Lluvia - nesto moje |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2223242526 30> |
Korisnik | |
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hvala vam cure drage.
Da, naruciteljice su bile jako zadovoljne. A i ja sam... skoro sam ih ostavila sebi, samo sto nemam vise saltera i uticnica ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Baš su slatki okvirići,a anđeli,stvarno svagdje pašu
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Kako nebi bila oduševljena, kad su baš slatki
![]() |
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
jako lijepo! vjerujem da je naručitelj/ica oduševljen/a! |
|
![]() |
|
Božica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
Slažem se
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
okvirići su prekrasni
![]() |
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
evo jos malo zastite za zid... narucene, udomljene
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
hvala hana
![]() |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
krasni su ti radovi pogotovu oni sa ljubičicama
|
|
![]() |
|
nata07, monna-1 i piramida... hvala vam cure na pohvalama. Puno mi znace.
![]() |
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Japanske kutije su mi stvarno prekrasne!
|
|
![]() |
|
nata07 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 904 |
kasne su ti ove sa japanskim motivima ....
![]() |
|
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Krasne su!
![]() |
|
![]() |
|
kaća, dori-st, tinaw, iris, anastazija... hvala vam cure na pohvalama... motivacija je tu
![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
super su kutijice....obadvije....svaka na svoj način
![]() |
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
i ja sam nekad skupljala salvete i onda kad me to prošlo dala ih jednoj maloj rođakinji. sad bi ih tako rado nazad ali sumnjam da su još na životu jer i ta "mala" sad već ima 18 god. i da joj sad dođem i tražim moje salvetice nazad
![]() ![]() ![]() hvala na ponudi, ali ne moraš mi slati ovu drugu. imam hrpu salveta za raditi ali tako malo vremena. a i vjerujem da ćeš je ti puno bolje iskoristiti. hvala još jednom!
|
|
![]() |
|
tinaw ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 106 |
jako lijepi i originalni radovi
|
|
![]() |
|
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Odlični su ovi japanski motivi, nemi je prva nešto malo više legla, ali obe su super.
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
evo ja ne znam koja kutija mi je ljepsa,motivi su mrak
![]() ![]() |
|
![]() |
|
hvala vam cure drage...:)
crna je vec nasla drugi dom.. na silu... nista mi ne preostaje nego napraviti jos koju...:)) anastazija... oba motiva su salvete. Prva gejša je prastara maramica jos iz moje faze sakupljanja salveta... ajme kako je to bilo davno. A druga je nedavno kupljena i malo modificirana. Milim da imam jos jednu doma, ako je zelis posalji mi pp. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2223242526 30> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |