Saara - radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2223242526 56> |
Korisnik | |
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ajme meni. Baš ste me obradovale. I meni je jako draga. Baš vam puuuuuno hvala. Baš puno, evo ti mnataša jedan cmok i ostalim tetama
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Raspucavanje....predoobro.
|
|
![]() |
|
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Sara, predobro je, vidim da si doktorila u raspucavanju, odlično je ispalo. I motiv ispod stakla je prekrasan, baš je prekrasno. Ima ti tata ukusa!
|
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
![]() |
|
![]() |
|
ljiljanari ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 332 |
![]() |
|
![]() |
|
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
Ha ha baš sam za ovu sretna da vam se sviđa. Hvala vam hvala
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Jako lijepa kutijica (premda sam po prvoj fotki mislila da je okvir za slike!) i posebna je po odabiru slabije poznatih Klimtovih radova te veoma neobičnim, ali doista upečatljivim bojama i njihovom kombinacijom! Super!
![]() |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
E ova kutijica me je stvarno oduševila
![]() |
|
![]() |
|
Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaalaaaaaaaaaa
|
|
![]() |
|
goga-osijek ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
KUTIJICA, KOJA NA PRVI POGLED IZGLEDA KAO SLIKA...ODUSEVLJAVAAAAAAAAAAAAA................
|
|
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
|
![]() |
|
tinaV ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 101 |
jako,jako lijepo
|
|
![]() |
|
Juuuuuuuuuuuupi
|
|
![]() |
|
Ej...tek sam sad vidjela...
ja sam MLADI GRM |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
ej grmicak mladi,cestitke za prijeđenih 500,sada si vidljiva i znas valjda sto ti slijedi,upoznavanje na "slike clanova",tamo smo ti vecina...i mi bi tebe voljeli upoznat
![]() |
|
![]() |
|
BJELOVAR2005 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 171 |
draga ovo ti je divno!!
|
|
Ponekad nam netko toliko nedostaje` da ga poželimo izvuci iz snova i zagrliti u stvarnosti!
|
|
![]() |
|
Što znači da sam vidljiva izvinite me molim vas??? I gdje se moram slikat? Ja vam to ništa ne znam. Pomozi mi Kaćaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
ma ne moras stavit sliku,to se ja malo zezan,tvoja je dobra volja hoces li je stavit..podforum "za stalne posijetitelje",gdje se nalaze slike clanova mozes citat jedino ako imas preko 500 postova,i to ti znaci to da si usla u vidljive
![]() |
|
![]() |
|
Aha...pa stavit ću čim nađem gdje
|
|
![]() |
|
Evo nova kutijica
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2223242526 56> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |