jedan friški vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2122232425 27> |
Korisnik | |
svesa ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1021 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
predivno
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
maestral ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 392 |
U očekivanju proljeća, nekoliko slika prošle jeseni
Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
WOOW, maestral to nam triba! Divotica!!!
|
|
![]() |
|
maestral ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 392 |
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
maestral pozdrav.
prvi puta sam prošetala kroz tvoj vrt,vidim da voliš ruže. prve dvije slike su me oduševile. prekrasno. |
|
![]() |
|
![]() |
|
Anđelkad, SlavujVk, hvala puno
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
Kod ruža se za mene poklopila ljubav i jednostavnost za održavanje, što mi je stvarno bitno zbog manjka vremena - dvoje djece i posao-
A ovdje je nešto što sam bockala i na moje se veselje primilo: Uploaded with ImageShack.us
|
|
![]() |
|
Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us A ovdje su zijevalice sijane u proljeće i perovskija
|
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
Maestral vidim da imaš perovskiju i da ti je polegla. da bi ti bila uspravna,grmastai lijepa sada ju oreži na 30 cm.ako je, orezuješ u ljeto-uginuti će.
|
|
![]() |
|
Hvala lijepa na savjetu, SlavujVk. orezala sam je prije par dana. I mene je iznenadilo kad je ovo ljeto polegla, tu sam je premjestila sa prvobitnog zasjenjenog mjesta gdje je loše rasla.
Problem sa mojim vrtom je što je zimi dosta sjenovit, a i u ostala godišnja doba ima neke duge sjene, možda je to razlog što se tako polegla, ili joj smeta okolno bilje
|
|
![]() |
|
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1337 |
Jesen je prekrasna u tvom vrtu!
Primjetih i iglicu, nadam se da je to ona na koju mislim!
Lp...
![]() |
|
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Prekrasno cvijeće imaš. Ruže su prelijepe a meni nekako za oko zapela neobična kombinacija boja one svjetloplave perunike
|
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
Da, to je ona, i ne samo jedna, odlično su se primile [IMG]smileys/smiley1.gif" align="middle" /> . Nadam se da će se uskoro moći vidjeti još nečiji vrt.. ![IMG]smileys/smiley2.gif" align="middle" /> |
|
![]() |
|
Sve vas lijepo pozdravljam,
KARMEN one perunike sam kupila u nekom centru, ne sjećam se imena na paketiću, ali vrijedne su i redovito cvjetaju lucy ruža se zove monica, bujno cvjeta |
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Od ovih predivnih vrtova na forum neznam da li sam ostavila trag kod tebe, vratila sam se unatrag i vidjela prekrasne ružice (moja tiha patnja jer kad se digla stabla, što moja što susjedova moje ostale bez sunca) prekrasno je kod tebe a ružice posebne, vraćam se opet
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
ruže su ti prekrasne
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2122232425 27> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |