Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - anastazija - radovi
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

anastazija - radovi

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2122232425 48>
Korisnik
Poruka
anastazija View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1422
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Prosinac 2009 u 22:07
zadaci obavljeni...
ja bi samo dodala da mi je najdraži onaj prvi kockasti tanjur. na njemu sam samo stavila cijelu salvetu (i to je jedna od lijepih okruglih) i preko salvete samo žuti rižin papir tako da je tanjur onako malkice proziran.
jako je jednostavno napravljeno a baš mi je dobar!
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Prosinac 2009 u 23:36
radovi su prefantastični! onaj plavi tanjur i ova crveno-bjela kutijica za swap je presavršeno,nemam vise riječi....smile141
Na vrh
Dorina View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 834
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Dorina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Prosinac 2009 u 09:59
Sve mi je prelijepo smile93
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Prosinac 2009 u 14:43
Wooow!!Wooow!!....kooooooji tanjuri draga Anastazija...teško bi se tu bilo odlučiti, jednostavno svaki novi izaziva jednake osjećaje divljenja... a bome niti kutijica iz swapa ne zaostaje i prekrasno oba rada izgledaju kao par... svaka čast vrijednim i maštovitim rukama
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Prosinac 2009 u 16:11
svima smile79 što posjećujete moju galeriju iako ja vas malo zanemarujem. ispravak... ne zanemarujem vas, sve sam pregledala redovito, ni jedan od vaših prekrasnih radova mi nije promaknuo. samo ipak sam vidjela da treba nešto raditi i rukama a ne samo jezikom smile102pa nisam komentirala često.
hvala vam puno....
Na vrh
Mikica74 View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 143
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mikica74 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Prosinac 2009 u 16:44
da se ne ljute druge devojke ali ovi tvoji zadnji radovi su nesto najlepse sto sam videla u poslednje vreme,nemam reci da iskazem svoje divljenje...samo jedno veliko bravosmile141
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Prosinac 2009 u 21:00
majstorice cesceWink nas ostavi bez teksta svojim predivnim radovimasmile141
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Bodovi: 2828
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Prosinac 2009 u 21:07
kao prvo hvala na savjetima za cracle.... a tanjuri su fantasticni...da ih negdje vidim rekla bi ovo su neki skupi tanjuri...pravi unikati... imas zlatne rukesmile141
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Prosinac 2009 u 14:47
Mikica74 hvala ti puno. i ja o mnogim tuđim radovima često mislim da su nešto najsavršenije što sam vidjela, a onda se svaki dan pojavljuje opet nešto tako najnaj.... to mi je zapravo drago jer svaka od nas pokušava nadmašiti samu sebe... i uspijevamo u tome što znači da napredujemo...

kaća43 smile78samo za tebe slijede slike novih radova sinoć završenih

maslacak7 za savjete nema na čemu. i drugi put ako treba. dobro je ako su šta vrijedili... 
a tanjuri... da,skupo bi te koštaliWink. a možda bi ti dala i popust kad me tako hvališ  
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Prosinac 2009 u 14:55
još jedan set za kupaonicu

jedna kutijica

i za mene šokantno zelena iznutra

ovaj tanjur sam dobila sa željom da bude zimski... i bi zimski

i jedan kuhinjski set koji sam s posebnim guštom radila. čim sam odabrala salvetu i složila sliku u glavi kako to treba izgledati na kraju znala sam kome ću pokloniti. ima jedna jedina kuća/kuhinja na svijetu za koju ja znam da bi se ovo savršeno uklopilo. i zato jedva čekam dan kad ću to odnijeti i uručiti domaćici...
jedna strana...

i druga strana

Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Prosinac 2009 u 17:05
auuu divote,nemam riječi jer je sve savršeno!
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Prosinac 2009 u 17:27
sve je jaaako lijepo ali tanjur moram izdvojiti....baš mi je diiivan Heart
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Prosinac 2009 u 20:51
prekrasni radovi, ali moram izdvojiti onaj komplet za kupaonicu i posebno onaj zimski tanjur! Fenomenalno!
ANĐELKA
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Prosinac 2009 u 21:33
kod tebe mi uvijek tesko izdvajat,ali eto zimski tanjur bi,iako mi je sve sve prekrasnosmile141
Na vrh
file View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 668
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje file Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Prosinac 2009 u 08:56
 koje li divote !
 oborila si me sa kuhinjskim setom a tek tratinčice smile73
Na vrh
mare-nostrum View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Prosinac 2009 u 09:03
prekrasno.....meni je komplet za kupaonu savršen.....a i tanjur ne zaostajesmile72
Na vrh
ElzaBuba View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 576
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ElzaBuba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Prosinac 2009 u 11:07
Set za kupaonicu, wow!

Imam tu salvetu i nikako nisam znala šta sa njom, dobro se kaže da svaka roba ima svoga kupca( majstora decoupaga).

A, zimski tanjur, stvarno predivan.
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Prosinac 2009 u 18:34
aaaaaa kako mi je drago da vam se sviđaju moji radovi.smile213 posebno tanjur jer je prva verzija završila pod vodom. a onda sam to dva dana ostavila i onda se dogodio klik i sve je došlo na svoje mjesto...
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Prosinac 2009 u 09:49
Anastazija kod tebe je eksplozija radova!!!

Svi su mi super , ali moji favorite su kutija i tanjur. Bez greške - savršeno!!!smile141
Na vrh
Dorina View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 834
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Dorina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Prosinac 2009 u 10:02
Anastazija prekrasno prekrasno sve mi je prekrasno smile71
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2122232425 48>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.