Vrtna bajka |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2223242526 69> |
Korisnik | |
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hvala svima na pohvalama
![]() Marijankica,puno ti meni toga još fali,cikas palma,salix vrba,crvenolisni javor,jedan "pravi" adam iz vrtnog centra i ,i ,i ...nikad mi ne bude dosta jer uvijek nešto novo vidim šta mi se dopadne ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Štefice , kod tebe je predivno, baš sam se nauživala lijepih slika i divnog cvijeća...
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Tvoja yuca je drugačija od moje i cvijet bude drugačiji(nešto sitniji no presladak)Svo cvijeće je krasno no meni su ostići ipak
![]() |
|
![]() |
|
Kaj su afričke tratinčice zapravo ostići
![]() Več sam skoro godinu dana tu a još nisam sve naučila ![]() ![]() |
|
![]() |
|
macak ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 841 |
Tako mi je i samoj, uvijek bi još nešto, pa bi nešto mijenjala, dodavala...
Imaš stvarno prekrasan vrt!
|
|
![]() |
|
fuksija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2008 Lokacija: Norway Status: Offline Bodovi: 750 |
Stefice, sve ti je prekrasno, ali ona ruza Lili marlen me je fascinirala. Zarko crvena boja, moja najomiljenija boja.
![]() |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Ma da, a sad viđam po katalogu Baumaxa da ju nazivaju i sjevernjača, a to mi stvarno nekak nema smisla, jer nema veze s sjeverom...tko bu ga znal ![]() Dalije su ti zakon! ![]() |
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
i dalje ostajem pri prvobitnoj izjavi da je kod tebe prava bajka- prekrasno cviječe
![]() ![]() ![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Puno toga lijepog! Pogled koji imaš navečer je super, zgodno posloženo. A cvijeće prekrasno....od bugenvilije, preko dalija, afričkih tratinčica i.... do pelargonija! A slikica u avataru je tvoja pelargonija! |
|
![]() |
|
marijankica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 24 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 152 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Hvala svima na pohvalama,baš ste
![]() Odmah sam dobila volju da si nešto novo od cveteka kupim ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Kod tebe nema što nema, nagledala se i nauživala tvoje bajke.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
divno,divno,divno,al muskatla i ruza bas mi slatko izgledaju
![]() |
|
![]() |
|
josipa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
Ruža u sumrak je mrak
![]() |
|
![]() |
|
marijankica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 24 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 152 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Još malo,još malo ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2223242526 69> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |