Jani - upoznajte me.... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2223242526 63> |
Korisnik | |
valliSa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 719 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Predivan poklon
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
tanja-66 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 589 |
Zbilja prekrasan komplet
![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
krasno uradjeno Jani
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
Mamina ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 432 |
Jani -predivni radovi,a tek raspucavanje...
![]() |
|
![]() |
|
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
sa cvijeca došla malo pogleadati radove, fantastičan poklon
|
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Hvala vam curke!
Je, Okić - dan mi je zaista bio buran i prepun veselih događaja!
Radionica šeširića je bila super!
|
|
"Nijedna osoba ne zaslužuje tvoje suze, a ona koja zaslužuje neće te nikada rasplakati"
Gabriel Jose Garcia Marquez |
|
![]() |
|
Božica-baka ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 03 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 193 |
Jani
![]() |
|
![]() |
|
Okić ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 796 |
Jani predivno napravljeno, vidi se da si radila sa ljubavlju. Tebi je jučerašnji dan bio zbilja ispunjen, obzirom i na radionicu Šeširić, pa još fešta. Po slikama sa fejsa dobro ste se zabavile i šeširići su predivni.
![]() |
|
![]() |
|
dinazg ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 30 Travanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 156 |
ovo ti je super!
|
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Drage moje! Dugo već nisam stavljala slikice.... iz više razloga...
Kao prvo, spremam se na "preseljenje" (na 2-3 mjeseca) na more i u velikim sam pripremama. A drugo - pripremala sam poklon za kuma za jubilarni rođendan. Kako je to bio pravi rođendan iznenađenja koji su mu priredila njegova predivna djeca nisam stavljala slike da ne bi slučajno vidio slikice.
Sada kada je sve prošlo - jučer je bila fešta (ne trebam ni pričati da je bilo genijalno!!!) i ja mogu staviti slike poklona koji sam mu radila s puno ljubavi....
Eto, Okić draga - to je ono o čemu smo pričale na kavici na Jarunu!
|
|
"Nijedna osoba ne zaslužuje tvoje suze, a ona koja zaslužuje neće te nikada rasplakati"
|
![]() |
|
dinazg ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 30 Travanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 156 |
ok curke, vidimo se sutra!
|
|
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Planirano vrijeme za skupljanje je u 18 sati.
|
|
![]() |
|
i ja se slažem, u koje vrijeme?
|
|
![]() |
|
Ja se slažem s prijedlogom!
Važno da se mi nađemo, a gdje će to biti meni osobno je svejedno, uz dobro društvo mi je svugdje lijepo
![]() |
|
|
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Predlažem Arubu kao mjesto sastanka jer nije predaleko od tramvaja za one koji će doći javnim prijevozom. To je birc pored Lida. Ako netko drugi ima bolji prijedlog neka predloži.
|
|
![]() |
|
k, čekam obavjest kad i gdje točno!
|
|
![]() |
|
Naravno Dina - sve cure koje žele
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
uz puno zakašnjenja čestitke i od mene! Ima još mjesta za tu kavu??
|
|
![]() |
|
Što se mene tiče - dogovoreno! Još se samo čujemo točno gdje....
Ajmo curke koje mogu, bio bi to lijepi čvenk prije ljeta......
|
|
|
![]() |
|
Ok, onda načelno, srijeda, Jarun, 18 sati. Javit ću i Gogs. Ako ima još zainteresiranih, neka nam se pridruže.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2223242526 63> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |