lula |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2122232425 49> |
Korisnik | |||
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|||
![]() |
|||
Sponzorirani linkovi | |||
![]() |
|||
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
||
Predivna,kuglica!Je to kuglica?
|
|||
![]() |
|||
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
||
Lula, jedrenjak je tako poseban, a sa kutijom baš čini cjelinu.
Ovaj prugasti dio je li salveta ili papir?
|
|||
![]() |
|||
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
||
![]() |
|||
omnia violet ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 28 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 274 |
||
radovi su stvarno super!!!!
![]() |
|||
![]() |
|||
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
||
Oprostite ..
okvir kao okvir kupila sam u ofertisimi. To je ustvari ružnjikavi okvir..drveni, ali kad sam ga vidjela znala sam da će pasati uz kutiju.
Prvo sam skinula špage...onda je cijeli obojan u bijelo...u srednjem djelu sam od ostataka salvete poljepila cijeli okvir...zeznuto ali pomalo ide.. U srednjem dijelu...Jedrenjak je ljepljen na drveni dio okvira. Na njega je stavljen 2k, bijela uljana boja ..i takvo je podmetnuto pod staklo. kako je to okvir za sliku..išla sam logikom...ako se netkome ne svidi jdrenjak..još uvijek može umetnuti sliku sebi drage osobe. Eto to je priča o okviru.
|
|||
![]() |
|||
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
||
ma prava si...super ideja i super radovi...
|
|||
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|||
![]() |
|||
Božica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
||
Krasan komplet, lijepi cracle (valjda je) ili možda dvokomponentni lak, u svakom slučaju
![]() |
|||
![]() |
|||
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
||
jako dobar okvirić. i kutija iz kompletića je super. jel to špagom povezano, (mislim na okvir)? daj jednu fotku sa detaljima. znam da nisam jedina sa očalama, pa da se ne mučimo.
|
|||
![]() |
|||
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
||
Prekrasan komplet,okvir je baš neobičan i raspucavanje ti je super ispalo.
Kutijica je drvena? |
|||
![]() |
|||
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
||
ovim okvirom si me razgalila do kraja...kako volim kada se staro pretvoriu nešto novo i k tomu još potpuno inovativnim rješenjima...prekrasan rad, mila moja, prekrasan...
![]() |
|||
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|||
![]() |
|||
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
||
wow... savrseno
![]() |
|||
![]() |
|||
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
||
Mislim da je svaki komentar suvišan
![]() |
|||
ANĐELKA
|
|||
![]() |
|||
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
||
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|||
![]() |
|||
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
||
ajme lipote! na čemu si lijepila ovaj jedrenjak (na okviru)?
|
|||
![]() |
|||
||
![]() |
|||
||
![]() |
|||
||
nema na čemu draga...pa to i je svrha našeg druženja u virtualnom svijetu.
![]() |
|||
![]() |
|||
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
||
Baš ti hvala. Ptala sam zato jer sam imala jedan pokušaj sa 2K, ali sam salvetu ljepila nakom 2K i normalno, nije se raspucala! Sad vidim di sam fulala!
![]() ![]() |
|||
ANĐELKA
|
|||
![]() |
|||
||
Anđelka,
2 k je lak koji se radi kad je sve gotovo.
Npr. kod ove četke...prvo je išao sloj boje jer je to drvena četka. Obojala sam ju cijelu u pastelno zelenu boju...Nakon toga sam ljepila salvetu. kako je taj motiv kraći od cijele dužine četke, doljnji dio odnosno ručku sam malo doradila. Kad se to sve osušilo , išla je prva faza ljepila,kako je to midium, čekala sam toliko da na dodir nebiude ljepljiv, makar je još mjestimično bjelkast, tada sam stavila drugu fazu. Kad se to sve dobro osušilo utrljala sam bijelu uljanu boju. I to je to. Nadam se da sam ti pomogla.
|
|||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2122232425 49> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |