Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - anastazija - radovi
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

anastazija - radovi

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2223242526 48>
Korisnik
Poruka
lluvia View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 626
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lluvia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Prosinac 2009 u 17:30
Anastazija... svi su ti tanjuti prekrasni...ali ovaj zadnji zimski me doslovce oborio... prekrasnosmile71
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
more View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1118
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje more Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Prosinac 2009 u 23:00
svi su radovi predivni! ali set za kupaonu i kutijica za čaj su me definitivno oborili!
Na vrh
anastazija View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1422
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Prosinac 2009 u 21:04
proljeće smile79  Dorinasmile79 Iluviasmile79more smile79
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2446
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Prosinac 2009 u 09:52
Pa jedva sam našla tvoju temu - gdje si se sakrila?! E, ovi tvoji kupaonski kompletići me naprosto oduševljavaju! I mene si šokirala zelenom unutrašnjosti kutijice - nisam to očekicala od tebe, ali mi je posebno lijep zimski tanjur... Taj crackle ti ide kao podmazan, morat ću na instrukcije kod tebe pod hitno! smile58
Extraordinary in the mundane.
Moj blog

Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Bodovi: 2828
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Prosinac 2009 u 13:11
mene je definitivno osvojio set za kupaonicu...bas tratincice koje ja volim...smile71
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Prosinac 2009 u 14:12
Christmas%20Antlers...kapa dolje draga Anastazija... toliko prelijepih stvari si napravila....kupaonski set je prekokrasan, stvarno izgleda kao keramika, toliko si savršeno napravila i decoupage i raspucavanje...a zimski tanjur je za past u nesvijest...doslovce FaintFaintFaint
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Prosinac 2009 u 17:57
Izzy samo dođi, ja ću pripremiti sav potreban materijal (uključujući i one male bočice, znaš na šta mislim) LOL

maslacak7  i meni su baš drage ove tratinčice i drago mi je da ti se sviđa moj rad.

a primavera draga.... hvala ti, hvala ti, hvala ti....
Na vrh
omnia violet View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 274
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje omnia violet Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Prosinac 2009 u 20:04
radovi su ti stvarno vauuuuuuuuuuuuuuuuu! svaka čast!!
Na vrh
renn View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 435
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje renn Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Prosinac 2009 u 21:16
sve je za 10!teško je nešto izdvojiti, al ako baš moram, onda glasam za set.

[IMG]http://i31.tinypic.com/k154t1.jpg" />
Na vrh
lula View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1086
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lula Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Prosinac 2009 u 12:20
A što je tebe krenulo....set za kupaonicu odličan, tanjur prekrasan...odlična ideja za nečiju kuhinju...i u moju bi se uklopila baš je crveno siva...,u tom tonu. Bravo draga Anastazija.
Na vrh
Slavica 08 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1317
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Siječanj 2010 u 23:00
Anastazija sve je prepreprelijepo ,majstorica si od zanata i imaš zlatne ruke ali ja bih ipak izdvojila one jagodice negdje na početku tvoje stranice i ovaj zimski tanjur..a zaboravila sam i kuhinjski set.Mislim sve je toliko lijepo da je stvarno teško dati nečemu prednost!
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Siječanj 2010 u 19:26

fala curesmile79

slavice, sad sam išla nakon dugo vremena baciti oko na one jagodice s početka. hvala ti što si me podsjetila na njih. mislim da ću morati još nešto s tim motivom napraviti. nekidan sam imala inventuru salveta i srećom pa imam još jednu cijelu i jednu ne baš cijelu takvu.  
Na vrh
malena malena View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 519
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje malena malena Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Siječanj 2010 u 10:59
Originalno poslano od člana anastazija anastazija napisao:

i jedan kuhinjski set koji sam s posebnim guštom radila. čim sam odabrala salvetu i složila sliku u glavi kako to treba izgledati na kraju znala sam kome ću pokloniti. ima jedna jedina kuća/kuhinja na svijetu za koju ja znam da bi se ovo savršeno uklopilo. i zato jedva čekam dan kad ću to odnijeti i uručiti domaćici...
jedna strana...

i druga strana

aaaaaaaa, pa kad si mi bila u kuhinji....... samo da ti javim da mi još nije stiglo smile96

prekrasno je, nadam se da se jako svidjelo novoj vlasnici
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Siječanj 2010 u 18:56
šta?????? nije stiglo? sigurno su zaplijenili na carinismile156
je, je, bila je zadovoljna! ili samo pristojna?Confused
Na vrh
Slavica 08 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1317
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Siječanj 2010 u 00:03
Ne diraj jagode da štogod ne pokvariš,znaš da su one osjetljivo voće,onakve kakve jesu prelijepe su!
Na vrh
mumica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 897
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mumica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Siječanj 2010 u 13:08
danas sam odvojila vremena da pregledam još jedanput cijelu tvoju galeriju, nemam rijeći koje divote i krasote, posebno su me se dojmili zimski tanjuri, a najviše ona dva okrugla plava, na koji način si dobila kockasti obrub ili je to možda salveta, bez riječi samsmile73
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Siječanj 2010 u 16:49
Slavice, ne brini jagode ne diram. mislila sam možda napraviti još nešto s tim motivom.

mumica, hvala ti na vremenu koje si mi posvetila i pohvalama kojima si me obasula. tajna kockastog obruba na onim plavim zimskim tanjurima je u tome da je tanjur takav reljefan s doljnje strane
Na vrh
mumica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 897
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mumica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Siječanj 2010 u 18:19
blago vama koji ste iz većih gradova a mi iz malih mjestašaca stvarno smo zakinute, ja sve improviziram, samo lak za raspucavanje naručujem , jako me zanima rad sa rižinim papirom ali ga kod mene nema za kupiti, prvi put kad budem išla za zagareb kupit ću ga smile75
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Siječanj 2010 u 18:30
nisam ti ni ja iz velikog grada. je da je središte županije, ali ništa to ne znači. materijal isto uglavnom nabavljam svakako - ili naručujem ili kad idem u metropolu...
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2010 u 16:36
moje dame, predstavljam vam moj prvi sat....

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2223242526 48>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.