more - moji radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2122232425 29> |
Korisnik | |
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Draga moja more, evo da te napokon i javno ishvalim i izrazim oduševljenje tvojim trudom za tutorial i za takav divan uradak, bravo, bravo
![]() Baš si me iznenadila kad si to stavila, proljetno, veselo i još si k tome napravila reciklažu više po mojoj mjeri (ne trgam knjige, nego čuvam te tvrde korice bilježnica, evo baš mi se jedna tekica nekidan potrgala pod teretom tvrdnji i dokaza u njoj ![]() Odlične boje si odabrala i svaka čast na trudu s iscrtavanjem sveg po malo ![]() S obzirom da sam nabavila onakve kvačice i stvarno čvrsto drže, budem i ja jednu mini verziju za bilješke i račune napravila (imam 100 ideja za izvesti u 2 tjedna i pravim se da ću sve stići ostvariti) ![]() Jedna dodatna stvar koju ću napraviti ako (pardon->kad) se uhvatim u koštac s tim je da ću sa strane priljepiti ili zaklamati 2 trokuta od tkanine ili nečega da mi ne bi propadali papirići sa strane ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
@ mare, maslina, slavica hvala vam!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
...odlična ideja i predobra izvedba... vidjela sam i ja na netu takav sličan držač, ali ti si ga drago More uredila potpuno na svoj način, naročito mi se dopada kako si koristila boje i šablone, dosjetljivost oko bojanja gumbi u nedostatku pravih...ma, nema se što za reć' nego jedno veliko braaaaaavo
![]() ![]() ![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
@ Primavera
![]() |
|
![]() |
|
Ne znam za vas, ali ja jako volim čitat knjige. Pogotovo povijesne romane, knjige od Agathe Christie... Moja najveća mana je to što ne znam ić leć kad treba. Lipo legnem u postelju, uzmem knjigu i toliko se zadubim u nju, uživim.. Tada budem u nekom svom svitu. Kad se sitim da postoji sat, pogledam ga i u glavnom sat pokazuje 4 - 5 ujutro. Jedino me to prisili da zatvorim knjigu i zaspem. Uglavnom bi u knjizi stavila neki komad papira il što već nađem tako da ne tražim di sam stala sa čitanjem. Al sada više neću. Napravila sam sebi 3 bookmark - a tako da više neću tražit po stolu što da stavim u knjizi prije neg je zatvorim.
Znate one male kartončiće kad otvorite čokoladu, pakovanje hulahopki itd.? Od toga sam napravila bookmarks. Izrezala koliko sam htila, obojala bijelom bojom i kad se sve osušilo nalijepila sam salvetice. Dalje sam radila sa tankim kistom i prstima
![]() |
|
![]() |
|
Danas jedna meni jako draga osoba slavi rođendan
![]() ![]() Iskreno rečeno, nisam znala što mu poklonit za rođendan. Već sam mu prije poklanjala parfeme, šalove, rukavice, čokolade i dalje da ne nabrajam. Neki dan mi palo na pamet da bi mu mogla napravit nešto. Ja ko ja sve u zadnji tren. Našla jednu kutiju doma ali je problem bio što je već bila obojana. Ručno brusit? Nema šanse! Srića je bila što sam morala ić na otok kod babe pa sam ponila kutiju sa sobom. Susid je mora malo trpit zvuk ručne brusilice (zbilja volim te stvari. reka mi je brat da sam ko muško. sve moram dirat. brusilice, bušilice, čekiće, brokve...
![]() Što se tiče ovih detalja to je moja ideja. Ne znam kako mi je uopće palo napamet da to napravim. Uzela žutu boju i boju breskve, tanki kist. Da mi je ruka baš bila mirna, to nije. Ali trudila sam se. Bilo je pitanje hoće li se mome bratu svidit ti detalji.
Danas sam mu dala kutijicu i bio je iznenađen kad je vidio da sam to u biti radila za njega. Cilo vrime je mislio da to radim tek tako. U kutijicu je odmah stavio svoj nakit koji nosi i već mi je "naredio" da će nabavit jednu veću kutiju koju ću morat uredit za njega. Čak je rekao koji motiv bi trebala stavit.
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
uh krasna priča, još ljepša bratska i sestrinska ljubav, o kutijici da ne pričamo! Bravo!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
markeri za knjige: odlični su, sviđa mi se to svoje slikovito sjenčanje, baš imaju neki duh bajkovitih slikovnica
![]() ja sam dosad za takve slične bookmarke peglala ukrasne papire (mislim da se kod onih origami kućica vide u mraku), ali rado bi se uhvatila u koštac i s ovom tehnikom ![]() poklon za brata: vrlo azijski i živopisno, ove slikarije bez šablona sa strane su mi fascinantne i baš ta pomalo nemirna ruka im daje posebnu čar ![]() a osvojila si me još onim pismom o bratu na hc blogu, pravi ste braco&seka tim ![]() |
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
![]() |
|
![]() |
|
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
odlična kutijica i super markeri!!!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Bookmarkići su tako živahni i veseli, kao da si radila nakit za knjige!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
A ja sam upravo juče dobila salvete koje mi je prijateljica donijela iz Češke i između ostalih narućila sam i tu! Baš mi je drago vidjeti kako si ju ti upotrebila,kutija je super, brat stvarno mora biti zadovoljan!
|
|
![]() |
|
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
Krasno more, sestrinska - bratska ljubav, svaka čast!!!
![]() |
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Krasan poklon za predragu osobu i prekrasna ljubav između vas dvoje
![]() |
|
![]() |
|
danci-ka ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 18 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 199 |
Prekrasno....
![]() |
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
Kutija za brata ti je jako lijepa... imam tu salvetu vec neko vrijeme i uopce mi se nije uklapala u planove... sve dok ne vidjeh ovu tvoju kutijicu... bas je krasna
![]() ![]() |
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
kutija za brata mi se baš jaaaako sviđa a posebno me se dojmilo iscrtavanje ornamenata...........a bookmarkeri - savršeni
![]() |
|
![]() |
|
@ anđelka, kami, file, prila, sanjam, Dorina, danci, mare : hvala vam svima. vaši komentari su me jako razveselili.
![]() @ Izzy: brat zahvaljuje na čestitki. novih radova ima. još da objavi slike...
![]() @ Slavica: tu salveticu sam dobila i odmah mi se svidila. međutim nisam znala kako bih je upotrijebila. tek kad je moj brat odabrao tu salveticu (ne znajući da kutijicu u biti radim za njega) i rekao kako bi on uredio kutijicu dalje je sve bilo lako. njegova ideja je bila da se salvetica nalijepi, oni rubovi oboje u crno i na kraju sve lakira. ja sam još nadodala što sam nadodala iako nisam bila sigurna što će on reć kad vidi. ali svidilo mu se. sad ima neku ideju za drugu kutiju. ne pitaj me koju. već mi je i ovako "muka" kad se sitim što je sve rekao da moram napravit. nema mi druge. sad u potragu za većom kutijom, pripremit živce i onda na posao!
![]() @ lluvia: nadam se da ćeš nešto napravit sa tom salveticom
![]() |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Upotrebila si ju na najbolji mogući naći,ja svoju ljubomorno čuvam,vrtim po rukama i još ne znam što ću!
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
More kako prekrasna kutijica!!!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2122232425 29> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |