Flora by Floramye |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2122232425 56> |
Korisnik | |
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1337 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bugicaza5, Temzi, @kaktus, Moon, Korijenko, Karmen, Glikica
cure moje hvala vam od ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() O pužićima.... Prije par godina nakon što je prošla zima, od MKS je pronašao brdo praznih kućica u travi. Naravno da sam ga namolila da mi ih da...za vrećicu gumenjaka ako se dobro sjećam! ![]() A sada u vrtu služe kao opomena! Ovako će proći svi oni koji se usude gricnuti moje hoste!! ![]() ![]() ![]() Fantazija... Mislim da je svaki vrt fantastičan na svoj način, svaki ima ono nešto po čemu ga pamtimo i po čemu im se vraćamo. Svaki je jedinstven. Ako dobro promotriš biljke u vrtu, vjerujem da u njemu možeš prepoznati osobnost onoga tko ga je stvarao. |
|
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Inače ne volim koristiti neke bombastične izraze, ovaj puta ću to učiniti, jer tvoj vrt je FANTAZIJA !!!
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
I meni su pužići skroz simpatični. Lijep mi je to detalj, samo mi nije jasno gdje ti s tolikim puževima?
![]() ![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Simpatični su mi pužići, mislim njihove kućice na štapićima
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Meni je sve tako krasno pa ne mogu odlučiti što bih mogla izdvojiti i zato pljesak za sve
![]() |
|
![]() |
|
@kaktus ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 14 Svibanj 2013 Lokacija: markovac našičk Status: Offline Bodovi: 2374 |
Razum nam može reći što trebamo izbjegavati,
ali samo nam srce kaže što moramo učiniti.(Joubert) |
|
![]() |
|
temzi ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 01 Travanj 2013 Lokacija: Zagreb,Croatia Status: Offline Bodovi: 1316 |
Prekrasno cvijeće, kadrovi su fenomenalni!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1337 |
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Prelijepe slikice, baš umjetničke!
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Previše lijepih cvjetića da bi išta izdvojila, prekrasan ti je vrt draga
|
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Svatko je izdvojio nešto što mu se sviđa a meni je ovo famozno !!
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
@kaktus ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 14 Svibanj 2013 Lokacija: markovac našičk Status: Offline Bodovi: 2374 |
Sve mi se sviđa ali onaj bijeli muscari je poseban
![]() |
|
Razum nam može reći što trebamo izbjegavati,
ali samo nam srce kaže što moramo učiniti.(Joubert) |
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() |
|
desert rose ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
Tek sada vidim da ne znam ništa o cvijeću,
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
ova tvoja amazona postaje čarobna!
Floramye, svaka čast! |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2122232425 56> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |