jagoda, tayberi ja voce dobiveno krizanjem maline i kupine i jako krupne plodove ima, veoma ukusne. Ja pravim od njega guste sokove. Skupit cu ti sjeme od makova, oni su jako krupni i crvene su boje. Nisi mi rekla da li zelis i crveni i zuti cytisus, da znam kada budem pakovala. Spremam vam jedno iznenadjenje uskoro, moram vam nesto pokazati, jako interesantno. Svima puno pozdrava do novih slikica. ![]() ![]() |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Baš mi je lijepo ovako skoknuti do Norveške i uživati u tvom vrtu i biljkama koje su kod mene u Rijeci davno ocvale, a naročito u onima koje nikada nisam niti vidjela. - prekrasno.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() zar cytisus podnosi niske temperature? |
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
predivno...
Vidim da ti sada uživaš u jasminu...moj je ocvjetao već odavno!
|
|
![]() |
|
fuksija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2008 Lokacija: Norway Status: Offline Bodovi: 750 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Drage moje Trisa, Gioiaa, Zeljka23, hvala na lijepim rijecima i na posjeti. Gioiaa, cytisus podnosi niske temperature, kod mene bude i do -23 stupnja preko zime i uvijek prezimi i lijepo cvjeta. Uskoro cu staviti sliku iznenadjenja, odnosno vise slika. Samo cu reci da se u makovima krije nesto, sto me je fasciniralo. ![]() |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
![]() |
|
tajčica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 385 |
stvarno divote
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Jasmin je prekrasan.
![]() I ja sam dalije i anemone sadila u posude u Rijeci , te nosila u Fužine kad je mraz prošao. ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Fuksija,
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Draga Fuksija, jesmo se danas mimoišle...ti na mojoj, a ja na tvojoj temi! Skoro da smo si morale same kuhat kavu u tuđoj kući....
![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Čekamo iznenađenje, a do tada se divimo onome što u tvom vrtu vidimo... Nego, kada će te domovina ugostiti? Idete li svake godine doma?
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
![]() Evo iznenadjenja. Nesto viri iz makova. ![]() Sada se vec bolje vidi. ![]() Evo je! Kobra ljiljan!!! ![]() Kobrica u krupnom planu. Mene je fascinirala i uolasila kobrica, kada sam ju 1. puta vidjela. Kada sam zalijevala makove, vidim nesto ima u makovima, a i zaboravila sam da sam ju posadila na tom mjestu. Prosle godine mi nije uopce cvjetala, a ove godine me bas iznenadila. Tajcica, mrcko, Flavia, Kaca43, Anaida, mnogo hvala na posjeti. Anaida ne idem svake godine doma, bila sam samo 3 puta, mozda nagodinu. Ako budem dolazila, voljela bih upoznati vas sve koji posjecujete moj vrt. E, Flavia, pa ti kod mene, a ja kod tebe u posjetu, pa smo se mimoisle. Mozda se sretnemo drugi puta. ![]() Nadam se da vam se svidjelo moje iznenadjenje, mozda malo stravicno djeluje, ali zanimljivo. Vec sam narucila neke nove lukovice za jesen, monaske kape se zove na norveskom, nesto novo u prodaji. ![]() |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
krasno ti je sve, možeš staviti sliku tih "kapa" da vidimo?
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
fora ti je ova kobra, neobična, lijepo je imati tako posebne primjerke još jednom
![]() |
|
![]() |
|
Kobra je zaaaaaaaakon! Uf što volim te "posebne" biljčice....
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
a taman sam htela da pitam kad ce to iznenadjenje,jeste posebna
![]() |
|
![]() |
|
tajčica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 385 |
stvarno izgleda posebno, super!!!!!!!!!!
|
|
![]() |
|
skitnica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1556 |
fascinantna kobra.
|
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
kobra ljiljan?! stvarno podsjeća na kobru i poseban je
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2122232425 53> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |