Echeveria |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2223242526 52> |
Korisnik | |
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Pa gdje je to rasprodaja sukulenata?
Moon,mogla bi biti setosa,ali mene podsjeća i na aeonium.
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
kikach ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Lipanj 2011 Status: Offline Bodovi: 497 |
prekrasne echeverie moon, prva je e. setosa, a druga mozda e. lilacina..? |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
To su one mići mići, no nema veze, bar su zakorjenjeni i narast će.
Može biti i da je neki aeonium, još bih više voljela da je, jer setosu već imam. Kupila sam i malecki a.kiwi
![]() |
|
![]() |
|
kikach - hvala ti, možda još netko potvrdi ID
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
moon ne znam da li mi je ljepša slika ili sukulenti.Prekrasno.
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Možda Aeonium tabuliforme?????? Stavit ću na temu prepoznavanja da ne razvodnjavamo ovdje
![]() |
|
![]() |
|
Camellia.... |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Prekrasni noviteti moon! A blago njima na sunčanju, a da mene pikneš u teglicu i metneš na to sunce
![]() I ja bih kao i kikach rekla da je prva setosa, a druga lilacina. |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Hvala vam curke, i meni se čini da je prva setosa, a druga lilacina.
|
|
![]() |
|
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
a može li ko ID moje biljčice na prethodnoj stranici ... mooooolin vas
![]() ![]() |
|
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
evo jedan dio mojih, sada su već poprimile zimske boje... i raširile listove zbog manjka svijetlosti
![]() ova kutija od cigareta ( 100 s ) je za usporedbu i reklama da ne pušite ![]() ![]() ovoj neznam ime... ![]() ![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
obožavam ova stvorenja, prekrasne su u svim bojama, veličinama, kombinacijama... samo sad nastupa zimskodoba i biti će mi problematično održati ih u rdu zbog manje svjetla,
belice imaš pravu giganticu, ko kupus je izašla ova s crvenkastim rubom bi mogla biti e. pulidonis |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
kako je ovo lijepo gledati,prekrasne su
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Koliko svijetla trebaju (ove godine natjerali ste me na poštenje i prvi put sam ih nabrojila a neznam koliko) imam mogućnost kraj prozora (istočnog) gdje su i sad kaktusi, temp će vjerovatno biti oko 7C jer to je stančić napravljen ove g, a grijanja još za sada nema.bdw još su vani i vidim da im godi
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
belica...krasne su, lijepi primjerci, ova s crvenkastim rubom je bap lijepa.
Aralija, bit će im dobro na toj temperaturi (setosa do -2, neke i do -8, a većina do -4°C (naravno trebaju biti suhe) preživljava. A svjetlosti će dovoljno dobivati kroz taj prozor.
|
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Prekrasni su ti i ja ih obožavam u svim bojama i varijantama.
![]() |
|
![]() |
|
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
![]() |
|
krasna je, lijepo oblikovana
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2223242526 52> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |