Trišino dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 235236237238239 243> |
Korisnik | |
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Draga Triša sretan ti i blagoslovljen Božić!!!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Sretan Bozic
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Mojim dragim prijateljicama, koje su "oživile" moju temu i moje dvorište da bi mi uputile čestitke najljepša hvala
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Draga Triša često te se sjetim, pa i u ove posebne dane moje misli su sa tobom!!
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Triša, drago mi je da je tvoja tema oživljena. Sad sam i ja prošetala tvojim dražesnim dvorištem i rascvjetalim gorskim vrtom. Godilo mi je gledati tu cvjetnu raskoš kad je vani kišno i maglovito. Imaš stvarno puno lijepog cvijeća, a posebno mi je zapeo za oko solanum jasminoides. Pitam se jel' bi i tu kod mene na sjeveru prezimio vani.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Tikvić, hvala ti i drago mi je da ponekad misliš na mene, jer i ja se vrlo rado sjetim našeg predivnog zajedničkog boravka kod Lantane.
Anabistrica, moje ti je dvorište u Rijeci i na žalost solanum i kod mene djelomično smrzne, tako da u tvojim krajevima nebi zimi op0stao - na žalost.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Silvy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
Triša,
Samo da se javim, ja ![]() ![]() skupljam ideje. Imaš toliko toga, da još nisam sve obišla. Sretan božić tebi i tvojima ![]() |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Šteta, lijepa mi je ta biljka i bilo bi mi jako žao da mi nestane preko zime. Znači, ipak je ne mogu posaditi u vrt. Zato ću se tješiti s tvojom. Lijepa je i bujna usprkos smrzavanju.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
![]() |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Sretna i vesela nek ti je Nova godina!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
I evo dok ja feštam sa dragim forumskim prijateljima, vi ste tu kraj mene, u mom dvorištu došle ste mi poželjeti sreću, što reći nego jedno veliko hvala, baš sam sretna što vas imam.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
draga Triša sretno i cvijetno
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Triša, prvo da ti zaželim sreću u Novoj Godini i da još dugo uživaš u svojim vrtovima.Nadam se da ću imati prilike vidjeti tvoje dvorište u živo kad dođem u Rijeku ( na Zamet ).
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
4 pune godine na forumu
![]() čestitam ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Drage moje cvjetne prijateljice hvala vam svima. Da danas mi je 4 godine na forumu, za N.G. dobila sam i novi fotić, pa ću naravno oživjeti malo ovu temu.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Bio bi red.
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Čestitke draga Triša na forumskom 4- tom rođendanu! Bez tebe je ovaj forum nezamisliv i hvala ti na svemu što činiš za njega, za nas!
Jedan mali poklon od mene
|
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Draga moja,
Čestitam ti 4-godina,vrijednog i lijepog druženja sa cvijetnim prijateljima,
Trišica,ti kad voliš daješ se cijela,dobro to znam.
Znam da ćemo se još veseliti,dijeliti savjete.
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 235236237238239 243> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |