Katružin vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2223242526 37> |
Korisnik | |
katruža ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Kolovoz 2007 Status: Offline Bodovi: 787 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Brugmansia -Anđeoska truba
![]() Beloperone -ukrasni hmelj ![]() Clematis ![]() Skimmia ![]() ![]() ![]() ![]() Photinia ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
katruža ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Kolovoz 2007 Status: Offline Bodovi: 787 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Vrt ti je raskošno rascvitan,a tvoji kaktusi su fenomenalni
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Predivno ti je u vrtu,j.anemone preljepe,skimia,andj.truba...ma sve mi se svidja kartuza
![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Cijeli vrt je baš čudesan!
A anemone su ahhh
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Prekrasno. I cvijeće i kaktusi i zelenilo...Zbilja je vrt užitak za gledanje!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Krasan vrt, bujan i rascvjetan, cvjetići jedan ljepši od drugog
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
U tvom vrtu kao da je proljeće stalo i ostalo.Ni ljetne žege mu nisu mogle ništa.Iako cvijetaju jesenje šumarice ništa više ne ukazuje da je jesen na pragu.Brugmansia i kaktusi su čarobni.
|
|
![]() |
|
waterlily ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 709 |
Anemone, trublje, dinje, ma sve ti je
![]() P.S Jel ono hypertufa? |
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Predivno cvijeće. Ne znam šta bih izdvojila jer je sve Šta je ovo ljubičasto kraj skimie??
![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Prekrasne kombinacije
![]() |
|
![]() |
|
Mira021, gioiaa, misty-da, baka, OTOK, tikvić, waterlily, lilie i smrcko, drago mi je što ste svratile
![]() waterlily ono je hypertufa. lilie ono kraj skimmie je ukrasna kopriva (Coleus). Abelia grandiflora ![]() ![]() Berberis thunbergii harlequin (žutika Harlekin) ![]() ![]() ![]() Pieris japonica "Prelude" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Koliko prekrasnih grmova!?
![]() Jedan ljepši od drugoga! Bravo!
Zaista bogat i krasan vrt!
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Kod tebe kao da je proliće,sve je lipo i blistavo,a i sve pohvale za podmladak biljkica
![]() |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Draga susjedo, prvi put sam u tvom vrtu, jako jako krasnom skoro pa savršenom vrtu moram reči, Nije mi žao što slijedim Anaidin popis vrtova koji se moraju vidjeti, imaš prekrasne biljčice u vrtu, balkonu a vrt ti nešto što se rijetko viđa!!! A one sličice poslije tuče, bbrrr.... Još mi je muka kada se sjetim što mi je napravila!!!!
Mislim da ću postati redoviti virtualni šetač u tvom vrtu, sve pohvale!!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Napokon puuuuno slikica naše Katruže! To me jako veseli!! Katruža, a kaj sve raste ispod flaša na zadnjoj slikici?? |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Lijepo cvijeće, prekrasni grmovi, a vidim bit će i podmlatka iz onog "vrta zasađenog bocama"
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
bravo! predivne fotke, uzitak je pogledati kako kaze baka
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Prelijepi vrt
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Baš krenem nešto pohvaliti, onda krenem dalje, pa gledam i ovo j e krasno, a tek ovo, pa ono, trčim od cvjeta na cvjet,a zastajem kraj divnih kombinacija i na kraju umorna od pregledavanja sjedndem i ne mrdam odavde dok još jednom sve ne pregledam, a ti donesi kavu.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2223242526 37> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |