Detalji iz mog vrta |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2122232425 39> |
Korisnik | ||
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Samo sam malo svratila još jednog diviti se tvom vrtu.
|
||
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
|
Draga moja Triša, slobodno svrati, baš mi je drago!
Onda slijedeće godine...još je jako mala...veći su joj cvjetovi nego grane. Podsjeti me, jer ja ću sigurno zaboraviti. ![]() |
||
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
||
![]() |
||
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
|
Jedan od dva preživjela oleandra (ostatak se smrznuo)...
![]() Ipak dva cvijeta odjednom... ![]() "OVO" sam ugledala šetajući pokraj potoka i jako mi se svidjelo...visina mu je oko 150 cm...Na Dan državnosti MM mi je priredio iznenađenje... "OVO" me dočekalo u dvorištu. Ako netko zna kako se zove biljčica, molim da napiše. ![]() ![]() ![]() I to je sve... ![]() |
||
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
||
![]() |
||
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
|
ženo pa koliko bi ti prekrasno je sve nebi ništa izdvojila
![]() |
||
![]() |
||
|
Zaboravila sam napisati da će moje anđeoske trublje uskoro procvjetati...jedva čekam...visoke su oko 170 cm...
Ovaj je cvijet jako, jako lijep...baš sam sretna što sam ga kupila, iako uopće nisam znala što kupujem. ![]() |
||
|
||
![]() |
||
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
|
baš lijepo
![]() |
||
![]() |
||
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
|
sve je super...svaka cast
![]() |
||
![]() |
||
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
|
Anđeoske čekam i ja, a kupljeni cvjetak je za pet.
|
||
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
||
![]() |
||
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
|
mojoj trubi nešto jede lišće..vidjela sam neke bijele mušiće,ali samo par i pošpricala neopitridom...jel to ok?
|
||
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
||
![]() |
||
|
Pošpricaj ih nečim protiv insekata, što prije, to bolje, jer neće sami nestati...to je i kod mene bio slučaj prošlo ljeto.
|
||
|
||
![]() |
||
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
|
Ono nešto je vrbnica, meni je sama prošle godine dolutala u vrt
![]() |
||
![]() |
||
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
|
Prekrasno cvijeće i predivne fotografije
|
||
![]() |
||
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
|
Dada eto prošetala sam tvojim vrtom i vidijela puno lijepih biljaka,ali vidijela sam i nevolju koja te je zadesila.Ono sa ledom bilo je grozno,ajme što ti je učinilo...Dobro su ti se jadne biljke i oporavile....Čekaš anđeosku trubu da procvjeta,isto kao i ja.Koje ti je boje?Pregledaj moje dvorište i vidi što da ti pošaljem osim oleandra i lantane.....
![]() ![]() |
||
sutra je novi dan
|
||
![]() |
||
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
|
Dada ja došla da malo prošetam a ono ustanovim da me nije bilo više od mjesec dana u tvom vrtu. Koja divota iza onog nevremena, vidiš kako je sve došlo u normalu, priroda je zakon.
Mislim da ti je ovo zadnje echinacea purpurea, imam ju i ja već veliku, predivna je......
|
||
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
||
![]() |
||
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
|
nisi pogresila sto si ga kupila
![]() |
||
![]() |
||
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
|
Kao da nevremena nije nikad bilo. Prekrasno Dada. Oleander... probaj ga na zimu zaštiti nekom folijom, ima toga... I nama su se u ovih 40 godina dva puta smrznuli oni gusto posađeni u nizu. Odrezali sve do korijena i niknuli ponovno, jedino prve godine iza tog "masakra" nisu cvjetali a eno ih sad... |
||
![]() |
||
|
Sutra bi se mogle skroz otvoriti...nadam se...stavit ću slike. Sad idem do Triše da vidim da li su njene trube procvjetale. Netko je pitao kakve je boje hibiscus, ali to još ne znam, tek sam ih dobila. Vidim da jedan ima pupove, pa ću i to uskoro otkriti.
mačak, tebi dugujem odgovor, oprosti što to radim tek sad...nastojim što manje vremena provoditi na kompu, pa često neke stvari previdim. Dakle, lonicera ,ona koja je na pergoli, cvjeta cijelo ljeto, a ona druga koja raste uz drvene rešetke, ona cvjeta nekoliko puta tjekom ljeta, s prekidima. Ne njegujem ih posebno...ponekad ih pognojim preko lišća, odrežem predugačke grane kad podivljaju i to je sve. I na kraju, za moju dušu i za sve koji misle da je Slavonija ravna, evo jedne slike koju sam snimila stotinjak metara od moje kuće. Ovo su obronci Dilj gore. Snimila sam fotku za moju sestričnu iz Siska koja ne vjeruje da i kod nas ima brežuljaka. ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
Moj vrt je prepun leptira, raznih boja i veličina...šteta što su prilično brzi, pa mi kidnu prije nego ih uhvatim fotićem...
Ljetni jorgovan najviše privlači kukuce i leptiriće. ![]() ![]() ![]() ![]() I clematis im je neodoljiv ![]() Danas me ugodno iznenadila kala ![]() ![]() I čuvarkuća (pazikuća - kovanica mog muža)će uskoro procvjetati ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Moj krumpirko ![]() ![]() Lonicere ![]() ![]() Anđeoska truba ![]() ![]() Malo vitamina... ![]() I šećer na kraju... ![]() |
||
|
||
![]() |
||
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
|
![]() ![]() Dado cvijeće prekrasno
![]() |
||
![]() |
||
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
|
šećer je prekrasan(a)
![]() tvoj krumpirko je pravi lijepi grm..imaš kakvih savjeta kako doći do toga? ![]() i sad kad gledam...ljetni jorgovan ima skoro ljepše cvijetiće od običnog..dado super kao i uvijek ![]() |
||
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2122232425 39> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |