Moj mini-mini vrtek |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 212223 |
Korisnik | |
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Teren mi je u Gorskom Kotaru. ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Sverkvu ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
lika1 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 844 |
Bravo,bravo ovo će biti jako lijepo kad sve procvjeta,a što se tiče mace slažem se sa Inajinim prijedlogom,posadi macinu travu,moja ih baka ima 4 (mislim mačke),i u vrtu iza kuće nikad nema problema jer one uživaju na svojoj travici,a za cvijeće niti ne mare!
|
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
bravo lilly- pa nije ta oker uopće loša boja
![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
inaja ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1007 |
posadi macinu travu na kontra stranu i maca će ići u suprotnom pravcu ,tako je moja majka uradila na vikendici odnijela macinu travu na raskrsnicu pored puta i posadila sve mace se tamo valjaju i jedu
|
|
![]() |
|
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
I imaš pravo,prije 2 god sam napravila na drugoj strani dvorišta iso takav mali ali nije se to sviđalo MVS pa je puštala da kokoši u cvijeću nesu jaja i sve su mi poništile a baš je bilo ljepo,ljepše je izgledalo nego sad ovaj. Onda sam prošle godine sve išla presaditi na ovu stranu,samo što ljepotu zaklanja stari "senjik" kojeg oni nedaju srušiti a nalazi se tik uz glavnu cestu. Rekla sam MM ako ga ove godine ne sruše ja ću ga zapaliti!!! A sad se pak borim s njezinom mačkom,svaki dan ju ganjam,neznam kaj joj postaviti da više ne kopa.
|
|
![]() |
|
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
A smrcko gdje si ti da još ima snijega?
|
|
![]() |
|
Nije bitna veličina, nego koliko će ti srcu to prirasti. I kad budeš pila kavicu pored njega, uživat ćeš. Čekamo slikice ubuduće
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Dovoljno da bude lijepo!
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Hoya stvarno je mini pa nemogu posaditi tu baš puno cvijeća ali nadam se da će se bar malo šareniti.
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Ima li većeg gušta od ovoga ... Pa kad razbuja ...
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Ružno to izgleda ovako na slikama. Trebam čekati da nini ruža i pavitina procvatu.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Da vam malo pokažem svoj mini vrt-ek. Danas sam ti presadila pavitinu i posadila maćuhice i jaglace koji su bili u teglama. Treba to još urediti ali tek toliko da vidite.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 212223 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |