kamelia - moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2122232425 47> |
Korisnik | |
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ma jako zanimljive biljke si izabrala
![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
ma gdje si ti našla sve to.tko to ima tako dobru ponudu.kod nas sve nešta jadno
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
kamelia ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1016 |
Camellia i meni je clivia posebna,a još k tome je bila na akciji.Još samo da zatopli pa da možemo započeti sa sadnjom. |
|
![]() |
|
kamelia ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1016 |
toni - ![]() |
|
![]() |
|
Jaco znaš da ga dobro pazim,a izbor je bio moj ![]() |
|
![]() |
|
enrikova nona - hvala ![]() |
|
![]() |
|
kontesa - hvala ti,šoping sam obavila u Sesvetama u vrtnim centrima. |
|
![]() |
|
ajama i kod mene nema baš neki izbor,ali kada kreneš prema Zagrebu nađe se dosta toga,jer tamo ima dosta vrtnih centara. |
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Ma, poklon ti je krasan; klivija, hemerokalisi, ljiljani... Sad samo da zatopli imas pune ruke posla.Ja sam trazila ljiljane, ali nisam nista nasla. Izgleda da je sada pocelo stizati u ducane.
Bas me zanima, kakvi ce ti hemerokalisi izaci, kakvih boja.
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
Carol i mene zanima kakvi budu hemerokalisi,a za ljiljane si u pravu sada tek dolaze.U Baumaxu ih ima da ti srce stane,ali ja kakve sam sreće nisam ih uspijela kupiti jer još nisu imali cijenu.Pa tko je u mogućnosti da posijeti Baumax neka ga posijeti,imaju stvarno veliki izbor lukovica. |
|
![]() |
|
Ove sam azaleje spasila od propadanja
![]() ruselia ![]() tradescantia ![]() ![]() ![]() ![]() hardenbergia ![]() zimski jasmin žuti dupli ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
valentinovski pokloni su
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
o divni su ti noviteti,na žalost kod nas uvijek ista ponuda,a nekih neobičnih lukovica možemo samo sanjat,a i ove kućne biljke su prelijepe
![]() |
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
kakvi noviteti oči mi ispale
![]() |
|
![]() |
|
Mari hvala ti,imaš pravo da sam nestrpljiva sa sadnjom i da vidim što će od toga uopće biti ![]() |
|
![]() |
|
Sarajko, nema niti u mom gradu baš nekih lukovica,kao što kažeš uvijek ista ponuda.Ali sam imala priliku otići u Baumax pa sam se malo ponovila,a šta bi tek bilo da živim u blizini ![]() ![]() |
|
![]() |
|
[QUOTE=blue sky] kakvi noviteti oči mi ispale[IMG]smileys/emot147.gif" align="absmiddle" alt="smile93" />
[/QUOTE Vjeruj mi da su i meni ispale,samo me zanima da li će to takvo i biti.Jer ja imam iskustva,kupim jedno,a ono na kraju sasvim nešto drugo. |
|
![]() |
|
ane6 ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 16 Veljača 2013 Status: Offline Bodovi: 329 |
Prelijepo,pravi raj za oči..vidi se da si prava ljubiteljica cvijeća
![]() |
|
![]() |
|
Hvala ti ane
![]() |
|
![]() |
|
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
Prekrasno cvijeće
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2122232425 47> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |