Vrtak podno Sljemena |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2122232425 31> |
Korisnik | |
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dok stigne malaluna ja ću pogađati: mislim da je 10 callicarpa
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Baka Bea ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
Mala vilo, kako ti je Horti našla pravo ime, evo je čarobno, eto zašto volim jesen, dočarala si je u najljepšem izdanju.
Freeland, opisala si Daphne mezereum, ona je lijepa, otrovna, cvate pod snijegom i mirisna, ovo je viši grm (2,5-3m) Callicarpa bodinieri var. giraldii. Njeni ljubičasti plodovi su posebno vrijedan ukras u jesen pa sve duboko u zimu i dobra hrana pticama.
|
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Pomoć molim što je na fotki br.9??? Hvala ko god pomogne.
|
|
![]() |
|
malaluna ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 266 |
Veliki pozdrav
![]() ![]() Horti: Šaljem ti veliki pozdrav ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=m6QWsMYHIEc Freeland44: Veliki pozdrav draga freeland44 ![]() Baka Bea: ![]() Horti: Da, callicarpa je! :) Tija: Draga Tija to je ,
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Evo i mene kod tebe ! Ja redovito šećem po ovim našim bregima i po tvom vrtu samo ti se ne stignem uvijek javiti. Možda nije uvijek sve jako atraktivno , ali daj za mene poslikaj jezerce
![]() |
|
![]() |
|
malaluna ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 266 |
Znam ja Anastazijo da i ti voliš biti nevidljiva ![]() ![]() Šaljem ti veliki pozdrav ![]() |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Uistinu si izabrala lijepe slike na kojima se vidi koliko je jesen lijepa (iako mi ljudi ponekad ne vidimo, uočimo sve njene čari!)
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Ove lijepe darove jesen nam je dala,
draga naša jeseni od srca ti hvala Krasno je kad se udruže jesen i malaluna |
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
prekrasne fotografije prelijepog vrta
![]() |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Eto opet lunjam tvojim vrtom, i iznenadio ne odgovor bake Bee, samo sam predpostavila da bi ta biljčica mogla to biti, jer vidjela sam je sam jednom u životu uživo, našla je u šumi i donjela doma, ali mi srne pojele u zimi i nikada se nije ponovila iz korjena, ali sada krećemu 2.mjesecu u potragu u šumu!!!!!
Slatki pozdravi od Free |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Lijepi pozdrav svima ![]() Anastazija: ![]() Bergenija: da znaš da je bilo teško odlučiti se, tada, šta staviti a šta ne! Na svakoj fotografiji su boje bile prekrasne! OTOK: draga otok, ja sam samo svjedok ![]() Duda Lave: Duda, ljubimci i ja ti šaljemo veeeliki pozdrav :) Freeland44: Draga free, naša Baka Bea je enciklopedija u najljepšem, ljudskom obliku :)! Šaljem veeeliki pozdrav svima u iščekivanju prestanka kišice pa da opet uzmem fotić u ruke i prošetam malo.. sada, prije snijega ![]() |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
potpisujem, jer zbilja je tako
|
|
![]() |
|
mimar ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Nova je, ja te se uzelela. Hajde, ne budi lenstina, znam da u tebi ima vatre za sve
![]() |
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
![]() |
|
Baka Bea ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
Slažem se s Mimar. A da malo prošećeš s fotićem po vrtu, mala vilo, dugo te nije bilo. Zimu volim doživjeti kroz prozor tople sobe, ali ti ćeš napraviti da bude bajkovita. Često mislim na tvoje patkice, jel im hladno za nožice?
Žao mi, ako sam nekoga iznenadila... ima pravo Freeland, istrčala sam s odgovorom, ispričavam se Malaluna, neću više, od sada samo gledam i uživam. I na kraju, što je s našom kavom, zapeli nam dogovori? |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Da želimo malo zimske čarolije iz tvog vrta
![]() Sve najbolje u novoj godini. ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Zašto nam se ne vratiš sa svojim prekrasnim slikicama, znam da ćeš opet reči da nisi ni otišla-već da je ovo bila pauza, ali što je predugo-predugo je!!!!
Neznam zašto sve više i više želim upoznat baku Beu? ![]() Možda zato kaj volim enciklopedije, ali nešto me jako vuće, ne želim se ni opirati tom porivu!!!! Tko zna, možda jednom, u nekom gradu, jednog dana.........do tada veliki pozdrav baki Bei ali i maloj luni!!!! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Draga djevojko ajde dosta apstinencije od Cifa! Vrati se!
|
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
e a di si... fakat te nema aaa ja imam izgovor al di si ti ?
|
|
![]() |
|
Svako malo virnem i da ne odem razočarana, vratim se na poćetak, pa šetnjica od početka, pa ja opet sretna, ali da bi voljela vidjeti nove sličice, voljela bih!! Upravo tako!!!!!! ![]() Hoćemooo slikice!!! |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2122232425 31> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |