Dijana7566 - moje dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2122232425 27> |
Korisnik | |
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sve je prekrasno,ali ima i jedna nepoznanica za mene.što je to
![]() |
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
To sam uzela kod Marina kad smo svi bili tamo. Rekao je kako se zove ali sam zaboravila. Stoji na suncu, ujutro se otvori naveće zatvori i cvijeta stalno. Super biljčica.
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
stavi ju na prepoznavanje.možda ju on ili netko drugi prepozna.baš mi je lijepa
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Zagonetka riješena ajama Cvijet je anagalis
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
dea78 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Ožujak 2014 Lokacija: zagreb Status: Offline Bodovi: 661 |
predivna je.da su malo malo drugaciji cvijetovi rekla bi da je to mimulus puzavi
![]() |
|
Pozdrav iz Zagreba!
|
|
![]() |
|
catalpa ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2014 Lokacija: zagorje Status: Offline Bodovi: 1763 |
Prošetala i uživala a nevjerojatna mi je tekoma u tegli, ostaje li tako preko zime li
![]() |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Isla sam malo u natrag , sve mi je lijepo , dapace , prelijepo
ali ovaj panj , on mi je fenomenalan , novo friziran , predivan ! ![]() |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Tipična slavonska kuća, stara gradnja - s ulične strane uska, ali se zato proteže duž dvorišta popločano ciglama. Podsjetnik na neka prošla vremena na kuće s dušom. Danas ih je, nažalost sve manje. Kad je dvorište usko i nema baš puno mjesta za horizontalno uređenje cvijetnjaka, postoji drugo, odlično rješenje - iskoristi vertikalu. Upravo ste to i učinili i napravili veoma zanimljivo dvorište kojemu ste udahnuli dušu visećim policama i penjačicama koje ste posadili u sanduke i smjestili uz zid. I tko to kaže da u uskom dvorištu ne možeš biti okružen divnim i bujnim cvjetnim teglama. Evo odličnog primjera - može se. Svaka čast na trudu i ideji.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() |
|
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
predivna setnja...cvijece je predivno...zanima me koji ti je ovaj cvijet na strani 20 od 22 rujna 2013slika prva crveni cvijet'....setnja je predivna....ti uzivas...
![]() |
|
divno je biti nekome nesto....
|
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Panj je poseban...
![]() |
|
![]() |
|
Mašem vam na pozdrav
![]() Josipa neznam na koji cvijet misliš. |
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
![]() na ovaj sam mislila bas je neobican...vjerovatno kucni...al predivan... ![]() |
|
|
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Mislim da je ovo dipladenija, a Dijana će nam reći je li to taj cvijet.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
Lucy preduhitrila si me s odgovorom u pravu si to je dipladenija. Moram reči da sam odustala od njih Svaku zimu mi ugine.
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
ja sam ju maloprije guglala ima velike gomolje sa zalihama vode..mozda si previse vode davala...ili je bila na propuhu..ili ako preko nociohlad pa danju bude vruce ni to nevalja..dosta je zahtjevna ali prekrasna biljka...mene odusevila...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Nemam svijetla u stanu po zimi za nju Josipa . Po ljeti se lijepo razraste ,a zima
![]() |
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
e da..to je meni problem u boravku..nema dovoljno svjetla pa sve naguram u blagovaonu....a nesto se mora prilagoditi..zato mi je dobro dosla ideja sa paprati u boci na prozoru dnevnog jer nista nece tu...svi imamo neke svoje male mukice sa cvjecem pa evo i nas dvije....
![]() |
|
|
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Prelijepa dipladenija.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2122232425 27> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |