Močvarni hibiskus - Hibiscus moscheutos |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2122232425 37> |
Korisnik | |
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ja sam danas uspjela uhvatit dvije na trubi, s apetitom sam ih zgnječila, danima ih lovim
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
mene i skakavci more
|
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
moon mislim da skakavci kupe nekakve bube.kod mene ih ima,ali nisam primjetila da oštećuju list
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
ajama, kod mene jedu listove i još jedu i listove rododendrona(taj list obožavaju), malo su i na kameliju prešli, a i hoste, ma ne znam što da im radim, s čim da tretiram?
Ajama, jesi li sijala one sjemenke bijeloga ? Da li je što niklo? |
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
moon sijala sam i niklo je.nadam se da će ostati preko zime
|
|
|
|
![]() |
|
super, znači ipak sam, ovaj puta, uspjela pravo sjeme sakupiti
![]() |
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Jedan od mojih močvaraca odlučio da me obraduje prvim ovogodišnjim cvijetom,
![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
tikvić-šokirana sam.zar već.da li je to roza kao zvončić
|
|
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
I mene je iznenadio, nisam ga još očekivala. Slikala sam ga jutros na brzinu, kad sam pošla na posao. Uslikam ga ponovo danas, kad dođem kući!Do tad će se cvijet potpuno otvorit. Ni ja ne znam koje je točno boje, jer mi cvijeta prvi put.
|
|
![]() |
|
Monna ![]() Trajnica ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
presladak je.....cuvaj ga...
|
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
tikvić, predivan je, i moj crveni tek što nije!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
ja tek popodne skužila da mi je procvjeto
![]() |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Daivan je Antonija!!!
Znači sezona močvaraca je počela!!!!! |
|
![]() |
|
da počela je! jutros sam vidjela da je pun cvijetova. žurila sam na poso, nisam ga uslikala!
|
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
antonija ovi su stvarno za pravo poćeli
|
|
|
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Vec duze vrijeme gledam ove vase prekrasne mocvarce i danas sam konacno i ja se docepala jednog, tamno crvenog. Nema niti jedan otvoreni cvijet, ali je pun pupoljaka. Bas mu se veselim.
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Kod mojih se isto naziru neki još sada sićušni pupovi.... Veselim se i ne mogu dočekati......
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
bebolina.svaka čast već procvijetali,ali to je morska klima
|
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2122232425 37> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |