dadinicino dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2122232425 139> |
Korisnik | |
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zimovalište za biljke
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Hvala Camellia
![]() |
|
![]() |
|
ljiljus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3244 |
Prekrasan ljiljan!
![]() |
|
Lipik
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Ha, šta veliš, lukavo sam to izvela, a?
Kao da nam ne puše zimi, manja potrošnja drva... |
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Uvijek vrijedna žena! Jel to slak koji se penje po špagama na terasi? Bit će zgodno kad procvate
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
![]() |
|
A ja ga čuvam i pazim.... Baš sam kokoš. Inače taj "gospodin" živi na čempresu. Sad će dobiti izgon!
|
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Lijeni ljiljan je predivan
![]() |
|
![]() |
|
Ksan ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
Uvijek lijepo kod tebe
![]() ![]() |
|
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|
![]() |
|
Jeste Dijana, ukrasni slak, procvate nekoliko crvenih trubica svako jutro. Stvarno je šteta što cvijet kratko traje. Dosta mu smeta ova vrućina, pa često uvene prije nego ga pčele "obiđu".
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Baš ti je dobar ulaz u stan.Kako će tek biti kad puzavice procvjetaju.
![]() |
|
![]() |
|
Monstera, Svesa, Aralija, šaljem vam
![]() Za cvjetiće vode mora biti, stavila sam embargo na pranje auta. A što se lukavstva tiče, netko jako pametan je još davno rekao da je lukavstvo ženino najjače oružje. Mi samo svaki dan dokazujemo da je bio u pravu. |
|
![]() |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Ovakvi zeleni skakavci jedu cvijeće, tek toliko da znaš kad ga idući puta opet vidiš u svom vrtu. Ja sam ga uhvatila na djelu.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Prošetah pa ne vidjeh da je sve tako crno, ima tu ljepote, a lukavstvom se valjda služimo sve da biljčicama osiguramo siguran i topli dom.
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
Ksan, Anđelka
![]() ![]() |
|
![]() |
|
svesa ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1021 |
dadinica,ovaj puta sam ispred tvog balkona,
![]() |
|
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
Lukavice jedna,tako i triba! |
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2122232425 139> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |