Kreativna radionica by M&M |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2122232425 36> |
Korisnik | |
Monny ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 1028 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hibiskus je isto tako imao bliski susret sa mraznim jutrom :((
isto tako mislim da ce cvijet izostati ove godine... ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Monny ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 1028 |
Moj prvo najobicniji ljubicasti clematis.
Ne znam dali ce uopce ove godine cvjetati . . . ![]() |
|
![]() |
|
ovo sam kupila na trznici od jedne bake mali gomoljcic rekla je da je to nekakva starinska sorta nekih ruzica zute boje . . .
nisam jos kod nikoga u vrtu primjetila a nisam sve ni pregledala da vidim dali ju tko ima...? Naravno biti ce i slika kad procvjeta, ali nece ona tako brzo (bar mislim) ![]() |
|
![]() |
|
lozicu mi je kao i dobar dio ostalog cvijeca malo pofurio mrazic jedno jutro (tako mama kaze) pa je list malo satiran...
![]() |
|
![]() |
|
zloceste (brzosirece) ukrasne jagodice
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ovo je jedna zimska ruza (kad sam je kupila imala je cvijet zelene boje, nadam se da ce takav i ostati baš je neobicna...
![]() |
|
![]() |
|
kana posađena prije mjesec dana tek sramezljivo izlazi
![]() |
|
![]() |
|
ovo je jedna od moje dvije hoste koje imam (ova se nalazi na dva mjesta uz jezerce a druga je na terasi - nisam je jos poslikala). cudi me da je ovako napredna jer je citav dan na suncu, negdje sam procitala da su one biljke za sjenu...???
![]() |
|
![]() |
|
...ruzno za reci ali ova biljka je pravi korov i posvuda nice i ne mogu je se rijesiti - jedva ju drzim pod kontrolom . . .
![]() |
|
![]() |
|
Ovom cvijeticu ne znam ime (zapravo sam mislila da je trava ali su mi se sviđali listovi pa sam ga ostavila da raste i rastao je jako sporo od prosle godine i eto sad me iznenadio cvijetom i bas je simpatican ;)
![]() ![]() |
|
![]() |
|
. . . idemo malo na roza boju . . .
![]() ![]() ![]() mogla bi ih mirisati citav dan ![]() |
|
![]() |
|
...nastavak...
![]() ![]() ![]() ![]() a za kraj malo srimusa . . . vecinu sam pokopala a dio presadila u povrtnjak ![]() |
|
![]() |
|
nanica ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 97 |
Lupinus je jako lijep!
![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Predivni lupinus
![]() Triša samo da te obavijestim da u mom vrtu raste i cvate žuti lupinus, naravno tvoj uzgoj, aliiiii ti ga još nikad nisi vidjela
![]() ![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
a joj hvala vam ;)
a pocinje me taj zuco tu zabrinjavati siri se jako brzo (sve sto ja imam od cvijeca na kamenjaru staro je godinu dana a jako se siri). . . skupit cu sjemenke ove godine pa se javite . . . |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Prekrasno, slike tvog jezerca, kamenjara, lupinusa.....me ostavljaju bez daha - ma sve je ko bombonček! ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ti lijepo spavaj i sanjaj, a ja ću šetati tvojim vrtom, sjesti kraj jezerca i diviti se žutom lupinusu, kakvog još nisam vidjela!
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
sutra slijedi nastavak . . . vrijeme je za hrkanac
![]() |
|
![]() |
|
sto me docekalo kad sam se vratila . . .
![]() potocnice su ocvale ![]() voda mutna od kise ![]() potocna perunika je procvala ![]() ![]() lupina dominira . . . ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
. . . i na kraju jedna njezna ruzica - prekrivacica tla
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2122232425 36> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |