anastazija - radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2122232425 48> |
Korisnik | |
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
zadaci obavljeni...
ja bi samo dodala da mi je najdraži onaj prvi kockasti tanjur. na njemu sam samo stavila cijelu salvetu (i to je jedna od lijepih okruglih) i preko salvete samo žuti rižin papir tako da je tanjur onako malkice proziran.
jako je jednostavno napravljeno a baš mi je dobar!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
radovi su prefantastični! onaj plavi tanjur i ova crveno-bjela kutijica za swap je presavršeno,nemam vise riječi....
![]() |
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Sve mi je prelijepo
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
svima
![]() ![]() hvala vam puno....
|
|
![]() |
|
Mikica74 ![]() Upravo klijam ![]() Pridružen: 31 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 143 |
da se ne ljute druge devojke ali ovi tvoji zadnji radovi su nesto najlepse sto sam videla u poslednje vreme,nemam reci da iskazem svoje divljenje...samo jedno veliko bravo
![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
majstorice cesce
![]() ![]() |
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
kao prvo hvala na savjetima za cracle.... a tanjuri su fantasticni...da ih negdje vidim rekla bi ovo su neki skupi tanjuri...pravi unikati... imas zlatne ruke
![]() |
|
![]() |
|
Mikica74 hvala ti puno. i ja o mnogim tuđim radovima često mislim da su nešto najsavršenije što sam vidjela, a onda se svaki dan pojavljuje opet nešto tako najnaj.... to mi je zapravo drago jer svaka od nas pokušava nadmašiti samu sebe... i uspijevamo u tome što znači da napredujemo...
kaća43
![]() maslacak7 za savjete nema na čemu. i drugi put ako treba. dobro je ako su šta vrijedili...
a tanjuri... da,skupo bi te koštali
![]() |
|
![]() |
|
još jedan set za kupaonicu
![]() jedna kutijica
![]() ![]() i za mene šokantno zelena iznutra
![]() ovaj tanjur sam dobila sa željom da bude zimski... i bi zimski
![]() i jedan kuhinjski set koji sam s posebnim guštom radila. čim sam odabrala salvetu i složila sliku u glavi kako to treba izgledati na kraju znala sam kome ću pokloniti. ima jedna jedina kuća/kuhinja na svijetu za koju ja znam da bi se ovo savršeno uklopilo. i zato jedva čekam dan kad ću to odnijeti i uručiti domaćici...
jedna strana...
![]() i druga strana
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
auuu divote,nemam riječi jer je sve savršeno!
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
sve je jaaako lijepo ali tanjur moram izdvojiti....baš mi je diiivan
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
prekrasni radovi, ali moram izdvojiti onaj komplet za kupaonicu i posebno onaj zimski tanjur! Fenomenalno!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
kod tebe mi uvijek tesko izdvajat,ali eto zimski tanjur bi,iako mi je sve sve prekrasno
![]() |
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
koje li divote !
oborila si me sa kuhinjskim setom a tek tratinčice
![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
prekrasno.....meni je komplet za kupaonu savršen.....a i tanjur ne zaostaje
![]() |
|
![]() |
|
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Set za kupaonicu, wow!
Imam tu salvetu i nikako nisam znala šta sa njom, dobro se kaže da svaka roba ima svoga kupca( majstora decoupaga).
A, zimski tanjur, stvarno predivan.
|
|
![]() |
|
aaaaaa kako mi je drago da vam se sviđaju moji radovi.
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Anastazija kod tebe je eksplozija radova!!!
Svi su mi super , ali moji favorite su kutija i tanjur. Bez greške - savršeno!!!
![]() |
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Anastazija prekrasno prekrasno sve mi je prekrasno
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2122232425 48> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |