Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj vrt u Norveskoj
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj vrt u Norveskoj

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2122232425 53>
Korisnik
Poruka
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 5241
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Lipanj 2009 u 00:02
Fuksija evo me nakon dužeg vremena u tvom vrtu.Tu uvijek ima nove ljepote....Prekrasni su cytisus,tayberi,zlatna kiša a vidim i pupove makova.Kakve su boje makovi?Tayberi još nisam vidijela,što je to cvijetni grm ili neka voćka?Stavljam se na listu za sjeme makova i cytisusa i unaprijed zahvaljujem.ClapClapClap
sutra je novi dan
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
fuksija View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 750
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje fuksija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Lipanj 2009 u 22:02

Nekoliko slikica jasmoina iz razlicitih kutova i crvene tratincice, kako smo ih mi u Slavoniji zvali.

Hvala Tajcice, Kat.rea, Smrcko i Jagoda na posjeti.

Kat.rea, hvala na lijepim komentarima. Zlatna kisa ima veoma blag miris, nije kao wisterija, jer ona prekrasno mirise. Danas je najduzi dan u Norveskoj, pa od sutra su vec kraci dani.

Smrcko, dragoljub vec cvjeta, zato sto je bio posijan u ozujku i bio u sobi sve do svibnja, kada sam ga premjestila van u plastenik, a kasnije posadila u vrt.

Jagoda, tayberi ja voce dobiveno krizanjem maline i kupine i jako krupne plodove ima, veoma ukusne. Ja pravim od njega guste sokove.
Skupit cu ti sjeme od makova, oni su jako krupni i crvene su boje.
Nisi mi rekla da li zelis i crveni i zuti cytisus, da znam kada budem pakovala.

Spremam vam jedno iznenadjenje uskoro, moram vam nesto pokazati, jako interesantno.

Svima puno pozdrava do novih slikica.
pozdrav iz Norveske
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Lipanj 2009 u 23:09
Baš mi je lijepo ovako skoknuti do Norveške i uživati u tvom vrtu i biljkama koje su kod mene u Rijeci davno ocvale, a naročito u onima koje nikada nisam niti vidjela.  - prekrasno.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Lipanj 2009 u 23:58
vrt ti je jedan od najlepsih
zar cytisus podnosi niske temperature?
Na vrh
Željka23 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Željka23 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2009 u 00:03
predivno...
Vidim da ti sada uživaš u jasminu...moj je ocvjetao već odavno!
Na vrh
fuksija View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje fuksija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2009 u 07:34

Drage moje Trisa, Gioiaa, Zeljka23, hvala na lijepim rijecima i na posjeti.

Gioiaa, cytisus podnosi niske temperature, kod mene bude i do -23 stupnja preko zime i uvijek prezimi i lijepo cvjeta.

Uskoro cu staviti sliku iznenadjenja, odnosno vise slika.
Samo cu reci da se u makovima krije nesto, sto me je fasciniralo.
pozdrav iz Norveske
Na vrh
tajčica View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 385
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tajčica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2009 u 09:07
stvarno divote   smile93
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2009 u 10:29
Jasmin je prekrasan.Clap To je vjerojatno posebna vrsta koja je za hladnije predjele. Ovdje jasmin izgleda drugačije, ima sitnije listove. Bar ovo što sam ja dobila.
I ja sam dalije i anemone sadila u posude u Rijeci , te nosila u Fužine kad je mraz prošao.Embarrassed
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3344
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2009 u 11:03
Fuksija,  smile55ma predivno je kod tebe....zbog klime...sve dođe kasnije nego kod nas, a to daje posebnu draž tvome nordijskom vrtu! smile71Jako, jako lijepo....još samo da mi je zaviriti u tvoju ostakljenu sobu i prošnjofkat oko onih silnih divnih adenijuma....smile93
Na vrh
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2009 u 11:21
Draga Fuksija, jesmo se danas mimoišle...ti na mojoj, a ja na tvojoj temi! Skoro da smo si morale same kuhat kavu u tuđoj kući....smile96
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2009 u 11:25
smile227 bez daha sam ostala gledajuc svu ovu ljepotusmile120
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2009 u 12:11
Čekamo iznenađenje,  a do tada se divimo onome što u tvom vrtu vidimo... Nego, kada će te domovina ugostiti? Idete li svake godine doma?
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
fuksija View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje fuksija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Lipanj 2009 u 13:32

Evo iznenadjenja. Nesto viri iz makova.

Sada se vec bolje vidi.

Evo je! Kobra ljiljan!!!

Kobrica u krupnom planu.
Mene je fascinirala i uolasila kobrica, kada sam ju 1. puta vidjela. Kada sam zalijevala makove, vidim nesto ima u makovima, a i zaboravila sam da sam ju posadila na tom mjestu. Prosle godine mi nije uopce cvjetala, a ove godine me bas iznenadila.

Tajcica, mrcko, Flavia, Kaca43, Anaida, mnogo hvala na posjeti.

Anaida ne idem svake godine doma, bila sam samo 3 puta, mozda nagodinu. Ako budem dolazila, voljela bih upoznati vas sve koji posjecujete moj vrt.

E, Flavia, pa ti kod mene, a ja kod tebe u posjetu, pa smo se mimoisle.
Mozda se sretnemo drugi puta.

Nadam se da vam se svidjelo moje iznenadjenje, mozda malo stravicno djeluje, ali zanimljivo.

Vec sam narucila neke nove lukovice za jesen, monaske kape se zove na norveskom, nesto novo u prodaji.
pozdrav iz Norveske
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Lipanj 2009 u 13:46
krasno ti je sve, možeš staviti sliku tih "kapa" da vidimo?
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Lipanj 2009 u 13:57
fora ti je ova kobra, neobična, lijepo je imati tako posebne primjerke još jednom

smile141
Na vrh
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Lipanj 2009 u 15:11
Kobra je zaaaaaaaakon! Uf što volim te "posebne" biljčice....smile94
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Lipanj 2009 u 16:46
a taman sam htela da pitam kad ce to iznenadjenje,jeste posebna
Na vrh
tajčica View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 385
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tajčica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Lipanj 2009 u 18:30
stvarno izgleda posebno, super!!!!!!!!!!
Na vrh
skitnica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1556
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje skitnica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Lipanj 2009 u 19:01
fascinantna kobra.
mi smo djeca cvijeća
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Lipanj 2009 u 22:30
kobra ljiljan?! stvarno podsjeća na kobru i poseban je smile57 
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2122232425 53>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.